KLASNIČE ČEKÁ DALŠÍ TRANSPLANTACE

29.01.2007, 15:14
Aktuality
Ivana Klasniče čeká v krátké době druhá transplantace ledviny. Lékaři minulý týden jednu provedli, jenomže tělo útočníka Werderu Brémy novou ledvinu nepřijalo a další chirurgický zákrok je tak nevyhnutelný...

"Transplantovaná ledvina byla bohužel odmítnuta jeho tělem. Přesný důvod teď lékaři zjišťují a zabere to zhruba šest týdnů. Tato doba bude využita k provedení testů u jiných lidí tak, abychom se o další transplantaci mohli pokusit za 6-8 týdnů," prozradil doktor Klaus-Peter Horndasch.

Klasnič se "pod nůž" dostal v listopadu roku 2005, kdy mu bylo vyjmuto slepé střevo. Tehdy si lékaři všimli i problému s ledvinou a poukázali na možnou operaci.

Chorvatský útočník, jemuž je právě dnes 27 let, v letošní bundesligové sezóně nastoupil jenom k dvanácti utkáním, v nichž zaznamenal pouze jednu branku. Svému týmu bude vedle ligy chybět i ve třetím kole Poháru UEFA proti Ajaxu a vynechá rovněž část kvalifikace o postup na ME 2008.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele