Koeman chce Van der Vaarta, ten není proti

02.11.2007, 09:25
Aktuality
Ronald Koeman se trenérem Valencie oficiálně stane dnes, už v tuto chvíli ale má vybranou jednu velkou posilu. Nizozemský kouč by se v jednom klubu opět rád sešel s kapitánem Hamburku Rafaelem van der Vaartem...

"Rafael je fantastický hráč a já bych ho rád přivítal ve Valencii. Co se stalo je věcí minulosti a z našich chyb jsme se již poučili," připomíná Koeman drobné neshody mezí ním a Van der Vaartem během společného působení v Ajaxu Amsterdam.

Valencia o nizozemského reprezentanta usilovala již v létě a celý přestup byl takřka na spadnutí. Zhatilo ho nakonec vedení Hamburku, které hráče odmítlo uvolnit a označilo ho za neprodejného. Toto vyjádření nezměnilo nic na Van der Vaartově touze odejít a vyzkoušet si angažmá ve Španělsku.

"Co se mezi mnou a Koemanem stalo v minulosti nebude stát v cestě přestupu do Valencie. Vyzrál jsem a hodně se naučil. Na některé věci jsme měli opačný názor, ale to je minulost," vyjádřil se Van der Vaart k možnému stěhování na Mestallu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (42)

Přidat komentář
HOST*HALAMADRID

ja ho chcem kurva do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

preboha a načo??????, Koho by tam akože mal nahradiť???

Reagovat
HOST*

Gutiho

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley je čo?? Príliš slabý??

Reagovat
HOST*Realko

co nevidis ze ja vravim ze by nahradil Gutiho????

Reagovat
HOST*nj

guti je v poslednich zapasech nejlepsi hrac realu.......ty jeho nahravky to je nadhera......

Reagovat
smazaný uživatel

chod do riri ss celým Realom, nestačí vám Snejder

Reagovat
HOST*tiiiiiiiiipek

najlepsi tym je aj tak RECREATIVO HUELVA.

Reagovat
HOST*El_Cazador

Nasrat! JO A teď všichni uviděj co sou Los Ches zač!!! JUPÍ

Reagovat
HOST*

no ak pojde to tej slabučkej valencie tak je pekný kokot darmo 1-5 je 1-5

Reagovat
HOST*

jsme v krizi a ty z jednoho výsledku hned děláš drama. Jak dlouho z něho budeš žít? Už o víkendu hrajete se Sevillou, tam asi nepojedete s tím, že když jste u nás vyhráli 5:1, tak že jim dáte minimálně tři banány, co?

Reagovat
HOST*Andrade

Přesně, kochají se z jednoho výsledku jako kdyby vyhráli mistrovství vesmíru. Klasičtí madridisté. Nosánky mají nahoře a absolutně pohrdají každým, kdo je pro ně reálnou hrozbou. AMUNT VALENCIA, JEŠTĚ SE ZBRCHÁME!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

My máme letos jen jednoho soupeře a vy jím opravdu nejste. Tři kousky v Seville bych při našem útoku a jejich obraně nevylučoval, horší to bude vzadu .

Reagovat
Kily

no nevim, nevim, podle mě se ve Španělsku dělá účet až příliš brzo. Vy sice mluvíte o jednom soupeři, ale trochu zapomínáte na to, že ani vy nehrajete nějakej extra fotbal a už několikrát jste vyhráli zápas, v němž jste byli horší (ostatně jako my). V sezoně 01/02 nám taky nikdo po patnácti kolech nevěřil, pak jsme otočili zápas na Espanyolu a nakonec vyhráli ligu. Tím neříkám, že ten titul letos vyhrajeme, naopak tomu moc nevěřim. Rozdíl je v tuhle chvíli velkej a pokud nezačneme rychle vyhrávat, tak nám ten vlak definitivně zmizí z dohledu. Nezapomínej ale na to, že se pořád bavíme o fotbale, prohrajete tři zápasy, my tři vyhrajeme a najednou se bude hodně mluvit o tom, kam to zase Real zabřednul.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád platí to, co jsem si myslel před sezonou. Máte úzkej kádr a jste bez Ayaly - ten pro vás znamenal víc než všechny letošní posily dohromady.

Reagovat
HOST*

s tim Ayalou naprosto souhlasim, bohužel se vyplnilo to, co jsem říkal už při jeho odchodu, a to že střed obrany bude naší největší slabinou. Ayala navíc odešel i po neshodách s Carbonim, kterého jsme v létě propustili. O to to bolí víc...

ale neřekl bych, že máme úzkej kádr, na soupisce je 23 hráčů a všichni mají na to hrát v základu. Bohužel pořád máme někoho na marodce, na což se nechci vymlouvat, hráči prostě neodvádějí adekvátní výkony

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je klub snov pre každého hráča, ktorý vie hrat fotbal. A vlastne aj sam Vaart to povedal

Reagovat
smazaný uživatel

klub snov .

Reagovat
-Kopy-

chcípni

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti zase prajem len to najlepšie

Reagovat
rufus

to se jako směje fanoušek Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej. dúfam ale že aj Valencia sa z tých sračiek dostane rovnako ako my

Reagovat
HOST*

Jezis jeden pojebany zapas kery prehrajeme a kvoli tomu robis taky rozruch ty si pekny debil moj vam ked sa nedarilo do o vas pisal taketo picoviny jak vy o nas

Reagovat
HOST*Miguel

slaba si magor az zane nekdy budes hrat tak si popovidame

Reagovat
HOST*HALAMADRID

Gutiho

Reagovat
HOST*HALAMADRID

HALA MADRID pod do Realu Guti starne potrebujeme ta

Reagovat
HOST*

pekne nakluše do Cheslaaaaa a ne do pojebaneho Realu alebo Valencie

Reagovat
HOST*REALKO

jediny kto je tu pojebany si ty s tvojou Chelsea.HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

a načo by nám bol v Chelsea??? Veď zase nemusíme kúpiť každého koho chce kúpiť niekto iný. Sa zobuď!!!

Reagovat
HOST*

soudnej fanoušek Chelsea Normálně volám Green Peace, od teď seš chráněnej druh

Reagovat
smazaný uživatel

Dik . Ale vážne dúfam že tých normálnych fans máme viac. Rečí detí a pubertiakov neber vážne, ja sa ich tiež snažím prehliadať

Reagovat
HOST*ad

pfinmufin presne ty by do nasí chelsea chteli ronaldinha a celou brazilii, I kdyz kdyby rafael chtel tak bych se tomu nebranil aby sel do chelsea

Reagovat
HOST*

tyjo, a druhej, vy jste se nějak přemnožili Ještě by si z vás mohl vzít příklad pár fanoušků Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš pre mňa osobne je dôležitejšie aby v Chelsea ostal Lampard, Essien, Terry a Drogba ako príchod nejakého Ronaldinha, Kaku, atď.

Reagovat
HOST*Shevchenko7

Tak tak .. nejduležitější je aby nam nezdrh Drogba,Lampard a Essien , pac to sou tahouni ! .. i kdyz do utoku mame este Shevu, kterej nejak chyta formu ;)

Reagovat
HOST*Yellow

Reagovat
HOST*Yellow

No fakt je,že pro Chelsea je to spiš existenčni,aby v ni zustali hrači typově jako Lampard,Drogba,Terry a Esien...jako ja si nějak nedokažu ani představit,že by v Chelsea měl hrat nějaky Ronaldinho,ktery navic nema nic moc formu,ale i kdyby měl,hraje technicky na sebe,,a v Anglii,kde je liga plna tvrdych souboju,a hraje se nahodu dolu 90 min a hlavně ne na jednoho hrače,,nevim nevim...si myslim že tam nema co dělat:)

Reagovat
HOST*Yellow

A taky nevim,proč by Van Der Vaart nemohl jit do Valencie...je to pořad jeden s těch lepšich klubu,takže keci typu "my ho chcem do Realu,nebo do Chelsea" se mi zdaji dost kratkozrake...a jestli mu nejde jen o prachy a chce si zahrat pravidelně,,byl by blazen kdyby tam šel:))

Reagovat
HOST*nj

presne pres gutiho by se do zakladu nedostal a na stridacku ho fakt nepotrebujem......

Reagovat
smazaný uživatel

pojde do newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

bude to skvělé do Valencie konečně manage který má nějaké dobré plány

Reagovat
smazaný uživatel

Vzbuďte se proboha, na co by byl v Realu? Za 1)máme Gutiho za 2)Sneijdera (oba najednou tuším za tulipány nehrajou) a za 3) v létě možná budeme usilovat o Diega, takže nechme Van der Vaarta netopýrům, beztak to potřebují jako prase drbání...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele