Kozák má radost, že uhájil kanonýrský trůn v Evropské lize

17.05.2013, 18:00
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

párádní góly dával

Reagovat
FC Porto FC

Četl sem na portugalským serveru že by ho mohl chtít Sporting. To by bylo zajímavý kdyby tam šel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu. Když už má do takové sranda ligy jít, tak jedině do Porta, nebo Benficy a jelikož na takové kluby nemá, tak od Portugalska ruce pryč. Radši ať zůstane v Itálii, ale v klubu, kde není taková konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy z tý sranda ligy jak jí nazýváš se celkem pravidelně dostávají daleko v evropskejch pohárech, o tom si může třeba jakejkoli tým ze střední evropy jen nechat zdát ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem se tam zmínil o těch dvou týmech.

Reagovat
FC Porto FC

co to meleš? :) a Sporting by byl v Portugalsku akorát pro něj. Pokud by měl jít do Portugalska tak Porto, Benfica, Sporting Braga a pak už ne tak co povídáš

Reagovat
smazaný uživatel

To může jít raději do nejlepších týmu české ligy, než do Sportingu. Zase nemusí jít z Lazia hned do TEĎ průměrnýho týmu takové ligy.

Reagovat
FC Porto FC

bože co to meleš? Průměrnej tým? Jedna nepovedená sezona a pruměrnej tým o bože. a prej takové ligy. Tá liga je 6. nejlepší na světě. A Sparta a GL se nevyrovná Sportingu ani portugalský lize

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Sporting už se nezvedne a Sparta by je vypráskala 5:0. Jenže ty jsi z té ligy asi moc stříklej. Nějaký hodnocení ligy jestli je 6. nebo 10. je komedie ničím nepodložená, to ani příště nezmiňuj.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný no...pro Kozáka bude lepší bojovat s Vepřekem, Čišovským apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, v Portugalsku ani neví, co znamená slovo obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já teda stříklej z portugalské ligy nejsem,ale svoji kvalitu má a srovnávat ji z naší ligou,kde momentálně jsou dva dobré týmy,které jsou ale v evropském měřítku průměrné je úsměvné,navíc Sporting i přes současné problémy je portugalským velkoklubem.Sporting byl loni v semifinále Evropské ligy,předloni finále stejné soutěže Braga,letos Benfica a o Portu,které vyhrálo v posledních 10 letech 2 krát Evropskou ligu a jednou dokonce ligu Mistrů se nemá cenu ani bavit,takže jasně,je lepší hrát za Spartu....

Reagovat
smazaný uživatel

To je hezký že hráli, to fakt Kozákovi pomůže, když teď nebudou hrát nic. Nevím proč sem taháš co bylo, když má přijít ten hráč teď. Arsenal byl dřív taky úspěšnej, ale ted už by tam žádná hvězda nečuchla . Sparta je teď rozhodně lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, došly ti tvoje úplně zcestný argumenty? Jestli mi chceš tvrdit, že je momentálně Sporting lepší, než Sparta, nebo že druhá anglická liga je lepší než česká a podobný žvásty, tak raději mě toho ušetři. To bude opravdu lepší to koulení očima.

Reagovat
smazaný uživatel

ano 2.anglická je lepší než naše liga,to je bez diskusí,to,že momentálně,po zřejmě jednom z nejhorších ročníků,ne-li nejhorším může být Sparta možná lepší než Sporting neznamená,že tomu tak bude za půl roku nebo za rok,momentální forma obravdu neznamená,že dotyčný klub se stává velkoklubem,tak jako je jisté,že Pacos Ferreira se dlouhodobě na špici portugalské ligy neudrží,je i jasné,že Sporting se na špičku zase dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

problem neni v tom ze sporting neni kvalitni...souhlasim ze by sparta sporting mozna porazila...ale to furt nemeni nic na faktu ze v celkovem souctu jsou v portugalsku kvalitnejsi tymy... a je rozdil hrat skoro furt ve 20-ti stupnich a pred fanouskama nez pro křiklouny v takovem hnusu :)

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to co jsem napsal nenazval zcestnými argumenty,ale jen argumenty a to pádnými,ale já nejsem zastáncem portugalské ligy,jen fotbal trošku sleduju,ale dneska už se mi sedět u compu nechci,každý den se hádat s nějakým blbem se mi nechce,jsou i příjemnější věci na tomhle světě,já si rád povídám o fotbale,i s lidma,kteří třeba nesdílejí stejný názor,ale tady je koncentrace debilů opravdu velká,jestli to je obrázek celé naši společnosti tak se jdu zabít,dneska už končím,dobrou pá pá

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně můžeš jít... Blb si leda tak ty, když říkáš, že je 2. anglická lepší, ale aspoň si tě můžu zařadit mezi ty "inteligentně pomalejší" a příště na tebe nereagovat. Ostatní už ani nemá cenu řešit, neumíš reagovat na to co píšu, zbytečný...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal sice trofeje nevyhrává,ale neřekl bych,že 4.místo v Premier League za Manchester United,milionářským City a Abramovičovou Chelsea je nějaký propadák,rozhodně menší než 2.místo pro Spartu,to je jedno,pro tebe je Sparta nejspíš nejlepší na celém světě,pro mě Baník taky,ale realita je trošku jinde..,.

Reagovat
FC Porto FC

ty si dobrej Sparta si ohráčích jako je Diego Capel, Rui Patricio, Labyad, Jeffrén, Wolfswinkel může nechat zdát a ti hráči sou o level jinde. Jejich mladík z akadamie Bruma by vymotal celou Spartu sám ty ubec nevíš co píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to určitě, probuď se z toho snu...

Reagovat
FC Porto FC

hej co to fetuješ? Víš že ti hráči hráli v týmech jako je Sevilla a Barcelona? A ty chceš porovnávat chdudáky kteří to dotáhly do Sparty z Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že hráli... jejich kvalita už je úplně někde jinde. Sparta by Sevillu porazila s prstem v nose tak jak Bilbao. Takže si liskni a začni se konečně dívat na úroveň fotbalu realisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ráno pane inteligentní rychlíku,argumenty nepředložíš žádné,ale Sparta by porazila Sevillu s prstem v nose,bože co jsi za idiota???Sevilla nemá za sebou zrovna úspěšnou sezónu,momentálně je na 8.místě,ale shrňme si to,Sparta porazí s prstem v nose 8.tým Primera División,takže by podle tebe skončila v téhle soutěži hned za Barcelonou a Realem anebo by s něma možná i rovnocenně hrála o titul?A The Championship jsem letos,přiznám se sledoval asi nejvíc ze všech zahraničních soutěží a ta soutěž je rozhodně ve všech směrech lepší než naše liga,atraktivní herní styl,dobří hráči,nejen podle jmen,ale i podle fotbalových schopností,v naší lize si mnohdy nedokážou hráči ani přihrát a opět je to nezaujaté,protože já bych byl rád kdyby naše liga byla lepší,třeba na úrovni té portugalské,ale není to tak,bohužel není....Proč tady jsou lidi,kteří blábolí úplné nesmysly a ještě někoho kdo jim předloží argumenty a navíc je nezaujatý nazvou neinteligentním...?Mě hrozně baví debaty o fotbale,ale opravdu stále víc uvažuju,že to tady zabalím,protože kromě pár inteligentních a fotbalu znalých lidí,je jedno jakému klubu fandí,je tady drtivá většina lidí,kteří jsou úplně mimo mísu a já s něma jen ztrácím čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo mísu si leda ty a už s tebou nebudu ztrácet čas, jen si vymýšlíš, jsi laik, který nevidí rozdíly ve fotbale. Zdarec.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem laik a ty jsi dement,zalez někam do hajzlu a spláchni se pičo jedna debilní,teď mám jiné problémy než se tady hádat s úplným hňupem,zas mě může někdo nazvat sprostým,neinteligentním tupcem,ať,v téhle chvíli bych rozkopal každého zmrda co se mi postaví do cesty,takže jestli má někdo zájem,rád dám kontakt na sebe,košťata vyjebaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ban tomu sprostýmu neinteligentnímu tupci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nééé,prosím nééé,co já budu dělat když si tady nebudu povídat s idioty?Zhroutí se mi svět.Všem vyjebaným košťatům,které jsem urazil se hluboce omlouvám

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho, že tady jsi víc jak ve škole (teda aspoň podle tvé inteligence to tak vypadá), tak se ti ten tvůj nudnej svět asi zhroutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je jsem hrozně hloupý a ty jsi hrozně chytrý,to soudíš podle čeho?Že ty mi tvrdíš,že Sparta je vlastně evropský velkoklub tak jsi inteligent?Jsi debil a debilem zůstaneš,ze školy už jsem pryč 17 let a dnes věř nebo nevěř existují takové telefony,říká se jim chytré a přes ten přístroj jsem na internetu připojen pořád,takže ti kdykoliv můžu znovu a znovu říct,že jsi blbeček,který fotbalu absolutně nerozumí a jsi zabedněnec do té svojí Spartičky,já jsem fanatický Baníkovec,ale taky jsem trošku realista.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když si vypadl hned ze základy... Potom už ty tvoje hloupé názory chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupé názory,absolutně mimo mísu máš ty,proboha tak si přečti co píšeš za hovna...Začalo to nevinnou debatou o tom jak je portugalská liga o hovně a jak by Sparta dala Sportingu bůra,pak by Sparta smetla FC Sevillu v suchým triku ap.,já jsem ti ani ze začátku nenadával,jen jsem ti psal argumenty o opaku a tys mě nazval laikem,který vůbec nerozumí fotbalu a já nevím co ještě .Podle tebe je Gambrinus liga lepší než 2.anglická atd.,atd.Takže opravdu blb jsi tady ty,jen ty,snažil sem se ti něco vysvětlit,ne,jsi jak osel.Takže už na mě nereaguj,zalez a neotravuj mě,pro mě jsi šašek a už je na čase si udělat seznam absolutních trotlů z EF,abych příště s takovým kryplem ani neztrácel čas,jestli mi ještě chceš něco říct tak osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

kromě toho,že jsem sprosté hovado a že bych každého hňupa jako jsi ty nejradši hned profackoval a mnoho blbečků to bůh ví proč považuje za něco hrozně nepřijatelného a jako důkaz lidské hlouposti,tak mi napiš nějaký můj hloupý komentář,který něco říká o mé inteligenci nebo mých fotbalových znalostech a prosím argumenty,jinak už se opravdu neozývej.

Reagovat
smazaný uživatel

Opakuješ jen mě, když sem ti psal, že na tebe už v ostatních diskuzích nebudu reagovat. Neumíš si udělat ani vlastní názor. Jdi si raději udělat aspoň učňák, jak je vidět, základka ti jen nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe by mi stačila i školka ty šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ani nevíš co píšeš, to by normální člověk nenapsal, ale můžeš zase klidně nadávat, projev zase svoji inteligenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze všech tvých příspěvků dokola apeluješ na mou nízkou inteligenci,takže můžu tě ujsitit,že ikdyž nejsem žádný génius tak jsem rozhodně nadprůměrně inteligentní,zřejmě narozdíl od tebe,prototože kromě blábolů o kvalitě Sparty jen dokola opakuješ jak mám nízkou inteligenci,jsi jak dítě a hádáš se stylem : to ty,to já ne to ty,né to ty,ne ne ne ležatá osmička ty,idiot,který opakuje dokola sračky a myslí si když je napíše 100 krát,že se stanou pravdou,ne nestanou,jen tomu začneš sám věřit,ale jen ty,ostatní jen zavrtí hlavou.Ale mě už náladu nezkazíš,mám za sebou skvělý víkend a jsem vysmátý jak slunko na hnoji,takže zkus něco nového,to že mám nízkou inteligenci už jsi mi napsal asi 7 krát,ty chytrolíne.

Reagovat
smazaný uživatel

A možná bys mohl nepatrně pozměnit přezdívku,když vyměníš L za D tak to bude trefnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt ztracený případ.

Reagovat
FC Porto FC

Ježiši ty musíš bejt Spartan jinak to nevidím. Podle tebe by Sprata porazila i real madrid omg

Reagovat
smazaný uživatel

Další ocas. Mezi Benficou (Sevillou) a Realem je trochu velkej rozdíl.

Reagovat
FC Porto FC

Prostě děláš ze Sparty pomale postrach evropy jak kdyby v odvetách Sprata letos neměla problém s Admirou, Feyenoord nebo třeba s Shmonou. Kdyby byli takový jak říkáš tak ani s jedním neremizujou

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli si to dovolit, tak co by neremizovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť mají dluhy jak prase..

Reagovat
db18

třeba ho vymění za Iloriho

Reagovat
FC Porto FC

mají ale neznamená to že 6 hráču třeba odejde a 0 přijde

Reagovat
db18

Reagovat
Pipo123

Výmenou za Roja, je to docela možné, vieš mi popísať toho borca bližšie ?

Reagovat
FC Porto FC

fanoušek Sportingu řikal že odehrál sezonu nic moc udělal pár chyb ale má dobrou kopací techniku a hlavně je ještě mladej a bude se jen zlepšovat

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ale že jsi goly střílel jen tam. Měl by si konečně přestoupit, pokud to chceš dotáhnout dál, než jen držet péra spoluhráčům po zápase v Serii A.

Reagovat
CubONE

Sranda pohar, ked je on najlepsim strelcom

Reagovat
db18

a dokonce Tecl se tam odkázal trefit

Reagovat
smazaný uživatel

v lize mistrů se dokonce trefil i Matěj Krajčík z potácející se Slavie ,

Reagovat
smazaný uživatel

jasně každej pičus by to moh hrát

Reagovat
smazaný uživatel

jasný ty experte

Reagovat
CubONE

Tak ale ked je najlepsim strelcom niekto, kto sa nedokazal trafit v lige...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak asi je to tim, že v lize nedostává skoro žádné příležitosti a v poháru hraje, hrál každý zápas, tak si logicky více věří ne? To že nehraje v lize nechápu ale je to jejich boj

Reagovat
smazaný uživatel

ale hned tady psát něco o sranda poháru, to je prostě na hlavu postavený. Evropská liga, je jen přejmenovaný pohár uefa (můžeš se podivat, jaký velký týmy vahráli v minulosti tento pohár a nehráli si tady na něco víc, než jsou). To že tu píšou, že evropská liga je pro smích, je jen trend pár hejtrů, kterého se ostazní chytli.

Reagovat
smazaný uživatel

sry za překlepi, píšu z mobilu

Reagovat
smazaný uživatel

SA není soutěž pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

SA není soutěž pro něj.

Reagovat
Alberto Aquilani

PSY bude spievať pred Rím-Lázio vo finále pohára

Reagovat
olis

preco nie je to komercna sracka ale podla mna dobry napad na zviditelnenie, ci ?

Reagovat
Yanek

To jsou nápady.

Reagovat
homeles8

kdyby tam radši zpíval třeba Kurt Cobain nebo Jim Morrison

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem či zrovna títo dvaja budú mať čas tam ísť spievať

Reagovat
Melchior

za chvíli by je po tom tichu vypískali..

Reagovat
Kucka

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

To je diskusia, Pipo by ho mal prestat vynasat do nebies a prechvalovavat ho.

Reagovat
Pipo123

je to drevák preč sním

Reagovat
smazaný uživatel

Kozakuv problém je nevyrovnanost vykonu. po kazdem zapase EL kdy dal gol dostal sanci v lize a netrefil ani vrata od stodoly, to je pak tezke prosadit se kdekoliv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele