Kobelev: Z Kollera jde strach, jenom se k němu přiblížíte

28.09.2008, 13:19
Aktuality
Jednou z ústředních postav včerejšího utkání ruské ligy mezi Křídly Sovětů Samara a Dinamem Moskva byl český útočník Jan Koller. Dvěma góly poslal Samaru v důležitém utkání proti Dinamu Moskva do vedení 3:2, o které domácí přišli až v nastaveném čase po sporné penaltě Dinama. Na pozápasové tiskovce si jeho hry všímal převážně trenér soupeře Andrej Kobelev.

Utkání ukázalo snad vše, co může fotbal nabídnout. Útočný a bojovný fotbal, nasazení, emoce, červené karty, penaltu a hlavně celkem šest gólů. Obě mužstva stále sní o příčky zaručující předkola Ligy mistrů a vzájemný souboj byl bitvou do posledního dechu s možná spravedlivou remízou. Emoce po utkání, ve kterém sudí Bezborodov udělil sedm žlutých a tři červené karty, pokračovaly i na pozápasové tiskové konferenci.

"Asi si také pořídíme třímetrové basketbalisty, abychom pak na ně hráli," opřel se do hry domácích trenér Dinama Andrej Kobelev. "Křídla na hřišti v podstatě nic neukázala. Dávala míče Kollerovi a ten bojoval. Ale nutno dodat to podstatné - dal dva pěkné góly." řekl Kobelev pro stanici NTV+. Na obranu svých svěřenců, kteří dvěma góly během devíti minut přišli o vedení 1:2, vyzdvihl opět přednosti českého dlouhána. "Znáte Kollera, z něho jde strach jenom když se k němu přiblížíte, natož jít s ním do souboje".

Dvě gólové hlavičky Kollera však k vítězství Samary nestačily a trenér domácích Leonid Sluckij si naopak všímal především hlavního sudího Bezborodova. "Těžko komentovat zápas s tolika emocemi a hlavně s tolika negativními emocemi k hlavnímu rozhodčímu. Rozhodčí utkání nezvládl a jako důsledek bylo to obrovské množství faulů, žlutých a červených karet."
Zato samarský Anton Bobër k rozhodčímu nenašel žádná slušná slova. "Na adresu rozhodčího nemám co říct. Sami jste to viděli. Nevím co bych řekl, asi byste to museli vypípat..."

Autor: Martin Olšovský / championat.ru

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jinak Kobelev ... jsou to jenom trapny vymluvy. Samara byla lepsi a zaslouzila si vyhrat - navic Dinamu hodne pomoh i rozhodci. A hrali dobrej fotbal, zadny nakopavani na Kollera

Reagovat
$dolar$

Anton Bober Je to skoda 2 bodiky muzou chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Koller to je hrac

Reagovat
Tomanatura

Co to ten idiot plácá za nesmysly?

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Koller hraje v Rusku naprosto fantasticky, obránci Dinama z něj byli posraní až za ušima.

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má být a mělo to tak být i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hrat v Rusku proti Moskevskym to neni zadny med.CSKA taky prohravali sup cervena a vyhrali 2:1.Ja se nad tim vubec nepozastavuju nebo bych se musel vzteknout jak svina.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele