Koeman s vyřazenou trojicí nepočítá vůbec, se Žigičem ano

30.12.2007, 14:05
Aktuality
Ronald Koeman sice vyřadil z kádru Valencie hned tři fotbalisty, ve španělském klubu ale i nadále panuje zmatek. Podle prezidenta Juana Solera je trojice Santiago Canizares, David Albelda a Miguel Angulo z kádru vyřazena dočasně a může se vrátit, Koeman má však zcela jiné záměry a s těmito hráči již nepočítá vůbec...

"Nevrátí se, je to moje rozhodnutí. Každý si může říkat co chce, ale k rohodnutí jsem již dospěl a mám podporu sportovího ředitele a prezidenta. Mohou s námi i nadále trénovat, na to mají podle smlouvy právo, ale nejlepší věcí pro klub a pro ně samotné bude přestup. Nic dalšího k tomu v tuto chvíli nechci říkat, protože jsme se o tom bavili poslední dva týdny a myslím si, že s tuto chvíli je čas diskutovat o něčem jiném. Od této chvíle se k tomu vyjadřovat již nebudu," prohlásil nizozemský kouč.

Vedle již zmíněné trojice pohrozil Koeman rovněž Vicentemu, Fernandesovi a Žigičovi. Posledně jmenovaný se vyřazení z kádru Valencie již bát nemusí, za poslední dva zápasy totiž dal tři branky a Koeman s ním i nadále počítá.

"Svými góly prokázal, že je pro tým velice užitečný a my ho potřebujeme," řekl dále Koeman. Otázkou je, co na to samotný Žigič, protože kandidát na post prezidenta baskického San Sebastianu Inaki Badiola přišel s tvrzením, že je se srbským fotbalistou předběžně dohodnutý na zimním přestupu, k němuž dojde v případě jeho vítězství ve volbách.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Důležitý jsou body a na zbytek se vyser, pak jsou ještě jiný věci, který jsou důležitý a to je podstatný...

Reagovat
-Kopy-

"Každý si může říkat co chce, ale k rohodnutí jsem již dospěl a mám podporu sportovího ředitele a prezidenta."

Ruiz (sportovní ředitel) prohlásil, že to bylo čistě rozhodnutí Koemana.

Soler řekl, že se můžou zůstat.

A teď přijde Koeman stímhle. Tak kde to jsme ty vole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz i Soler ale jeho rozhodnutí respektují a akceptujou. Koeman o voze, ty o koze.

Reagovat
-Kopy-

Ruiz ne... a Soler z toho příliš nadšený taky není, když říká, že znovu budou hrát a Koeman zase, že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby podporu neměl, tak nic takového nedopustí.

Reagovat
-Kopy-

Tak to je jasné, ale z toho co říkají, to tak nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku...

Reagovat
smazaný uživatel

to se ti povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

at jde Koeman někam vyhodí klubové ikony za chvilí se mu na to tam vsichni vy*****!

Reagovat
smazaný uživatel

Lituju těch hráčů, kteří tam teď jsou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tribal : Banega do Valencie...

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení klubu jedná nesprávně, Koeman nic nevyřeší, jen zničí fotbalovou Valencii.První spráný krok by byl vyhodit Koemana a pak se poohlédnout po konstruktivním trenérovi. Tenhleten Koeman je samá destrukce... opravdu nechápu, jak můžou příjmout tak zásadní opatření jako vyhození hráčů, kteří jsou již na Mestalle snad 10 let od člověka, který je tam "2 dny"!

A to jeho řešení: "dát prostor novým hráčům" ...hm, tohle se pane Koemane nedělá ve superklubu, jakým je Valencie ( poslední léta hovoří za vše), tohle si můžeš zkoušet v nějaké druhé Holandské lize, ale ne v klubu, který má světové parametry.....

Sestavu, kterou dal tenhle chytrák dohromady má totiž úroveň tak někde mezi 1. a 2. ligou!

a Florese to nebylo ono, ale tým se celou dobu pohyboval na místech zaručující účast v evropských pohárech, avšak po Koemanových experimentech se tým těmto příčkám nenávratně vzdaluje....

Z tohoto začarovaného kruhu je jen jedna cesta-musí se vyhodit Koeman!

Reagovat
mastakillah

Koeman je vystizne receno p*ča..víc psat nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim!

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman je opravdu piča , vyhazuje dobry hrace a chce vyhodit treba vicenteho a fernandese to sou 2 dobri fotbaliste ja byt prezidentem klubu tak mu tyto veci netoleruji a normalne na misto vyhazovani hracu vyhudil trenera . Kdyz se podivejte VaLENCIE bojovala o celo tabulky a najednou pica koeman zacne uradovat a kopou se nekde ve stredu , nepostoupili v lize mistru . Opravdu uspech muj nazor : KOEMAN VEN!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

koeman ma sklamal a SERU SI DO HUBY!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se,že pravá ruka neví co dělá levá. Je tam pěkná mela.

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý na zimné posily

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny co se tam deje...jeden den je to tak a druhej jinak...tak kde to sme?jeden rika ze zustavaj druhej ze odchazi...tak co to je za bordel?nepamatuju ze by se ve Valencii neco takoveho delo...ale ted je tam boss KOEMAN a vse je jinak...neuveritelny!!!po vetsinu casu sem se tu vyjadroval hodne slusne...ale ted uz nemuzu...KOEMAN JE CURAK!!!A SOLER SNIM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vypasene prasatko nic ine tam nerobis len zmatok a potom sa cudujes ze ti tak aj hraci hraju....OPOVAZ VYRAZIT VICENTEHO...!!!!!!!!!!!! cHUJ JE MI Z NEHO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele