Koulibaly zkritizoval majitele Neapole za vyjádření o afrických fotbalistech

04.08.2022, 10:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (137)

Přidat komentář
oli9

Všechny reprezentace nemají každé 2 roky šampionát v rozjeté sezoně

Co tak respekt k tomu kdo tě platí a vyhovět mu ze budu hrát sezónu dál

Reagovat
GrimeBaller98

uz ho neplati

Reagovat
Tomik111

Platí.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Puskas

"Nemyslím si, že všichni v klubu uvažují stejným způsobem jako majitel. V klubu znám každého, a znám i fanoušky, ti to nepodpoří."

Určitě - chceme, aby naši hráči uprostřed sezóny odlétali na pár týdnů pryč a nehráli za nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
adalbertus

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Largo

Reagovat
Kovi81

Reagovat
db18

Reagovat
Modroočko

Reagovat
Puskas

Copak? Myslíš, že ti fanoušci budou přemýšlet jinak?

Reagovat
kilobyte

"Nemůžete o afrických týmech mluvit takhle, všechny reprezentace bychom měli respektovat stejně," citovala Koulibalyho agentura Reuters.

V lednu a únoru kluby nepouští evropské, americké a asijské hráče na reprezentaci. Takže aby měli stejný respekt, tak by neměli pouštět ani africké?

Reagovat
dantetomas

"Pro mě je nejdůležitější respekt vůči každému jednotlivci. Nemůžete o afrických týmech mluvit takhle, všechny reprezentace bychom měli respektovat stejně,"

A co keby CAF respektovala futbalovy kalendar a europske kluby, ktore platia vacsinu hracov hrajucich na APN? Ci to sa nam nehodi do kramu?

Reagovat
TheTopFootbaler

Nehodí, protože v Africe je v létě krapet nehratelně

Reagovat
milanista9

"Africký šampionát se tradičně koná v zimě během probíhajících ligových soutěží."

Myslejí naší zimu, protože u nás v létě liga neprobíhá tudíž musí u nich pohár probíhat v jejich létě. V tom největším horku...

Reagovat
Greny

Neporušuje CAF kalendář UEFA a FIFA? Vždyť to není oficiální repre pauza ne? a v rámci respektu ke všem klubům by to měli řešit a zatrhnout to

Reagovat
kattos

Taková ta klasika, kdy nejde o to kdo, ale co dělá.

Kdyby to takhle měla i třeba USA, tak řeknou to samé o hráčích z USA.

Tohle jsou ty klasické extrémy

Reagovat
ratusek

Reagovat
jsemdement

#reprezentovatjenejvic

Reagovat
dinss

Můžeš si zahrát za Rwandu Gladiators FC. Tam tě určitě do repre pouštět budou ty magore.

Reagovat
kovi610

Reagovat
Bechy1893

Plný právo majitele klubu a jeho představenstva, koho do klubu přivede. Pochybuju, že fanoušci Neapole budou proti tomu pyskovat.

Reagovat
kovi610

Reagovat
smazaný uživatel

Zase mnoho povyku pro nic. De Laurentiis vydává zbytečně velkohubý prohlášení, jak kdyby to byla chyba někoho jinýho. On je majitel a pokud přivede do klubu kvalitního Afričana, tak může tušit, že bude chtít na AFCON. Je to obchodní rozhodnutí jako každý jiný, který má zůstat v kanclu, není potřeba to vykřikovat do světa. Ale asi mu pozornost médií dělá dobře

Reagovat
milanista9

Reagovat
Lojd

vsadim se, ze ma na facebooku videa se zachranama psu a testama kym byl v minulym zivote. A pouziva vyraz friyay

Reagovat
Raffaello

Mohli by se ozvat malí šikovní hráči, kteří nejsou tak atleticky vybavení, nemají natolik bohatý genetický fond, aby fyzicky konkurovali hráčům z Afriky. Hned by mohli namítat, že jsou diskriminovaní pro jejich nízké fyzické parametry, ačkoliv s míčem toho umí podstatně víc, než celá řada fotbalových atletů. Skauti chtějí urostlé frajery, kteří v první řadě zvládají fyzické souboje. Tím pádem celý aktuální světový fotbal diskriminuje šikovné malé hráče, ne?

Společnost se z té své korektnosti jednoho dne rozloží a nutno podotknout, že k tomu není daleko.

Africký reprezentant je pro některé majitele zkrátka stejně nepřijatelný, jako hráč náchylný ke zraněním, starší hráč nebo hráč co se víc baví mimo trávník. Jde o jeden z parametrů, na nichž závisí skauting. Původ je nedílnou součástí skladby týmu, protože formuje lidské myšlení a pohled na svět, zvlášť pokud jde ruku v ruce s vírou.

ADL to řekl jako hulvát, jak je mu vlastní, ale má pravdu. Majitelé jsou idioti, pakliže nakoupí velké množství afrických hráčů nebo na nich postaví úspěch týmu jako na klíčových hráčích a nemají za ně adekvátní náhradu. Pokud si to zase někdo ublíženě interpretuje, aby si mohl poplakat, pak ho nemá smysl vůbec poslouchat.

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Nihilister

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jsou zas moudra Kde Koulibaly tvrdí, že jsou diskriminováni? Řekl: "As the captain of Senegal, I think it is not a good way to speak about the national team but I respect what he thinks. If he thinks that the team can play without African players then it is up to him."

Reagovat
Raffaello

Vychází to ze samé podstaty toho, když říká "nemůžete o afrických týmech mluvit takhle, všechny reprezentace bychom měli respektovat stejně". Ale jestli tomu chceš říkat pláč, protiútok, hájení svých práv nebo cokoliv jiného, je mi to celkem jedno.

Podstatou je, že nabývá dojmu, že pan ADL chce africkým reprezentantům něco upírat, protože pokud říká, že takhle se o afrických týmech mluvit nemá a žádá respekt, pak to pochopitelně výkladově směřuje k diskriminačním tendencím. V Bilbau taky chtějí jen hráče s baskickými kořeny. Klub pro to má své historické důvody, které sice racionálně nemají opodstatnění, ale jsou ohromně důležité z kulturního hlediska. ADL tady má poměrně dost pragmatické důvody.

Jinak si nedělám iluze. Ti dva se nerozešli v nejlepším, oba si to teď do jisté míry vrací přes média.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale vždyť všichni chápeme, že to je fakt. Tady jde o to, že po tom, co ti ten hráč osm let hraje v kádru, je to trochu debilní vyjádření. Ono je to teda hloupý vyjádření vždycky, proč bys měl potřebu tohle říkat nahlas, prostě

Reagovat
Raffaello

Píšu to výše, že se ti dva se nerozešli v nejlepším. Jde o jejich žabomyší válku přes média. Způsob vyjádření ADL je hulvátský, ale přímý. S ohledem na dnešní dobu jeho nekontrolovanost kvituju. Občas je potřeba říct i něco hloupě, aby to ti hloupí pochopili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první odstavec ty jsi totalne vymazany

Reagovat
janinho

asi tak. nechapem ako si dovoluju majitelia klubov preferovat vysokych stoperov pred stopermi co maju 160 cm...

vnimam to presne ako ADL. ak by som mal na vyber 2 kvalitativne podobnych hracov a 1 z nich je african, tak preco by som mal kupit hraca, ktory mi pravidelne odide na mesiac pocas najviac nabiteho kalendara??? kedy konecne upravia ten kalendar APN???

Reagovat
shitcool

Reagovat
TaLy___

To by byl takový problém uspořádat Africké mistrovství třeba v době Eura??

Reagovat
PH8

Nemají tam milion stupňů v tu dobu?

Reagovat
janinho

no ked je na severnej pologuli leto, tak na juznej je zima. samozrejme ze v egypte nebude v lete mrznut, ale na juhu afriky by to bol asi najmensi problem. ved pocas MS v JAR tam tusim pri vecernych zapasoch museli nosit rukavice...

Reagovat
pistacik11

Ako v decembri, či januári, februári v skoro celej Európe? Hmm to by bol pruser

Reagovat
janinho

v tom pripade ale neviem co take zle povedal ADL... ked ten turnaj nevedia zorganizovat v normalnom termine, tak preco by mal byt nejaky skandal ked bude v buducnosti chciet iba hracov ktori tam hrat proste nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš za chvíli začnou pořádat EURO v době AFCONu

Reagovat
John Obi Mikel

Do Česka a budou zírat na ty pažity

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by měla Anglie konečně šanci vyhrát.

Reagovat
čutalista

Tak se ještě jednou zamyslíme, než něco napíšeme...ne změním tón.

Jako byl by to velkej problém, jde o počasí. Nedávno to tu už někdo ani psal... jedině, že by to pořádali každej rok v JAR.

Si představ, že by se to hrálo každej rok v počasí jak v Kataru. To nejde.

Reagovat
TaLy___

Taky mě ta teplota napadla

Reagovat
Largo

Na to, jak krátce je v tý Anglii, tak ty názory přejal hrozně rychle

Reagovat
Raffaello

Ve svém CV má flexibilitu jistě na předních příčkách.

Reagovat
kovi610

Reagovat
Furia Ceca

Potrefená husa

Reagovat
Puskas

Prvního, kdo do Neapole nepůjde, bychom měli.

Reagovat
lajka30

Neapol opustil David Ospina a dalším brankářem na odchodu se dost možná stane Alex Meret. Italského gólmana chce Spezia, která jedná o hostování.

Reagovat
Raffaello

Pochopitelně. Meret je často zraněný, zatím nijak nenaplnil očekávání. Údajně by měl přijít Kepa.

Reagovat
vceradnesazitra

Nekonečné fňukání černochů, jak jim všichni ubližují pokračuje...

Reagovat
Seydou Doumbia

celý svět se cítí strašně ublíženě, kdejaká piča ne jen oni

Reagovat
kovi610

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě má pravdu, bohužel v této diskuzi převažují názory, které tlačí k zániku repre fotbalu

Reagovat
Raffaello

Na reprezentacích bylo vždy krásný, že se sešla parta hráčů, které spojovalo kulturní dědictví národního fotbalu. Zejména pokud šlo prezentaci země jako takové, kdy pro mnoho týmů byl typický herní styl, dovednosti hráčů, vše mělo svůj řád. Když si poslal na hřiště 11 hráčů a sledoval je, poznal si i bez toho, aniž bys věděl podle dresů, co je to za tým. Brazilci, Italové, Nizozemci, Francouzi, Španělé, Angličané, všichni měli svůj osobitý styl. Dneska? Rozdíly se setřely. Dva týmy proti sobě často hrají téže rozestavení, téže herní styly, v podstatě se vytratilo to, co dělalo reprezentace reprezentacemi. To samé se děje na klubové úrovni. Jednotlivé kulturní styly a filozofie zemí mizí. Pro dědictví dalším generacím je to velké varování. Fotbal už je jen produkt a reprezentačním produktem je MS v Kataru nebo slavná Liga národů. MS 1994, 1998, 2002, 2006, pro mě 4 nejlepší světové turnaje, všechno po nich bída, nuda, šeď. Tehdy byl fotbal na samém vrcholu. Samozřejmě je to můj názor, ne obecné stanovisko většiny. Píšu to už zcela explicitně, abys to chápal, když si nahoře nepochopil poměrně dost do očí bijící nadsázku.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Igli

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen kecy a nostalgie po tom, že jsi byl děcko, které tomu fotbalu vubec nerozumelo. No nechtěl bych žít v tvém světě, kde sledujes 20 let sport, kde je vše jen sed a bída..

A ano piš více explicitně, protože tvoje argumentacni klamy a pohádky které skrýváš za nadsázku, mě fakt moc nezajímají..

Reagovat
Raffaello

Ubohost tvého bytí bych opravdu sdílet nechtěl. Tím pádem se shodneme na tom, že ani jeden bychom nechtěli žít v realitě toho druhého, to je fér. Díky a příště reaguj na sobě rovné a mnou se nezabývej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už vím, proč mi nesedíš, protože se chováš jako arogantní debilek

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
Bayern +

2010 a najmä 2014 boli svojim spôsobom zaujímavé turnaje, v tomto s tebou nesúhlasím. Mňa osobne viac nudí EURO, tam je to presne tak ako píšeš

Reagovat
Modroočko

Reagovat
smazaný uživatel

Gini! Gallo!

Veretout + Villar!

Reagovat
Raffaello

Na formující se Řím se ohromně těším!

Reagovat
maras93

Hezké! Docela se na vás těším, resp. jsem zvědavý, jak to bude šlapat. Když berete toho Belottiho, tak vám budu přát 2. flek.

Reagovat
smazaný uživatel

Míst je málo, zájemců moc!

Reagovat
Lech

Samej pokemon, jenom aby to slapalo. Jako rad vidim hvezdy prichazet k nam, ale nedivil bycb se failu

Reagovat
smazaný uživatel

Pokémon.. Jsou to přísně funkční typy, které nám zapadají do systemu, nebo se jim to prizpusobi (Paulo), máme výrazně vyšší kvalitu na všech postech a tak silnou lávku jsme nikdy neměli.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jop, mohli sme radšej vziať Vecina, ale tak uskromnime sa... doprdele už fakt Roky to robíme úplne inak, výsledky to neprinášalo, a teraz keď konečne nosíme hotových hráčov, podľa želania trénera, tak tu budeme hovoriť o pokémonoch

Reagovat
10

takže to není podobný, jako když jste před 4 rokama koupili Pastoreho, Nzonziho, Santona a Defrela (všichni 29 let) během jednoho okna?

Dybala, Matić a Wijnaldum jsou "odložený" hráči, který se teď budete snažit restartovat...je to příležitost, ale zároveň risk, na tom nevidím nic špatnýho

Reagovat
Alberto Aquilani

S takým malým rozdielom, že tá štvorica čo si vymenoval stála dokopy asi 80 mega, a všetci prišli k hipsterovi, ktorému sa dokonca ani len nehodili do systému.. Dybala, Wijnaldum, Matic, Villar a Zeki (a ak príde aj Belotti) stály rovných 7 mega dokopy.

Wijnaldum je odložený hráč PSG, ale aj tak tam odohral 31 zápasov v tej konkurencii asi 74 CM.

Pirlo či Barzagli keď prichádzali do Juventusu boli tiež odložení hráči, nie? Tevez tiež neprišiel po svojom najlepšom období atď.

Reagovat
10

Nemusíš hledat útok v něčem, kde není...tahle tvoje neustálá dotčenost a uražený reakce tě dost brzdí ve vývoji

já ti jen píšu, že není nic špatnýho na tom, přiznat si, že jde o risk...stejně jako riskuje Juventus s Pogbou, stejně jako zariskoval s Pirlem. Pak jsou totiž i risky jako Rabiot nebo Ramsey, nebo Sanchez, Vidal a Džeko u Interu...na platy trošku zapomínáš

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som reagoval na tých pokemonov, ty ma tu zas obvinujes že si neviem priznať, ze to je risk, kde tu predtým nič také nezaznelo :-D Samozrejme že to je risk. A ktorý prestup nie je? Oveľa riskantnejsie by bolo, keby stáli dokopy tých 80 mega. Dole ti to danko vysvetlil, a aj to, prečo toto mercato je úplne iné ako všetky naše ostatné.

Reagovat
10

Jak nezaznělo, když na podstatu toho reaguješ u Lecha?

Lech nenapsal nic zase tak strašnýho, akorát se to teď zrovna neprotlo s vaší současnou pozitivní euforií, která každý léto potkává všechny fanoušky Králů mercata.

Reagovat
Alberto Aquilani

Oh, ty si zas vytiahnes čo sa ti hodí. Reagoval som na Lecha kvôli tým pokemonom. Že to môže skončiť failom je pochopiteľné, ale aj tak by tento fail nebolel ako 42 mega za Schicka.

Reagovat
10

Ano, finanční risk je logicky neporovnatelný, ten si ale zase vytáhl ty.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak a v čom je potom ten risk? Mou dostal materiál, s ktorým musí uhrať 4.miesto. Všetko horšie bude ten spominany fail, našťastie nebude tak drahy.

Reagovat
Lech

Ale jo, mate s Dankom pravdu

Reagovat
10

To je právě ta mylná představa, protože máte několikátou sezonu za sebou našlápnuto k účetní bilanci -200m. Nehrát další sezonu LM je pro vás hodně drahý fail.

Reagovat
danko10

Podla mna to nie je podobne ani nahodou. Vtedy sme prisli o dvoch klucovych hracov a okrem vyssie menovanych prislo este dalsich 7 posil. Na lavici bol clovek, ktoreho meno netreba vyslovovat. Cela ta sranda stala dohromady vyse 130 milionov. Taky Pastore pritom absolutne nevyhovoval hipsterovmy systemu a nebol sam. Monchi to skladal na zaklade tej svojej slavnej analytickej pomocky. Teraz zostava kostra timu pokope a je doplnena o skusenych hracov, ktorych si vybral sam trener. Cele to stalo asi sedem eur a sucasne sa stale pomaly sanuje bordel po Monchim a Petrachim.

A s tym, ze Wijnaldum a Dybala su hraci, ktorych treba restartovat, nesuhlasim. To bol prave Pastore, ktory presedel dva oky na tribune, nez prisiel do Rima. Paulito aj Gini hrali dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

To byla reakce na "roky to robíme úplne inak... a teraz keď konečne nosíme hotových hráčov", což s ohledem na tohle okno zrovna moc pravda není...

Podle mě děláte dobrý mercato, zatím nejlepší v Itálii, ale je to z velký části sázka na oživení těch "odpadlíků", což je pro většinu italských týmů jediná cesta, většinou to vychází, ale risk tam je. To je jediný, co jsem chtěl říct.

Wijnaldum minulou sezonu odehrál 1990 minut, Pastore sezonu před příchodem do Říma 1850 minut.

Reagovat
danko10

Preco to nie je pravda? Jedina vynimka bol prave rok 2019, co ale z hladiska nejakeho rizika aj tak nejde vobec porovnavat s tym, co sa deje teraz. Vtedy sa rozdavali 4-5 rocne zmluvy a ti hraci ochromili likviditu klubu prakticky az dodnes. Teraz dostal Matic zmluvu na rok s opciou na dalsi, ak to pojde. Gini ma vykupku nastavenu tak, ze sa to stane iba ak sa spravi CL a este k tomu odohra nadpolovicnu porciu zapasov. Inak arrivederci. Paulito dostal kontrakt na 3+1, z ktoreho ho moze ale vykupit hocjaka katarska sranda za par korun a na druhu stranu moze Rim odkup zablokovat v pripade, ze to bude vyhodne.

To, co robi teraz Pinto v Rime fakt nikdy nebolo. Cele roky strielame do tmy s desiatkami hracov, z ktorych sa vzdy ti, ktori vykonnostne vystrelili, takmer okamzite predali, aby sanovali straty z ostatnych a vygeneroval zisk na novych. Vysledkom bol kader so styridsiatimi hlavami, do ktoreho sa nabaloval dalsi a dalsi odpad, co po roku v Rime zacal kolovat po hostovackach.

Reagovat
10

Stáčíš to k argumentům, který ale nijak v těch reakcích nerozporuju, takže bych se znovu opakoval.

To nastavení smluv je super práce. Je otázka, jestli by to ten samej management dělal podobně i třeba 3 roky dozadu, protože ty současný finanční (ne)možnosti italských týmů mají u těch smluv dost pozitivní vliv, to vidím i u Juventusu.

Reagovat
danko10

tak potom ti asi nerozumiem, lebo toto si nedokazem nijako vysvetlit:

"To byla reakce na "roky to robíme úplne inak... a teraz keď konečne nosíme hotových hráčov", což s ohledem na tohle okno zrovna moc pravda není..."

Asi jazykova bariera.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
10

Ano, očividně tam nějaká bariéra je, minimálně názorová.

Reagovat
danko10

Coze? Tak ja to skusim inak. Co by podla teba risk nebol?

Reagovat
10

mám pocit, že ses trošku utrhl z tý posloupnosti příspěvků a reakcí Lecha-Alberta-mě

tak tedy ještě jednou shrnu to, co jsem mezitím napsal - děláte to v rámci možností a rizika velice dobře, aktuálně nejlépe v Itálii, nicméně bez rizika to "oživování" těchto hráčů není, byť je tohle v Itálii celkem prověřená cesta

já stejně vnímám i Pogbu s Di Mariou, pro kterýho může být prioritou MS a pak jeho výkonnost může jít rychle dolů, to platí i pro Pogbu, kterej odmítl operaci jen kvůli repre a MS, což vzhledem ke klubu není úplně ideální...

pokud v tom stále nenajdeš odpověď na tvojí otázku - bez rizika není nic

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale veď toto tu obaja s dankom priznávame, ale problém je, že ty porovnávaš situáciu z roku 2019 (napríklad, Defrel neprišiel v prestupáku s Pastorem a Nzonzim, prišiel naopak v prestupáku, kde odišlo 20 golov a 10 asistencií za sezónu v podobe Salaha, a k tomu sme vzali 42 milionoveho pokemona, bez nejakej koncepcie), pod iným trénerom a pod iným vedením, a dávaš to do súvislosti s aktuálnou situáciou.

Pozitívnu eufóriu mám, to sa priznám. Prečo by som ju nemal mať? Keby mi niekto pred rokom povedal, že budeme mať v kádri Dybalu s Wijnaldumom, a že Belotti si k nám chce ísť sadnúť na lavicu, tak by som mu asi kúpil ďalšiu rundu. Nič o Scudette o kráľovi mercata som nepísal (veď to je predsa Lazio )

Ja sa v tých ekonomických veciach nevyznám, každoročne nad nami visia dlhy, všelijaké penále a vylúčenia, tak neviem prečo by som sa mal nad tým práve teraz tak strachovať, keď to mercato dáva aj po finančnej stránke konečne zmysel.

Reagovat
10

ne, tahle celá diskuse vznikla jen proto, že jsem reagoval na tvoje ""roky to robíme úplne inak... a teraz keď konečne nosíme hotových hráčov"...to se podle mě s tímhle oknem vylučuje, bez ohledu na věci kolem, to je vše

třeba u Danka si pamatuju, že to okno vnímal jako průser už tenkrát, ale ty si Pastoreho a Nzonziho vnímal v tý době docela pozitivně, ne?

Reagovat
danko10

Ja som ten prestupak vnimal tiez pozitivne. Len som dufal, ze Difra poleti najneskor v piatom kole a pride niekto, kto z toho potencialu, ktory tam vted, podla mna bol naozaj velky, postavi relevantny mancaft.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože Pastore bol môj obľúbený hráč ešte z Palerma a Nzonzi sa mi dokonca páčil futbalovo aj u nás.

K prvému odstavcu sa už nevyjadrujem, obaja sme ti to tu vysvetlil, to mercato je iné a za tým si stojím...

Reagovat
10

Reagovat
10

je to trošku jinej svět...na fóru Juve jede v 99% případů deprese s křečovitou ironií, tohle jim závidím

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja to nemozem čítať. Celkom dosť sa v poslednej dobe v komentároch objavuje to, že by sme mali vziať nejakého vice - Karsdorpa, lebo Celik na to nemá a v príprave bol najslabší Im stačí vidieť 10 minút, povedať si že, "uhm, 0+0", sopravvalutato, non lo conesceva nessuno

Reagovat
10

Jsme z týhle diskuse zvyklý na trošku jinou úroveň

Ty fóra v Itálii jsou často jak diskuse fanoušků PL na základní škole. Občas kouknu na fóra ostatních klubů, třeba když jste podepsali Dybalu. A musím říct, že čím víc na jih, tím větší divočina

Reagovat
10

jinak euforie je pořádku, zasloužená po těch letech

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledních zpráv je Gini bez automatických klauzulí, takže čistá hostovačka s opcí.

Reagovat
Emmett Brown

z príchodov ako Dybala, Wijnaldum a Celik mám dobrý pocit, keď príde Belotti, tak tiež super. Obavy mám len z Baillyho o ktorom sa intenzívne hovorí. Bol by som radšej, keby sa spravil nejaký fakt kvalitný a hlavne vyhratý stopér, kľudne aj za 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluivert!

Bailly!

Reagovat
RKBoy

Lazio a AS vyzerajú naozaj dobre a zaujímavo, dosť sa na nich teším.

Reagovat
Maritazzi

No snad se zadaří u těch odchodů. Toho odpadu je tam strašně moc, Diawara s tim obrovskym platem nás bude zatěžovat další rok. Ale vypadá to, že Pinto je celkem tvrdej a chce tam dávat povinnost výkupu, tak ještě Carlese a Eldora k těm, co jsi vypsal a mohlo by to vypadat dobře i po téhle stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba jsou v zásadě pryč, Sampa má paníze z Damsgaarda a Veretout je na přestup. Carles do Viga a Eldor do Bologni jsou blízko uzavření, podle posledních informací - oba rovněž na přestup. Eldora bych si klidně nechal, ale Gallo je prostě upgrade, o tom žádná, pouze o rok starší.

Diawara si to už u nás odsedí, za ty dva roky vydělá, na co by musel jinde 4-5 let hrát.

Otázka je, co EL Sha a Viňa. Zbývají mladí, to už mě tak netrápí.

Nemá smysl to hodnotit, dokud nejsou výsledky na hřišti, ale už je nadšení přehnané, bojím se toho tlaku a očekávání, ale snad to Mou s novými zkušenými hráči ukočírují.

Jen se bojím

Reagovat
10

Reagovat
Nuno čomes

Neboj se.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední věta je v té předchozí :)

Ještě více se ale těším!

Reagovat
Pospovič

Jenom co odejde, tak dělá machra

Reagovat
kovi610

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Udogie.. za dva roky buď Real Madrid/Barcelona nebo Juventus se slevou na dani..

Ale Anglie mu sedne, Conte pomůže.

Reagovat
Pipo123

Je zaujímavé koľko mladých obrancov opustilo ligu, budú strašne chýbať, nečakal som že sa dožijem toho že Seria A bude predávať talentovaných hráčov do zahraničia a kupovať (zadarmo) brať hráčov bez zmluvy či nepotrebných hráčov v zahraničí. Ano ono to bude stačiť, hráči ako Matič, Di Maria a spol budú stále vynikať v Serii A, ale inak mi príde že už aj v tej Ligue 1 tie kluby lepšie nakupujú než v Calciu

Reagovat
10

hlavně ty mladý hráče prodává do Rennes, Nice, Wolfsburgů...prostě outlet, prodají kohokoliv za jakoukoliv cenu, jen aby aspoň trochu snížili díru v rozpočtu

Reagovat
Pipo123

Tak kluby ako Rennes, Nice majú nejakú koncepciu a evidentne majú peniaze, Rennes každý rok predá niekoho za poriadnu pálku. Čo ma skôr prekvapuje že do tých prestupov nešla TOP 6 v Serii A. Sme sa tu o tom bavili minule, osobne som si myslel že Udogie bude cieľom Juve a Interu kde by sa im hodil.

AC ukázalo nejakú cestu pre tie talianské kluby, ale zatiaľ tou cestou nikto nejde, všetci nejak lepia zostavu hráčmi zadarmo, čo nie je nič zlé, ale je to len krátkodobé riešenie.

Reagovat
10

AC má v sestavě 2 Italy, taky radši přivádí levnější hráče z venku...

Udogie za 25+m je aktuálně mimo možnosti a koncepci italských klubů, prostě nemají peníze na to, aby dali šanci hráči, kterej ještě není úplně pro první tým, kterej by ještě měl zůstat v Udine, protože mají dost starostí vůbec zalepit díry základu

Reagovat
Pipo123

To je pravda, ale to sa týka viacerých klubov, je tam cítiť absencia domácich hráčov, o to viac som rád že Sarri si priviedol prevažne taliánskych hráčov, keby prišiel Emerson tak by sme mali taliansku obranu, čo som ešte v Laziu asi nikdy nezažil

Reagovat
10

bohužel, Conte z něj udělá ještě větší monstrum...

pro italský týmy by byl dosažitelnej jedině v případě totálního provaru, to je současná realita stavu ligy

Reagovat
Il Architetto

To bude sezóna jak přes kopírák.

Reagovat
kovi610

Co uražlivyho konkretne rekl DeLaurentis na nejakyho jednotlivce a co urazlivyho rekl o africkych tymech??? Rekl jen že nebude kupovat africky hráče ktery budu chtit reprezentovat..O žadny barve pleti tam slovo nepadlo ty idiote pologramotnej.. Už vám ztoho "rasismus-ovaní" trošken mrdká na hlavičky kluci tmavý zlatí krásny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele