Kone v Seville, Chevanton odejde

31.08.2007, 13:14
Aktuality
Sevilla dokončila příchod Arouny Koneho z PSV Eindhoven. Reprezentant Pobřeží Slonoviny podepsal s dvojnásobnými vítězi Poháru UEFA pětiletou smlouvu. Jeho příchod také znamená konec sevillského angažmá pro Ernesta Chevantona.

Za Koneho zaplatila Sevilla 12 milionů eur. Třiadvacetiletý hráč však nemá pas EU, což musí španělský klub řešit. Ve svém kádru má Sevilla čtyři takové hráče – Arounu Koného, Luise Fabiana a Aquivalda Mosqueru a Ernesta Chevantona.

Černý Petr zůstane Ernestu Chevantonovi, který si musí hledat nové angažmá. Už dříve o něj projevil zájem Racing Santander, dalším zájemcem je Benfika Lisabon. Chevanton však má zájem zůstat ve Španělsku, nejpravděpodobněji se nyní jeví roční hostování v Santanderu.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nevim jestli neni 12 milionu za takoveho hráče dost ... Snim bude ale utok Sevilli dost našlapaný

Reagovat
HOST*

Slusi mu to

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

rasista?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele