Koeman chce udržet Lovrena, prodej ale nevylučuje

19.07.2014, 12:53
Aktuality
Manažerovi Southamptonu Ronaldu Koemanovi se nelíbí, že obránce Dejan Lovren dal otevřeně najevo svůj úmysl přestoupit do Liverpoolu. Reds mají o chorvatského reprezentanta velký zájem, zatím ho ale nezískali. Není vyloučeno, že Lovren bude pokračovat v Southamptonu.

Saints podle anglických médií odmítli nabídku pětadvaceti milionů eur. Lovren se v posledních dnech nechal slyšet, že hlavou už se přesunul do Liverpoolu.

"Hráč by tohle neměl říkat, není to vhodné. Musíme počkat, jak se všechno vyvine. V tuto chvíli je Dejan stále naším hráčem. Nechci ho ztratit, ale jestli odejde, bude to za špičkovou cenu," prohlásil Koeman.

Podle anglických médií má Southampton pro případ ztráty Lovrena vyhlédnutého Rona Vlaara z Aston Villy. "Ron by určitě byl jednou z možností, i když si myslím, že nyní by nebyl zrovna levný. Všechno se uvidí," dodal Koeman.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (478)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele