Korejci po úspěšné kvalifikaci na MS mění trenéra

19.06.2013, 11:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
Neuro

šmatláci jak poleno a jediné co umí tak je kosit protihráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si asi nevidel zápas pred týždňom proti Uzbekistanu tuším, dávali na Eurosporte2...neskutočný match sice to bol tvrdý zápas, ale fantastický futbal sa hral z oboch strán

Reagovat
Kongo

Nesnáším je od MS 2002.Tlačenka

Reagovat
smazaný uživatel

tam som ich ani ja nemal rád, to bolo šialené čo sa tam dialo....ale teraz sú v pohode majú novú generáciu

Reagovat
Neuro

když se Němcům i po 60 letech nadává do nácků tak si to ťamani dvěma/třema generacema neodpracují

Reagovat
Neuro

jo to si ještě pamatuji jak jejich fanoušci mávali těma transparentama jak hráli proti Němcům že Hitlerové děti

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš komplex bělouši, já třeba taky korejcum moc nefandím, hlavně protože neumí snášet prohru viz právě tento zápas s Iránem, ale nepřát jim a nadávat jenom proto že někdy v minulosti měli tlačenku? To je směšné a takové myšlení je hodno malého spratka. PS: Tak to asi teda nefandíš většině týmu, protože do korupce už bylo zataženo tolik národáku, že to ani nemá cenu počítat a nebo máš dvojí metr?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

žlutáci by nás přejeli jak fyzicky tak technicky

Reagovat
smazaný uživatel

Abysi porazil českou repre, tak nepotřebuješ být ani žlutý, nemusíš mít techniku jak Iniesta a ani nemusíš mít fyzický fond jak Kenenisa Bekele.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle asijský srandakvalifikace

Reagovat
smazaný uživatel

Co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

..určite si nevidel ani 1 zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor promluvil inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

kagawa hraje za koreju?

Reagovat
smazaný uživatel

NE !

Reagovat
smazaný uživatel

za Senegal

Reagovat
smazaný uživatel

Vietnam

Reagovat
Messi14
Reagovat
smazaný uživatel

zo známejšich hráčov tam hraje napr. Heung Min Son (Hamburg -> Leverkusen ) alebo Dong Won Ji ( bol túto sezónu na hosťovaní zo Sunderlandu v Augbusrgu) a taktiež Lee ( Bolton)....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale KAGAWA určite nie ...to bude Japonec ..dnes môžeš vidieť Japonsko o 00:00 hrajú proti Taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Kagawa vyzera ako typicky korejec, ked niekto nedokaze rozoznat fyziognomicke rozdielnosti obyvatelov tychto krajin, tak je to tazke im vysvetlovat, su proste pre nich len sikmooki. Pritom aj my pre nich vyzreame rovnako ako oni pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

To co si napsal je sice pěkný, ale poslední věta je pěkná blbost. Sám jsem byl s pár kamarádama v Nipponu a rozhodně si nás tam nikdo nepletl, nevím kde se tahle blbost vzala. Jinak tohle myšlení je jenom o člověku, takovému ignorantovi můžeš stokrát vysvětlovat třeba že japonci jsou kreativní a oni stejně řeknou, že jsou to jenom dříči, protože to přece slyšeli v TV a ani nic jiného přece neumí. Chápeš? S obličeji je to stejné. Jak to že já nemám problém rozlišit všechny japonské hráče a to sleduju i Jleague, Top League Rugby či Nadeshiko, ale šašek na eurosportu ani po 4 letech vysílaní japonské ligy to nedokáže. To jsem jako inteligentnější než on? Rozumíš, on to nedokáže protože myslí jako 80 procent populace a ani si nepřipustí že by to mohlo být jinak. Stačí se podívat do medií třeba co předváděli na olymiádě no nemá cenu tady plácat, sorry ale napsat sem to musel.

Reagovat
Messi14

jako poznat se to urcite da.. taky rozlisis typickyho korejce od vietnamce nebo mongola.. i kdyz nekdy uz je to tak promichany, ze to nejde urcit..

Reagovat
smazaný uživatel

Sam som sa bavil s Japoncami na sluzobke v Nemecku v ich podniku, tak oni tam srandovali, ze aj my sme pre nich na oko navlas rovnaki, teda z povrchneho pohladu Ale samozrejme, clovek ktory cestuje po svete , tie rozdielnosti urcite vidi, mne to napriklad do oka biju tie odlisnosti medzi japoncami a korejcami, a to sa uz nebavim o cinanoch. Korejci maju uz blizsie k mongolskym znakom, su vyssi, maju sikmejsie oci . Ale ja som len arazal , ze tazko vysvetlovat niekomu, co Korejca da za Japonca (Bobby Charlton? ), Jamajcana za africkeho negra, sicilcana za cigana (roma) ci perzana za araba.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, vždyt ti to říkám je to o člověku a to samo platí i na japonce. V Japonsku jsme bydleli v šesti u jedné rodiny takový penzion starala se o nás taková starší paní s manželem a nikdy si nás nespletla a ani o takové blbosti vubec nemluvila. Jinak po povinostech jsme chodili na ruzné akce a klábosili s japonci takže na to rád vzpomínám a ani jednou se na toto téma neslyšel jediné slovo. Ale ty máš zase jiné zkušenosti, protože svět se neřídi podle nějakých pouček a když čech či japonec něco plácne automaticky to neznamená, že to je berná mince a nejede přes to vlak. PS: Mně třeba bývalo řečeno, že v japonsku se páry nedrží za ruce a bylo mě to v česku prezentováno jako něco co je v japonsku neslušné a dokážeš pak usuzovat jaké bylo moje překvapení, když se tam každý druhý pár držel za ruce a líbal v parku. Chápeš.

Reagovat
Staenly10

Jak hodně se zajímáš o Japonsko? ...Jen,že mam za každýho člověka radost,prootže jich osobně (bohužel( moc neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechci aby to znělo nějak přehnaně či fanaticky, ale už podstatnou část svého života je to můj svět:-)). Často si píši s kamarády, které jsem tam poznal a i když jsem tam byl pouze 2 měsíce stále na to vzpomínám. Jak jednou čichnete k Nipponu nemáte dost. Jinak se zajímám o vše co s japonskem souvisí od politiky až k filmum či hudbě a samo historii. Ale moje největší radost je sledování japonských sportovcu oni mají takové zvlaštní kouzlo, jestli někdy uvidíš záznam finále žen ve fotbale v londýně 2012 tak se dívej na Nadeshiko (tak se přezdívá ženské japonské reprezentaci) když přebírali stříbrné medaile a pochopíš o čem ta láska je. Jinak hodně sleduju Rugby, protože v Japonsku se bude konat MS 2019 a to je také můj cíl se tam jet zase podívat. A Nippon zrovna porazil v neděli Wales což byl obrovský uspěch. No sleduju toho dost od volejbalu, plavání až po stolní tenis. Nebudu to tady přehánět přeci jenom lidé tady asi nejsou na můj životopis zvědaví, ale dá se říct že od jistého okamžiku je Japonsko můj život:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo já znám také jenom pár lidí a ty se o Japonsko zajímají jenom tak povrchně nějaké to anime a VK jinak nic. Sport a vůbec způsob života v Japonsku ten je nezajímá vůbec. Dennodenně narážím na sterotypy, jenom proto, že lidé nechtějí myslet:-) ale s tím se holt nedá nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu zvláštní, když se jim podařilo postoupit, ale jestli to byl slib, tak trochu podivný, ale za sebe ho plní. Každopádně je pravda, že výsledky, které Jižní Korea v kvalifikaci dosáhla, zdaleka neodpovídali kvalitám týmu a nakonec byli rádi, když šli na přímý postup na MS díky pouhému rozdílu ve skóre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne proti Iranu posobili casto bezradnym dojmom, nevedeli nic dopredu vymysliet, co v pripade vzdy ofenzivnej Korei je zarazajuce, plus ta fatalna chyba v obrane co predchadzala gol, zrele muzstvo nerobia a naozaj mozu byt radi za ten postup, ku ktoremu sa dopracovali ako slepi k husliam. Mimochodom, Iran hral naozaj vyborne, taky Europsky futbal, pozicne vyborni, takticky vyspely. Som na nich na MS zvedavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Írán od 90. let, kdy hrál naposledy na MS, udělal ve fotbale pokrok a překonal takévé období útlumu. Osobně jsem na ně taky velmi zvědav, ten tým má velký potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Irán hral aj na MS 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda ... to jsem opomněl

Reagovat
smazaný uživatel

stáva sa

Reagovat
aurelio

Ale mal tam prestarnutý tím a množstvo hráčov bez formy, preto neuspel.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se na MS dostal i Izrael, což bychsi přál, tak by případný souboj těchto mužstev měl svou přidanou hodnotu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele