Konec Donadoniho v Neapoli se blíží, dnes ho má nahradit Mazzarri

06.10.2009, 10:43
Aktuality
Roberto Donadoni neuspěl na lavičce italské reprezentace a lepší to není ani v Neapoli. Jejího kormidla se ujal ve druhé polovině loňské sezony, forma a výsledky SSC se ale příliš nezlepšily a týmu to nejde ani letos. Již dnes by měl být odvolán, italská média se shodují na tom, že Donadoniho nahradí Walter Mazzarri...

"Fanoušci mohou v klidu odpočívat, protože pracuji na jejich budoucnosti. Byl to náročný den, dlouhý a plný momentů a rozhovorů. Jakmile budu moci, tak oznámím své rozhodnutí, které povede k dobru Neapole," sdělil včera večer prezident Aurelio De Laurentiis na internetových stránkách klubu.

V Neapoli v současné době jenom marně vzpomínají na skvělý start do loňské sezony. Na přelomu roku se vše obrátilo, Neapol začala ztrácet a o své místo přišel Edy Reja, jehož nahradil Roberto Donadoni. Ani tato změna Neapoli nepomohla, její pád se nakonec zastavil až na dvanáctém místě tabulky a lepší to není ani letos, kdy je po sedmi kolech se sedmi body patnáctá. Toto umístění rozhodně neodpovídá kvalitám a ambicím kádru.

"Donadoniho obdivuji jako osobnost, je to opravdový gentleman. Ale zřejmě máme rozdílné názory a představy," sdělil dále prezident Neapole.

Walter Mazzarri loni vedl Sampdorii a Neapol ještě musí vyjednat s janovským klubem jeho uvolnění, protože Mazzari má u svého bývalého zaměstnavatele stále platnou smlouvu. V Neapoli půjde o druhou zajímavou změnu, před několika dny byl propuštěn sportovní ředitel Pierpaolo Marino.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ten donadoni asi nebude nic moc njn,ne každý skvělý hráč může trénovat. ale asi má charisma, protože ho všude drží vždycky dýl než je zdrávo

Reagovat
smazaný uživatel

A zase 3-5-2. Vzhůru do středověku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale súhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no , lepšího bys momentálně mezi volnýma nenašel..., i když jsem vám přál Conteho. vlevo se holt budou muset rvát Zuniga, nebo Dátolo, však jseš zvyklej

Reagovat
10

z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

nemate niekdo football manager 2010?ak ano pls odpiste kde ste ho stiahli lebo na nejakej stranke bolo pisane ze ma vyst 5.10. a tu stranku som stratil a na druhej je napisane ze vyde az 30.10

Reagovat
kubys

Má vyjít až 30. u nás snad 2.11.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bude asi az 30 a v cesku 2.11.tak dik ale stiahnut sa bude dat uz 30?lbo uz sa na to tesim

Reagovat
kubys

No tak, pokud někdo udělá už 30. virtuální obraz, případně to crackne, tak to půjde stáhnout, ale já rozhodně Sports Interactive podporuji koupí.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja ich rozhodne nepodporim. Ta ich protipiratska ochrana ma dokonale otravila a to som mal originalnu verziu.Takze tento rok uz nemam zaujem ani zadarmo, ale chapem, ze kopec inych ludi si hru dosytosti uzije.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblázni,to je nejlepší hra co existuje, stahni si ji:-)

Reagovat
smazaný uživatel

jojo těším se na ni.. snad se mi podaří zopakovat uspěchy z 08.. 09 sem nehral kvuli otravně se opakujícím tiskovkám a hodně "divnemu" hracímu enginu..ikdyž fakt je že ja to hraju pouze textovou formou ty zapasy .. na hřiště se ani nedivam.. zkousím koupit alana kardeca

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky moc nedávám 3déčko...teď zrovna trénuju Charlton:-D 09 je fajn, halvně se mí líbí realismus u tohoto manažera který je opravdu vysoký

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zdravím znalce italksého fotbalu, nevíte někdo zda franco baresi je fur tv AC v nějaké funkci ? asi jo že ? a nevíte někdo zda někde ve fotbale působí bývalý italský reprezentační utočník massaro ? (ted nevím křestní jmeno) ..

díky za případnou odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

ps: dám to sem zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/Daniele_Massaro ...tu pisu, ze pracuje v AC milan

Reagovat
10

Baresi snad už Primaveru netrénuje, ani v jiný funkci v AC není...Massaro dělá administrativu v AC, public relations...ale nejsem si jistej, nikde to neuvadí přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Baresi trénoval donedávna Berretti (juniory do 18-ti let), ale pro Milán pracuje dál..., poslední dobou jezdí po všelijakých charitativních akcích pod záštitou Milána.

Massaro už zmíněnej byl...

Reagovat
smazaný uživatel

díky vám všem třem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele