Byl to jeden z nejhorších výkonů, co jsem v Celticu, řekl Lennon

06.11.2020, 11:09
Aktuality
Zklamání hráčů Celticu (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
bourbon

jste dřeváci a nic neumíte, budete hrát nakopávané balóny na Kužela a ten bude trefovat zařízení.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Bruny

Třetí je Sparta se čtyřmi body? Aha..

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
dave30

Nemůžu si pomoct, ale na většinu těch průměrných evropských týmů stačí vydržet s nimi běhat a presovat rozehrávku (dokonce to bylo nepříjemné i top týmům, jak ukázala nedávno Slavia). Ten náš fotbal není tak atraktivní, ale pro většinu týmů velice nepříjemný. Možná i začneme tyto naše bojovníky prodávat do top lig. Souček s Coufalem jsou průkopníky.

Reagovat
netopier

Stačí prepracovaný pressing, vybojovanie lopty na súperovej polke, potom 2-3 nahrávky a hneď si v šanci. V súčasnosti je hra tímu bez lopty možno dôležitejšia ako hra s loptou

Reagovat
dave30

Mně to připadá, že na tom "západě" si chtějí všichni hrát s balónem, samá fintička a parádička pro diváky a nikomu se nechce běhat. A když proti nim nastoupí hráči, kteří je tzv. nenechají na pokoji, tak jsou úplně v pr.... A Celtic je to toho důkazem. V té jejich lize proti nim všichni zalezou a snaží se dostat co nejméně. A když je někdo začne napadat, tak mají průšvih (protože na to nejsou zvyklí).

Reagovat
netopier

Je to tak. Kluby zo západu sa snažia hrať kombinačne ale pod obrovským pressingom súpera dokážu bezchybne kombinovať len tie top tímy ako Bayern, ManCity atď... Možno aj kvôli tomuto sú behavé tímy ako Slávia, Atalanta alebo Getafe na vzostupe.

Reagovat
dave30

Reagovat
Kucka

Reagovat
Šukézní Dušan

Ringo pěkně kecá, tohle byl ještě jeden z lepších výkonů pod nim

Reagovat
REPLIKATOR

a zrovna proti Spartě

Reagovat
BaggioRoberto

Viděl jsem je s Ferencvárosem a hráli ještě hůř.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele