Kouč Jablonce Frťala: Na vystřídání bylo více hráčů

11.03.2016, 23:09
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
pawelFCB

Po odchodu neschopného a zlodějského vedení, "trenéra" Korytáře,co má maximálně na to,být asistent a odchodů hráčů,typu Mondek,Kukec to vypadá,že to jde správným směrem. Po příchodu Petržely jde vidět pokrok,nasazení hráčů,jezdí poprdeli... Snad druhá liga jen na rok.

Reagovat
Kachna92

Ale Mondek je v týmu zůstal, hádám, že si asi myslel Mišáka

Reagovat
pawelFCB

Ee, myslel jsem Ježdíka... nojo, pátek večer.

Reagovat
pawelFCB

Hlavně podle mě měl teda o dost lepší techniku,než Jezdik,co byl jem bojovník....a to bylo vše... Ale jsem rád,že zůstali v drtivé většině jen ti,co jim Baník není jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

standart font pls...

Reagovat
Murtago

What's you problem dawg?

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne at upravi veliksost pisma na mobilu, to je fakt silenost..

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to prodaný, cinkylinkycinkcinkcink

Reagovat
smazaný uživatel

Tragédie. Horší výkon jsem od Jablonce dlouho neviděl. Aby jablonecké primadony přehrávali ostravští dorostenci, tak to je hanba. Po včerejšku jsem se vážně styděl, že fandím tý naší jablonecký chátře v čele s Hubschmanem. Nevím, jestli Frťala bere nějaký prášky na hlavu, ale aby proti Baníku v záloze nasadil 3 defenzivní hráče, tak to je vážně moc Co zápas, to jiná sestava Škoda, že Ostrava včera nevstřelila druhou branku a nevyhrála. Za svůj výkon a předvedenou hru by si to zasloužila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele