Kouči Villarrealu se přestřelka líbila, obranu nekritizoval

22.10.2008, 11:46
Aktuality
Diváci ve Villarrealu si včera přišli na své. Domácí Žlutá ponorka sice s Aalborgem prohrávala, jenže Španělé skóre otočili. Střelci Villarrealu se zastavili až na čísle šest, což po zápase chválil trenér Manuel Pellegrini.

Domácímu kouči na tiskové konferenci ani nevadil fakt, že obrana jeho týmu nepůsobila zrovna suverénně. "Ty tři inkasované góly mě nebolí, hřeje mě fakt, že jsme jich dali šest," prohlásil Pellegrini.

"Dnes jsme sice dostali víc branek než obvykle, ale dokázali jsme soupeře přestřílet. S útočnou reakcí jsem spokojen," pokračoval Chilan. "Kdykoliv protivník zaútočil, byl z toho gól. Dali jsme jim moc prostoru, ale po přestávce už to bylo lepší."

Aalborg vedl brankou Saganowského, o poločase svítilo na tabuli skóre 2:2. Po přestávce vzal osud utkání do svých rukou střídající Joseba Llorente, který hattrickem rozhodl. Celkem viděli diváci devět branek.

"Měli jsme co dělat. Aalborg měl být lehký soupeř, ale tohle neplatí. Jakmile někomu dáte šanci, využije ji," říkal po zápase Llorente. "První poločas z naší strany nebyl dobrý, ale nakonec to dobře dopadlo," usmál se střelec, jemuž na tři zásahy stačilo sedmnáct minut.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
vlastik

Sympatický tým, sympatický kouč

Reagovat
smazaný uživatel

Villareal ukázali ze na El Madrigalu jen tak někdo nevyhraje....držím palce llorente za poločas hattrick, smekám...

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě dali, člověk si jednou vsadí za větší prachy a zestárne u toho o deset let....

Reagovat
jtbs

Reagovat
Xavi8

ja to iste ale usiel mi uz Zenit - handicap som mal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele