Konečně mám jasno o další budoucnosti, raduje se Klostermann

09.05.2020, 09:51
Aktuality
Lukas Klostermann je spokojen v RB Lipsko a důkazem je nový kontrakt. Tisk v případě třiadvacetiletého obránce spekuloval o možném odchodu, vedení s fotbalistou ovšem jednalo o prodloužení spolupráce a výsledkem je smlouva platná až do června 2024...

Klostermann může nastoupit ve středu i na obou krajích obranné řady a zájem o něho měla Borussia Dortmund, některé informace hovořily o AS Řím a fotbalistu měly sledovat i Barcelona nebo Real Madrid. Tyto kluby lákal i fakt, že německý reprezentant měl smlouvu do června 2021, což od včerejšího dne už neplatí.

"Prodloužení smlouvy mě těší, konečně mám jasno o další budoucnosti," řekl osminásobný reprezentant své země.

"V Lipsku jsem šestým rokem a udělal jsem obrovský krok po osobní i sportovní stránce. Zatím za sebou máme úspěšnou cestu, klub bude mít určitě potenciál k tomu být úspěšný i v dalších letech a já bych toho chtěl být součástí. V klubu i ve městě se cítím pohodlně, vždycky jsem cítil důvěru a vypracoval se až v reprezentanta," dodal.

Klostermann přišel do Lipska v srpnu 2014 z Bochumi a zatím za něj nastoupil ke 159 soutěžním zápasům. V těch zaznamenal i jedenáct branek, dalších deset gólů pro své spoluhráče připravil.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

do toho RASENBALL

Reagovat
Werkrider

Môj najobľúbenejší pravý bek. Tiež možno najlepší v Bundeslige.

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi mi príde lepší a ešte samozrejme Kimmich,keby nehral v zalohe

Reagovat
Werkrider

Súhlas, akurát Hakimiho neberiem ako Bundesligistu a Kimmicha si vystihol.

Reagovat
martin.b

Jen se z něj pod Nagelsmannem stal spíš pravý stoper:)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele