Koubek nabídl po další prohře demisi, šéf Baníku ji ale nepřijal

28.08.2010, 23:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (52)

Přidat komentář
fantomas

To je vždycky takový divný, když trenér podá demisi a vedení ji odmítne. Nedokážu si představit, co pozitního a hlavně odhodlanýho pak tomu člověku běží hlavou. Třeba Okada nebyl ten případ, ale to je repre, to má svý specifika.

Reagovat
terry

Už se vůbec ví, kdo je povede?

Reagovat
fantomas

Japonce? Já narážel na tu jeho nabídku rezignace po prohře v tom přáteláku s Koreou, ještě před MS. Jinak nevim, vim jenom, že se měli zaměřit na Wengera a Del Bosqueho.

Reagovat
terry

Však já vím, na co si narážel, vždyť jsem se akorát ptal na novýho trenéra

Reagovat
terry

Až teď mi došlo, že si napsal na Wengera

Reagovat
fantomas

On je s tim byl (!) spojovanej asi jen proto, že měl krátkej kontrakt v Arsenalu a kdysi rok trénoval v Japonsku. Del Bosque, trenér novopečených mistrů světa, je nicméně taky vtipnej. Ale ne, teď koukám na náký japonský forum, a zcela vážně by se mohl vrátit Osim, Littbarski (má japonskou ženu, mluví plynně japonsky a v tamní lize hrál/trénoval 10 let), anebo Dunga, kterej doteď radí klubu Jubilo Iwata, kde dřív trénoval.

Asi bych si z tohohle vybral Dungu, mohl by dobře navázat na Okadův styl.

Reagovat
fantomas

* On s tim byl

Reagovat
kubys

Dunga nikdy neměl být vyhozen. Každopádně bych ho Japoncům docela přál.

Reagovat
fantomas

Hm, tak já sem kokot, to forum je starý 4 roky. Teď je nový info takovýhle, Dunga nevim, nakolik je aktuální, i když by to mohli znovu otevřít...

http://www.tribalfootball.com/october-deadline-appoint-new-japan-coach-1076331

Z tohohle fakt nevim. Asi nejspíš Pellegrini, ale všechno to sou ofenzivní trenéři a Koemana neuznávám, takže fakt těžko vybírat.

Reagovat
kubys

Ach tak

Reagovat
fantomas

Ukázková mystifikace. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vidiš, nejsi tu největší debil.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem to nikdy netvrdil

Reagovat
fantomas

A takys nic nenamítal!

Reagovat
smazaný uživatel

Namítal,ale vy jste mi nevěřili, a navíc jste byli v přesile! :)

Reagovat
fantomas

Teda Dunga tam netrénoval, ale hrával, takle.

Reagovat
$dolar$

Si vem, ze te tym ho treba nema moc v lasce, ted doufaji, ze skonci a majitel rekne ne a je zase po vsech nadejich...

Reagovat
fantomas

Právě! A navíc ani ten kouč už nemůže mít takovou chuť.

Reagovat
$dolar$

Tady podezrivam Koubka z toho, ze vedel ze to Petera neprijme

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

no je to něco podobnýho jako s Jarolímem, akorát tam nebyl ten hluchej měsíc bez trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

ten Baník je dneska položil na lopatky...akorát tomu chybí góly...snad to přijde, jsou tam mladí vyplašení nový kluci...už je čas...na třetího ztráta 6 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré gesto od Koubka a ještě lepší reakce od Petery. Koubek tím ukázal že mu není lhostejný osud týmu a že má odpovědnost za výkony. Navíc ukázal že mu na týmu záleží, protože jsou pro něho jeho výsledky důležitější než peníze o které by se asi připravil předčasným ukončením smlouvy. Protože Petera rezignaci nepřijal, tak má ještě větší důvěru vedení než předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by si vzal z Koubka příklad Chovanec Jinak co se týče Baníku, jen naivka si mohl myslet, že jim to půjde jako loni, když prodali Mičolu, Vydru a Ličku ! Co mě ale hodně pobavilo, byla sestava Slavie, holt českej fotbal je kompletně ve sračkách, ale neodvážím se tvrdit, že na dně

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je arogance Sparty v praxi. Sparta je v krizi = celý český fotbal je v krizi. Měli byste se probrat a uvědomit si, že ste jenom jeden z 16 prvoligových týmů a že jsou tu aji ostatní mužstva a některé jsou schopné produkovat skvělý fotbal a bavit lidi a ty v krizi rozhodně nejsou. Já si ligu užívám a skvěle hrající Spartu k tomu nepotřebuju

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já to beru tak, že ekonomicky nejsilnější týmy Sparta a Slavia jsou v hajzlu, pak hráli v Evropě Jablonec a Ostrava, který úplně vybouchli a jen Plzeň neudělala ostudu. Její první zápas s Besiktasem byl skvělej, druhej jsem neviděl. Až Olomouc nebo Plzeň něco uhrajou venku, můžem se bavit o tom, že jsou dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem z vystoupení Sigmy v předkolech spokojený. Posledně sme vyřadili Aberdeen a vypadli na Evertonu. A předtím sme vyřadili Dortmund a vypadli s Hamburkem. Už je to spoustu let kdy sme udělali ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, pamatuju si ten Aberdeen, to byl fakt mazec Mě je třeba Sigma hodně sympatická, a hlavně ten váš Psotka, fakt dobrej trenér. A třeba když jsem viděl jak Plzeň v prvním poločase drtila Besiktas, tak jsem si jen řekl: Kéž by takhle někdy hrála Sparta ale zklamali jste mě, že jste neporazili Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Plzeň taky hrála s turkama dobře. Podle mě se dá v dnešní Evropě uspět právě hlavně s agresivním útočným fotbalem s tlakem na míč které produkuje Sigma, Plzeň a nebo dřív Slávia. Ale aby takhle týmu mohly v Evropě hrát, tak ho musí mít zažitý z české ligy. S bráněním vlastního vápna a nákopama na útočníky se dá postoupit leda na náhodu a beton každý trochu schopnější soupeř rozebere. Kdyby měla Plzeň trocha víc zkušeností z pohárů, tak asi postoupí, stejně tak Sigma kdyby byla nasazená a nebo někdy dostala lehčího soupeře než pravidelně dostává. Každopádně si myslím, že když mužstva začnou hrát podobný fotbal jako Sigma anebo Plzeň, tak se českým týmům v Evropě začne dařit. Doufám že alespoň jeden z těhle týmů předvede letos velký úspěch, titul by byl ideální, aby měli ostatní důvod ten styl kopírovat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

koubek verim ze se ostrava zvedne

Reagovat
$dolar$

Hm nechapu jakto ze Bennes nedostal Ban, EF je fakt na hovno, tohle fakt nejde... Kde jste redaktori? PJ? Kily?

Reagovat
PJ

Ty vole, nez priste neco podobnyho vyplodis, tak si poposedni, pripadne dej ranu drevenou palici, aby se ti rozsvitilo

Reagovat
mike.84

problem v koubkovi určitě není. kdoví co všecko způsobila ta afera na to facebooku apod. problem je ve špatne politice přestupů. možná měl koubek změnit system a nehrat zase na tři utočníky když na to nemá kvalitu. ovšem vyhazov není řešení a petera mě překvapil. ale kreteni typu neuwirth apod kteří hrají hovno by se spíš měli zamyslet nad sebou. každopadně v zimě se bude muset hodně posílit.

Reagovat
smazaný uživatel

proč kretén? Třeba zrovna dřevorubec byl v minulém ročníku vyhodnocen jako nejlepší hráč. Prostě má celé mužstvo na sobě totální deku, nevěří si, krize. Musí to kluci "nějak" přežít do zimy a pak by měl přijít nějaký radikální řez.

Reagovat
sosna

Radikální řez? V létě to rozprodat, nakoupit ,,posily" které nezapadnou, posrat začátek sezony a čekat do zimy na další radikální řez. Tohle je taktika úplně nahovno. Ten tým měl zůstat pospolu a možná by to i v EL vypadalo jinak. Pilík nebo Mišůn jsou dobří mladí hráči, ale koupit je do základu na začátek sezóny a myslet si, že nahradí ty co odešli bylo hodně naivní. Koubek to nezvládl a jen se směju, když si vzpomenu, jak tady byl na jaře považován za snad nejlepšího trenéra v lize. To by musel potvrdit dlouhodobě a ne jednou povedenou sezónou.

Reagovat
centos

Někde psali, že měli vyhlídnuté jiné hráče, ale nešlo, tak vzali tyhle. Neodvážil bych se házet vinu na trenéra, neb ten tu naši trojku neprodal.

Reagovat
sosna

Neprodal. Ale na výběru posil se jistě podílel a jejich zapracování do týmu byl jeho úkol, kterej nezvládl a teď to podle toho vypadá. Pro mě je to jen průměrnej trenérskej tlučhuba a divil bych se, kdyby vedl Baník i v příští sezoně. Každopádně když po povedené sezóně vedení rozprodá nejlepší hráče, tak to má trenér vždycky těžký no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je to dobrý trenér. Mě na něm akorát vadí, že Baníku sebral jeho tradiční herní projev. Vždycky to byl útočný tým co hrál strašně tvrdý fotbal, ale technicky hezký, něco jako Leeds někdy deset let zpátky. Teďka hraje precizní obranu a spoléhá na standartky. A tu techniku už táhne jenom pár hráčů a hlavně Lukeš. Měl sem radši ten starý Baník, kde byla spousta hráčů odchovanců a když někdy někoho koupili, tak maximálně ze Slovenska.

Reagovat
sosna

Já teda na jeho trénování nic dobrýho nevidím. A ty jeho kecy po (nejen) prohranejch zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, vem si jak Baník vypadal po předloňském jaru a co s ním Koubek dokázal udělat. Dostal totálně rozklížený tým v krizi kterou sem snad ještě u českého špičkového týmu v téhle fázi sezóny neviděl a udělal z něho precizní stroj na body. Obranná fáze byla jedna z nejlepších v lize a hlavně dokázal Baníku vštípit schopnost urvat výsledky když se nedaří. Loni sem si myslel, že Baník bude hrát tak šesté, sedmé místo a on bojoval do posledního kola o titul.

Reagovat
sosna

Dobře, ale jak říkám - jedna povedená sezóna...Prodali mu tři hráče a jak to vypadá...A jak si psal nahoře, ten jejich styl hry pod jeho vedením... Já si myslím, že s kádrem co tam byl loni by schopnější trenér možná i ten titul udělal a hlavně by to přes léto takhle nezbabral.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo. Je fakt že se mě ta hra co Baník předvádí nelíbí. S Kladnem a Čáslavou asi nic jiného hrát nemohl, ale Baník má podle mě na víc. Měl využít toho, že Baník měl loni slušný kádr, Slavia byla v krizi a Sparta ztrácela body a ten titul urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

koubek ty hrace nechtel prodat, ale co mel delat. vyhlidl si hrace kterym veril ale ty ho sklamali, ale neni nikde psano ze se jeste nerozjedou az se treba sehrajou nebo tak neco... a misun je v celtiku

Reagovat
smazaný uživatel

Poslouchá vedení nemá charizma. Stejně ho do 14 dnů vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat místníc expertů: Co říkáte na hráče FCB - #25 Tomáš Pilík

Reagovat
Losinho

Bída, děs a hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak nejsem slepý já, ale Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jednu věc, jak to, že Pilík zahrává rohové kopy

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem také koukal včera + standartky

Už ať je Lukeš zpět v sestavě!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele