Korupci v 1. FC Synot prozkoumá kvůli dovoláním Nejvyšší soud

25.08.2008, 12:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase Synot smradi

Reagovat
M11

zase ? to jedna a ta sama kauza

Reagovat
smazaný uživatel

Vím ale že už se to táhne roky

Reagovat
M11

jako kazdy jiny soudni spor.. no holt ti dacani to nepriznaji a nepriznaji

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel už mě s tím se.ou za korupci byli obvinění ještě Opava a Liberec a se všema je klid jenom se Synotem se to vleče

Reagovat
M11

taky Synot se ale nejvic propira ptz na nem se to vsechno vezlo.. mas recht s tim ze se to vlece.. ale kdyz se muzou porad odvolavat tak to zkousi co to jde..

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale už je to trapný ten tým už je Slovácko Opava spadla do 5.ligy a vyhrabala se místo abyse jako SYnot odvolávala jasně Synot už je Slovácko ale ted je to na nich aby se vrátili do 1.ligy.A v Liberci už ani neví že tam byla korupce

Reagovat
M11

Synot a Slovacko uz spolu nemaji temer nic spolecneho.. a ted po smrti Valenty seniora to bude asi uz jen ta akademie a vic uz nic.. nynejsi Slovacko uz nema s touto kauzou vubec docineni.. to se tyka jen rozhodcich a funkcionaru za tehdejsi Synot.. ted uz je Slovacko v rukach Zemka a korupci tu nikdo uz temer nevzpomene..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale dřív měli spolu hodně společnýho,ale já narážim na to že opava ani liberec si neztěžujou

Reagovat
M11

a kdo si stezuje ze Slovacka ? odvolava se Valenta junior a Hastik.. kteri se Slovackem jako takovym maji spolecneho akorat to ze se obcas dojdou podivat na fotbal.. vic nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Cely je to fraska .Stejne v tom byl kazdej ligovej tym zapletenej ae hold kdo mel lepsi konexi na vyssich mistech zustal usetren tady te cistce proti korupci.Ktera vsak mela efekt jaky se cekalo.Verejnosti zavrela hubu a i nadale se muze uplacet v ceskem fotbale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele