Koeman: Rozhodl první gól

07.11.2007, 09:49
Aktuality
Hodně nepovedenou premiéru na lavičce Valencie zažil Ronald Koeman. Španělský klub včera podruhé v krátké době nestačil na Rosenborg Trondheim a svému norskému soupeři doma podlehl 0:2. Ani sám Koeman nyní neskrývá, že naděje na postup do osmifinále Ligy mistrů je hodně malá...

"Po tomto výsledku to bude hodně složité, ale nic není nemožné. Pokud se podíváte na zápas, tak v prvních dvaceti, petadvaceti minutách jsme byli lepší a vytvořili si šance. Po prvním gólu ale klesla morálka mýc hráčů dolů a Rosenborg dokázal vyhrávat většinu soubojů," postěžoval si po zápase nizozemský kouč.

"Rosenborg po remíze na Chelsea ukázal, že se proti němu hraje velice těžce. Máme hodně co zlepšovat. Chtěl jsem stejný tým, který o víkendu vyhrál, chtěl jsem jim dodat sebevědomí. Pro hráče je toto těžká doba. Když je tým zraněn, není lehké ho z toho dostat a pokračovat v práci," dodal Koeman.

Valencia má na svém kontě pouze tři body a v posledních dou zápasech musí doma porazit Schalke a zvítězit na půdě Chelsea, pokud chce pomýšlet na postup do osmifinále. Jakákoliv ztráta v těchto duelech by naopak s největší pravděpodobností znamenala konec nejenom v Lize mistrů, ale v evropských pohárech vůbec.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

valencie jsou dementi

Reagovat
-Kopy-

dement seš ty, už sem nelez.

Reagovat
HOST*

spadnul mi tiket na 2500 kč kvuli tomu že jsou uplně neschopny nejradšibych jim hodil bombu na stadion

Reagovat
-Kopy-

Tak si na ní neměl vsázet, přeci víš, že je momentálně v krizi...

Reagovat
HOST*valencie

jsou to kkt me posrali taky listek mel jsem na tom listku 15zapasu enom valencie mne nevysla (vzsadil jsem 200kc a vyhra mohla byt 18000)

Reagovat
-Kopy-

ono může dítě z druhé třídy vsázet ?

Reagovat
eder

Ach, kdeže je ta Valencia z dob Gaizky Mendiety... Tehdy byla Mestalla nedobytná!

Reagovat
smazaný uživatel

prej bombu kvuli dvojce

Reagovat
smazaný uživatel

Vaša chyba nemali ste vsádzat aj ked to bola povedzme tutovka, vaše mínus. Hááá, nechcel bych aby mi utékel tiket za 18 tácú. Amunt!

Reagovat
HOST*El Cazador

Reagovat
Slejdy

rekl bych ze nikdo asi nevyhral .. cekalo se pouze vitezstvi .. takze nebrecte no se stava proste vyprc ..

Reagovat
HOST*michal

kdyby chytal canizares ta vyhrala

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele