KOLOUŠEK MÁ LEUKÉMII !

05.05.2004, 14:44
Aktuality
Jako blesk z čistého nebe dnes přišla zpráva o tom, že Václav Koloušek, záložník pražské Slavie, trpí vážnou nemocí - leukémií. Dnes dopoledne byl hospitalizován na jednotce intenzivní péče v pražském Ústavu hematologie a krevní transfuze...

I přes vážnost diagnózy zůstává Kouloušek optimistický. "Věřím, že zase budu za Slavii fotbal hrát," tlumočil jeho slova tiskový mluvčí Slavie. Dále uvedl, že v nejbližší době nebude poskytovat žádné další rozhovory ani přijímat návštěvy, aby se mohl soustředit jen na léčení.

"Slavia udělá maximum pro to, aby léčení proběhlo úspěšně. Držíme mu palce a přejeme mu, aby byl silný. Věříme, že stejně jako jiní sportovci, kteří přemohli tuto nemoc, zvítězí i on," stojí dále ve vyjádření tiskového mluvčího Alexandra Klimenta.

Co dodat... Snad jen - všichni držíme palce!

Zdroj: iDnes

Autor: Petr Starý

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*yarda

Přeji mu brzké uzdravení

Reagovat
exmafie

Tak,tak,snad se z toho co nejdřív dostane...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkně v p*deli. Přeju také brzké uzdravení, na fotbal zapomeň, zdraví je důležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem fanda Sparty, tak tohle sem Slávii vážně nepřál.

Kolouchu uzdrav se. Měl sem tě rád (dokud nepřestoupils do Slavie) a pořád tě respektuju. Taky sem myslel, že se popereš o EURO, ale ty si teď asi prožiješ svůj zápas. Nejtěžší zápas v životě. Přeju si, aby ti ten zápas dobře dopadl a abys v něm dával tak pěkné góly jaké jsi dával ve Slávii. ty nakonec vyhraješ a té tvojí nemoci nakopeš prdel. Vivat Kolouch

Reagovat
HOST*TonyB

Věřím, že se z toho vylíže. Nejhorší je, že tato sviňárna může zasáhnout kohokoli v jakém-koli věku. Doufám, že to rozchodí a bude nás těšit dalšími parádičkami. To by byl pěkně zmr.. konec ligy. On už to je!!!! Co se děje to není možný ať dou všichni bossové fotbalu do pr..(ale to sem nepatří)

Reagovat
HOST*Slávista

Venca je tvrdohlavej a zvládne to...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám, že se z toho dostane.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

Bez diskuse nejlepší záložník ligy. Moc mu fandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo liberec, ti umí prodat. za 20 mil a po roce má rakovinu!! Smekám!!!

Reagovat
PJ

Reagovat
HOST*

Držím mu palce sice jsem Baníkovec.Ale tuhle situaci musím vědět.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele