Klose se teprve rozhodne, s fotbalem končit ještě nehodlá

17.05.2016, 08:19
Aktuality
Miroslav Klose bude v následujících týdnech zvažovat, čí dres obleče v létě oblékne. Zkušený německý útočník se včera rozloučil s fanoušky římského Lazia a čeká ho řešení budoucnosti, jisté je v tuto chvíli akorát to, že ještě nepověsí kopačky na hřebík...

"Ještě jsem se nerozhodl. Svému manažerovi jsem řekl, že chci co nejlépe zakončit sezonu, až po ní si pak sedneme ke stolu," řekl v rozhovoru pro Mediaset Premium.

Klose je rekordmanem mezi střelci na světových šampionátech a úspěšná je jeho kariéra i na klubové úrovni. Na té hrával za Kaiserslautern, Werder Brémy, Bayern Mnichov a posledních pět sezon patřil římskému Laziu.

Poslední zápas za italský celek sehrál předevčírem a jeho tým prohrál 2:4 s Fiorentinou, Klose se s fanoušky alespoň rozloučil proměněnou penaltou.

Klose za několik týdnů oslaví již 38. narozeniny a v tuto chvíli může vybírat z několika destinací. Zájem o něho byl ve Spojených arabských emirátech a vážně o jeho angažování uvažuje zámořský New York Red Bulls, dalším nápadníkem pak je Eintracht Frankfurt, který ovšem čeká baráž o záchranu v 1. Bundeslize proti Norimberku.

"Fotbal mě stále baví a díky nohám dobře vím, že jsem v dobrém stavu, chci tak i nadále dávat góly," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
blaugrana

To by mohol byť nový Henrik Larsson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
Spalovač šancí

Do Werderu do dvojice s Pizzarem

Reagovat
stas87

A co bude s Ujahom a Johannssonom?

Reagovat
Spalovač šancí

To není moje starost, ať se činí jejich agenti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Do Sparty

Reagovat
Gryphonheart

Reagovat
bayern987

Snad se nazašije někam do MLS ale vrátí se do Německa.

Reagovat
vodka

v laziu už 5 let

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do Kaiserslauternu!!

Reagovat
eder

Close your hopes!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele