Kouč Celticu Lennon: Sparta je v těžké situaci, má moje sympatie

04.11.2020, 15:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
icefish

Fakt škoda, že zrovna když Sparta díky slušné hře mohla něco v Evropě ukázat a taky nabouchat stadion lidmi díky atraktivním soupeřům, všechno se jí sesypalo - zranění, Covid19, uzavření ligy, žádní diváci... Na prd. A na prd i pro český fotbal jako celek.

Ty jo, na Celtik bych fakt s chutí šel - i jsme s manželkou chtěli jet na zápas do Glasgow, to by byla pecka...

Reagovat
Bakary3

A nekvalita... v prvni rade.

Budme objektivni, ikdyz bych body pro nas koeficient fakt chtel.

Reagovat
insane

Jako takhle, s celkem jako AC Milan nebo i s tim soucasnym Lille se kvalitou zadnej ceskej klub rovnat nemuze, nicmene vis jak to je - kdyz je luzstvo v laufu, vypada mnohem kvalitneji, nez je to na papire, v opacnym pripade zase proste vykazuje az neobjektivni nekvalitu, pro tymy jako ty nase je dost blby, ze ted nehrajou pred divakama, pred kterejma by se mohly hecnout, zvlast letosni Sparte, ktera z poslednich let skoro nezna konfrontaci v ramci poharu, by to asi bodlo... po tech zacatecnich kolech ligy, kdy kazdej volal po Julisovi v repre, se sice trochu odhalila pravda, na druhou stranu neni mozny, ze by na tom byl on a ostatni zas tak blbe, jen do ty souteze vkrocili levou nohou a ted to trochu nedavaj hlavou, kdyz jim okolnosti vubec neprejou. Kazdopadne se zatim ukazali snad v nejhorsim moznym svetle a ted uz muzou jen prekvapit, tak snad se ti nahradnici proti Celticu nejak hecnou. Takovej Karabec byl proti AC jeden z nejlepsich, i kdyz ho na hriste pustili jen na chvilicku.

Reagovat
Bakary3

Chapu jak to myslis, na druhou stranu si myslim, ze ten vliv divaku az moc precenujes.

Kvalita se vždycky ukaze.

Sparta ji na urcitych postech fakt nema, a k tomu ikdyz se Slavistum nadava do atletu, mi oproti kvalitním zapasum Slavie chybi buldpci jako Boril, Coufal, Soucek...

Kdyz neni kvalita, ani rvaci, neni moc od čeho se odpichnput.

Jinak jo, AC byl super, ale slabsi sestava by takhle se Spartou zatocit nemela.

I s Lille byl ten rozdil velky...

Reagovat
insane

Jo, ta nekvalita na některejch postech je evidentní a do takový Slavie ještě před odchodem Součka má Sparta fakt daleko, na druhou stranu mi to slovíčko "nekvalita" nepřišlo adekvátní jen v asociaci se Spartou, jako spíš českejma klubama obecně. Ale jak říkáš, ta Slavia ty neduhy a nedostatky českýho fotbalu dokázala "přelakovat" aspoň skvěle organizovanejma fyzickejma výkonama, k čemuž má či měla několik rozdílovejch hráčů. Problém Sparty je, že by chtěla hrát víc fotbalově, koncept pomalejších šikovnejch hráčů ve středu pole jí v lize docela vychází, kvalita v Evropě je ale bohužel o tolik vyšší, že tam prostě timhle stylem nic neuhrajou, navíc když ten trend je prostě takovej, že maj dneska i střeďáci z lepších lig krom top techniky taky dost slušnej fyzickej základ, maj výdrž, sílu a dynamiku, což pak v konfrontaci s chodcovskou zálohou Dočkal-Trávník bohužel vypadá tak, že si proti profi fotbalistům přišli kopnout kluci, co se párkrát za měsíc sejdou na 2 hoďky na plácku za barákem. V tomhle je taky trochu blbý, že po tý absolutně zpackaný internacionalizaci bude teď Sparta stavět na českejch hráčích, který sice umí dobře plnit taktický pokyny, popř. běhat a dřít, ale vyloženě šikovnejch fotbalistů, co umí buď 1 na 1, nebo dobře přihrávat, jich moc nemáme, o to míň máme těch, který k tomu všemu maj slušný fyzický parametry a navrch silnou psychiku/sebevědomí. Na jistý pozice prostě podle mýho nebude jiná možnost, než přivést hráče ze zahraničí, který by prostě zastali jistý aspekty v tý hře zastali líp. Ale i to má svoje úskalí a po všech těch peripetiích s Ben Chaimama a podobně si teď hodně rozmyslí, jestli do nečeho takovýho jít

Reagovat
insane

*sorry, přepipisoval jsem dvě věty zpětně a udělal jsem v tom totální bordel

Reagovat
dave30

S drtivou většinou textu souhlasím.

Reagovat
dave30

Dlouhodobě tvrdím, že u nás vychováváme takticky vyspělé vytrvalce na úkor výchovy technických sprinterů. Samozřejmě i ti první se občas prosadí (Souček), ale těch druhých by mělo být daleko více. Po takových je především poptávka.

Reagovat
dave30

To máš těžké. Jak chceš hodnotit hráče, který naskočí v 80. minutě proti unaveným soupeřům? Byl by jeho výkon stejný, kdyby se mu třeba nevydařily 2 akce na začátku proti "čerstvým" protihráčům? Jasně, zjistíme to, až naskočí v základu. Tak snad svůj dobrý výkon potvrdí.

Reagovat
ACSeRw!n

zajdete s manzelkou normalne treba na Pribram, ty Glasgowe..

Reagovat
icefish

Jo, Příbram, krásný město... mám k němu podobnej vztah jako ke Glasgow... srdeční záležitost! A ti fanoušci Příbrami! Když jsem byl u nich na stadionu poprvé, naskočila mi stejná husina jako na Celtic Parku!

Reagovat
Pablos

zrzavej chlup

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sparta odjede s vypraskem. Tesim se!

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Dobře

Reagovat
h8_sfatto

moje antipatie má zase to, jak z této situace těží skotský nároďák i kluby

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele