Köln dotáhl příchod útočníka Pizarra

29.09.2017, 14:34
Aktuality
Claudio Pizarro bude i letos k vidění na bundesligových trávnících. Osmatřicetiletý útočník, jenž po minulé sezóně opustil Werder Brémy, se dohodl s Kölnem, kde podepsal roční kontrakt...

Bývalý reprezentant Peru má za sebou hodně bohatou kariéru, během níž hned třikrát oblékal dres brémského Werderu a dvakrát nastupoval za Bayern Mnichov.

Právě ze severoněmeckého klubu po skončení minulé sezóny potřetí odešel a nečekalo se, že se na bundesligové scéně ještě ukáže, nakonec však podepsal s Kölnem.

Tomu se nedaří, když ze šesti utkání vybojoval pouhý jeden bod a vstřelil jednu branku - právě s tím by měl Pizarro, historicky nejlepší střelec 1. Bundesligy mezi zahraničními hráči, pomoci. "Claudio je zkušený útočník s čichem na góly a výraznou osobností, čímž našemu týmu výrazně pomůže," nepochybuje po podpisu smlouvy trenér Peter Stöger.

Sám Pizarro, jenž si během předchozích angažmá vydobyl pověst obávaného kanonýra, se na novou výzvu těší. "Köln je tradiční klub, kterému chci pomoci," vyhlásil Pizarro.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (22)

Přidat komentář
fabec1222

borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Kölnu zoufalost. ale Claudio

Reagovat
jv

Proč zoufalost?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí je zachraňovat hráč, který by už měl být na odpočinku, i tak tam možná bude nejlepší.

Reagovat
jv

Nutně je nemusí zachraňovat Claudio, může stačit jeho přítomnost a třeba se to potom zlomí, protože Köln tu kvalitu má, akorát se prostě nedaří. Rozhodně nemají tímhle krokem co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo. pizzaro byl urcite borec ale stoji mu za to se doprosovat po nemecku o angazma a hlavne stoji to za to kolinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi si chce ještě za rok zahrát 2.Bundesligu

Reagovat
Rudnevs

Naopak 29 ročný Rudnevs končí kariéru.

Reagovat
cologneFC

Vraj drogy... to je ale neoficialna info...

Reagovat
Neyjrayx

proč?

Reagovat
REPLIKATOR

RIP

Reagovat
smazaný uživatel

Rudnevse a Pizzara jste teda mohli dat do jednoho clanku..

Reagovat
jv

Taky jsem si říkal, ale nakonec jsem to udělal takhle, nebylo moc co psát. Kdo si to bude chtít přečíst, ten si to přečte, kdo ne, nemusí to vůbec otevírat. Nikdy se nejde zavděčit všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ještě žije? Ale byl to kdysi super sniper!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzaro a jeho statistika:

Werder: Bundesliga 206 zápasů - 104 golů , celkem za Werder 271-143

Bayern: Bundesliga 224 zápasů - 87 golů , celkem za Bayern 327-125

430-191 598-268

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Koln špatně posílil v létě a chce aby to zachraňoval Pizarro? Cordoba je nulový a střed zálohy žádný! Tam Kolín tlačí bota. Ještě by mohli oslovit jednoho z pětice Skuhravý,Koler,Kuka,Polster,Labadia a výsledek bude stejný, protože všichni byli dobří útočníci i Pizarro byl dobrý ale nejlepší léta už má za sebou. Proto si myslím že to nic neřeší jen krok zpět.

Reagovat
cologneFC

Peťo kľud Uvidíme čo nám Pizza ukáže. Každopádne treba v zime doniesť útočníka a jedného tvorcu hry. Schmadtke na to dostane 25 miliónov.

Reagovat
Spalovač šancí

To bude stačit leda na Hušbauera

Reagovat
Whitemedia

On ještě hraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele