Kouč Šilhavý věří, že Liberec udrží pro jaro všechny opory

20.01.2012, 22:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hlavně nikoho neprodávejte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lepší když prodaj teď a přijdou kvalitní náhrady, než aby se dostali do Evropy, prodali to a zas vyhořej...i když on by jim ten Karl stejně nikoho nepřivedl

Reagovat
Gryphonheart

Koho by asi tak měli přivést.. za ty dva neexistuje v GL adekvátní náhrada a jejich odchod už teď v zimě by tak rozhodně nebyl nejlepší. Titul je základ a pak ať si prodají koho chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak Stefan Simič podepsal dneska s Janovem

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dát více příležitostí mladíkům, třeba Hadaščok hrál dobře v poháru proti Hradci (dal 2 goly a zařídil penaltu), ale pak už nestavěl

Reagovat
cetto

Polák je teprv 89??? si ho pamatuju v lize už snad 5 let...

Reagovat
exse

Však v lize začínal už v 18, byl jeden z největších talentů a už byl jednou nohou v Interu, kvůli škole si to rozmyslel, zranil se a šlo to od 10 k 5, ale pořád je ještě mladej, tak nějaká šance na znovu rozjetí kariéry tu je.

Reagovat
Filip12

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele