Kirine, prosím, mluv!

07.06.2011, 19:29
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Skončil nám Kirin Cup. Turnaj, ze kterého teď v Česku mají všichni legraci. Pro jeho atraktivitu, herní i střeleckou. Fotbalisté zase nemohli být šťastni z termínu, kvůli němuž akorát přišli o týden dovolené. Prý zbytečnost. Přesto se však lze za uplynulými dvěma zápasy ohlédnout i s vážnou tváří...

Pohled většiny českých fanoušků na věc lze nejspíš trefně vyjádřit slovy zdejšího diskutéra "soukupa", jehož příspěvek si s dovolením vypůjčím. "No tak na sranda cup jela sranda sestava a skončilo to sranda výsledkem, nic kvůli čemu by se tu měly dělat dalekosáhlý rozbory," napsal doslova. A já se přesto jednoho takového seriózně míněného komentáře dopustím - koneckonců na "sranda turnaje" běžně nechodí 70 tisíc diváků. A navíc není přece normální, aby nám pan Bílek před turnajem otevřeně lhal a pak všem pro jistotu dával hlasitě najevo, že snad vůbec nemá ponětí o smyslu přátelských turnajů. Stejně tak o jeho pozorovacích schopnostech nelze mít valného mínění. Vždyť když má být Trapp v nominaci "samozřejmě také díky výkonnosti", nemůžeme se divit, že jsme se nakonec prezentovali takovými výkony, jakými jsme se prezentovali. Ne že bych snad chtěl zpochybňovat formu jeho plzeňských kolegů či jiných borců, ale aby nás reprezentoval fotbalista, který celý podzim prostávkoval a na jaře potom nehrál nikterak božsky, to o kvalitě Bílkových analýz může dobře vypovídat.

Nehledě na to, že v otázce samotné nominace najdeme více nesrovnalostí. Donebevolající byla především ignorace skutečnosti, že se po vyhlášení oné vyvolené dvaadvacítky omluvili další dva hráči. Bílek nereagoval, ve stručnosti akorát vyjádřil lítost. Že má takto k dispozici právě jen jediného defenzivně laděného středopolaře (v Trappovi), to mu nejspíš přišlo v pořádku. A tak jsme po Trappově bídném výkonu v zahajovacím utkání vyrukovali na silnější Japonce se zataženějším Kolářem, Lafatou na jakémsi bojácném podhrotu a Vacek, ten měl zřejmě čistit všechnu škodu, jakou do defenzívy málokdy použitelný Kolář napáchá. A například Kadlec, který si přitom po úvodním klání stěžoval na stehenní sval, musel spolknout dalších těžkých 90 minut, protože za něj Bílek rovněž neměl pražádnou alternativu. Přitom tu byla dvě volná místa! Jenže Bílek byl patrně moc líný na to zvednout telefon a zavolat prakticky kterémukoliv aspoň trochu schopnému záložníkovi/levému bekovi. Proto měl k dispozici jen šest náhradníků, z nichž takového Jandu vytížil zcela minimálně.

A tím se dostávám k dalšímu problému našeho trenéra - nepochopení smyslu tohoto turnaje a jiné dezinformaci. Sic se Bílek před startem Kirin Cupu dušoval, že generálka na pokračující kvalifikaci nás čeká teprve v srpnu s Norskem a že bude zkoušet různá složení útoku i zálohy, nakonec jeho experimentování spočívalo leda v posazení lehce marodného Necida a kosmetických úpravách rozestavení. Ty ale nakonec na hřišti mohl zpozorovat leda někdo nadpozemsky bystrozraký, ve skutečnosti se totiž i proti Japonsku hrálo 4-5-1. Akorát bez klasického defenzivního i ofenzivního záložníka. Čili o nějakém "zkoušení nových variant" nemůže být řeč ani v žertu.

Zatímco se tedy Zaccheroni snažil mužstvu vštípit exotické rozestavení 3-4-3 a zkušený Uruguayec Markarián točil sestavou jako divý (pro zápas s našimi udělal v základu sedm změn, včetně výměny brankářů!), Bílek vzal Jandu, Hrušku i Grigara jenom tak na poznávací zájezd a Čecha nechal radši odchytat další dva náročné zápasy. Nejspíš aby se opět přesvědčil, že bez něj někdy těžko uhrajeme slušný výsledek. "Velkou" důvěru pak projevil i nadějnému Gebre Selassiemu, který při svém zkráceném debutu podal vynikající výkon, aby záhy na pravém beku mizerného Kušníra suploval Hubník, s nímž se primárně počítá na stopera. To samé střet Rezka a Pilaře o volné místo na kraji zálohy, který celkem nepochopitelně vyhrál prvně jmenovaný. Ale to už je čistě o subjektivním vstřebání předešlých výkonů obou borců v reprezentačním dresu. A nešlo by o žádnou tragédii, kdyby to aspoň Bílek vyvážil včasnými střídáními. Ale ani to se mu nepovedlo. V prvním zápase mu ještě těžko šlo něco vyčítat, ale pak - jako by snad s "japonskou" zahajovací jedenáctkou napevno počítal i do kvalifikace, dlouho ji nechal "sehrávat" a Pilaře s Jandou nenechal dohromady odkopat ani deset minut. Proč? Holt pojmu "zkoušení" oba rozumíme po svém, zdá se.

Tolik asi k výčtu chyb českého trenéra v Zemi vycházejícího slunce. Teď k oněm nejapným lžím, které nám Bílek navykládal před samotným vypuknutím Kirin Cupu.

"Výsledky sice nejsou v této fázi přípravy klíčové, ale rádi bychom přivezli další výhry." - Aha, a proč jsme se potom proti Japonsku soustředili ryze na obranné povinnosti? Proč jsme byli pořád nebezpečnější ze standardních situací než ze hry? Proč jsme si za celý turnaj vypracovali maximálně dvě opravdu vyložené šance? Všechno nemůže být chyba rozkoukávajících se hráčů. Taktika byla očividně nastavená hodně ledabyle. Slovy vyjádřená asi takto: "Vacku, dělej, co zmůžeš. Koukej myslet za všechny ostatní. Koláři, občas zkus někoho překvapit kolmicí. Petrželo, ty tam aspoň nějak zmateně pobíhej. Necide, moc míčů nedostaneš, tak střílej ze všech pozic. Lafato, pro tebe platí to samé." Skutečně to na place vypadalo, jako by ze sebe hráči vydávali jakoby to nejlepší a ruku nad nimi držela leda tak prohnaná paní štěstěna. Ne Bílek, který je přitom dle svých slov měl hnát za góly, respektive za výhrami, kterých bez branek nedocílíte. A ne, nikdo mi nenamluví, že se na ta vítězství doopravdy hrálo.

"S nimi (myšleno tradičními oporami - pozn. red.) jsme hráli hodně ze středu pole, ale nyní máme k dispozici spíš hráče pro hru na stranách. Takže se budeme muset určitě přizpůsobit. Ale každý z hráčů dostane určitý prostor." - Hned několik lží naroubovaných na sebe. Nebo vám to připadalo jako křídelní hra? A myslíte, že Bílek "určitým prostorem" mínil třeba i tu pětiminutovku pro Jandu? Na obě otázky bych odpověděl "ne!". Především u prvního problému se pozastavím. Totiž stojatý projev, v němž se veškerá inteligence soustředí maximálně do dvou hráčů (v tomhle případě Koláře či Vacka), kdy je českým reprezentantům cizí delší výměna balonu a nápaditých kombinací za celý zápas spočítáte na půlce prstů jedné ruky, něco takového jsem od Bílkových sestav byl zvyklý vídat. Tedy nevím jak vy, ale právě proto mi tenhle turnaj nepřišel z herního hlediska nikterak výjimečný. Tak proč se mluvilo o nějakém "přizpůsobování se situaci"? Je přece docela jedno, jestli nám najednou budou hru tvořit vyjukaní mládenci typu Vacka nebo protřelý Rosický. Filozofie (i když já bych to tak nikdy nenazval) zůstává pořád stejná. Rychle se zbavovat balonů, křídlům dát volnou ruku (i kvůli té Petrželově pak v prvním zápase vůbec nestíhal Kušnír, mimochodem), nebránit se nakopávaným míčům, které pak Necid nutně sklepává akorát soupeřům, v obranné činnosti relativně zhustit střed, hrát co možná nejvíc bez nápadu a případně i bez pohybu. Klasika, ne?

Ona vůbec česká taktika působila mnohdy velmi směšně. Plus ode mě dostanou vlastně jen standardní situace, které se pod taktovkou Vacka i Rezka poměrně slušně dařily. Rajnoch s Kadlecem si pak dobře porozuměli a ve většině případů tvořili spolehlivý levobok českého valu, skvělý Hubník byl kapitola sama pro sebe. Stejně tak Čech. Ale to už není moc o taktice. V téhle otázce se totiž daleko spíš selhávalo. Hlavně při snaze strašit protivníkovu defenzívu.

Na běhavé a nadšené Peruánce jsme vyrazili jako na vandr. Málem si hráči nezapomněli prozpěvovat tu o "malé Japonečce z Jokohamy". Místy pak tedy situace na hrací ploše připomínala souboj tyranosaura Rexe a Čecha s kapesním nožíkem. Asi tak naivním způsobem se naši borci prezentovali. A to zrovna nehledím na to, že se Hubník co chvíli snažil nakopávat dlouhé balony dopředu a nezřídka vzal rozehrávku do svých rukou i Petr Čech. Přestože právě panovalo dosti větrné počasí. To zkrátka nebylo chytré. Stejně jako soustavné předržování balonu (Kolářem s Feninem - mistři nad mistry), neexistující přihrávka z první a z toho pramenící absence střelby. Za podmínek, kdy by každičký balon stoprocentně nepříjemně zaplaval, český sbor prakticky nestřílel. První a poslední projektil, který se vtěsnal mezi tři tyče, pak měl na svědomí Necid až v 61. minutě! Proto šlo jenom ocenit příchod Lafaty, jenž i za těch 12 minut stihl dvakrát vypálit.

Jestliže v prvním zápase vynikla česká těžkopádnost a snad i lenost, v tom druhém zase individuální technické nedostatky. Fenin byl snad ještě otrávenější než proti Peru, pád s Frankfurtem se na něm vážně podepsal až příliš viditelně. Navíc si vůbec nerozuměl s Lafatou, takže tuhle dvojku už nikdy více, prosím. Petržela zase v úvodním duelu možná vypadal jako fotbalista, teď ale spolu s Rezkem zkazili, na co sáhli. Petrželova naivita v běžeckých soubojích, kdy neustále vyzýval rychlíka Nagatoma, aby se dokola přesvědčoval, že na něj nemá, ta byla vskutku k popukání. Spíše k pláči však bylo jeho čekání na přihrávky - vestoje, žádný náznak pochodu vstříc míči - a já měl přitom za to, že se takové věci učí (nebo spíš odnaučují) již v přípravce. Vzadu pak tradičně hořel Kolář, i když to už nebylo tak zlé jako v prvním zápase. Nicméně se na něm nejvýrazněji ze všech podepsala únava, takže už ke všemu nestíhal tolik podporovat ani ofenzívu. Vacek namísto toho podal ve středu pole ucházející výkon, hlavně toho hodně odmakal a vybojoval. Horší to už bylo s jeho rozehrávkou, při níž sice mnohdy s úspěchem uplatňoval své vyvinuté fotbalové myšlení a vidění, ovšem četnými nepřesnostmi obraně párkrát nepěkně zavařil. Celkově pak byla česká hra ostrým kontrastem k té japonské. Pakliže Japonci klidně dlouho hledali skulinku v našem systému, nebránili se zklidnění tempa, naši bojovníci byli do všeho tak "hrr", že řekněme čtyři-pět přihrávek po zemi zpravidla následoval nervózní nákop nazdařbůh.

Sečteno podtrženo nám české vystoupení na Kirin Cupu nepřineslo bůhvíjakou radost. Můžeme být rádi, že stopeři nevypadají vůbec zle (především že se Hubník podruhé narodil) a spolehnutí snad bude i na Kadlece, který v mé soukromé tabulce proti Peru nastřádal devět plusových bodů za přínos obraně (Hubník kupříkladu 10, Necid 5, Rajnoch 6 a Kušnír naopak -2). Ofenzíva však nefunguje jak s Rosickým a Plašilem, tak s Kolářem a Vackem. Druhého jmenovaného každopádně přesto půjde v budoucnu využívat, o velkou pozornost veřejnosti (bůhví zdali i Bílka) si potom řekl rovněž Gebre Selassie a Pilař. Zbytek, kromě určitých stálic typu Necida a Fenina, patrně použitelný nebude. Ani za měsíc, ani za dva roky. Ale i to je nadějné zjištění - víme, a snad to minimálně z části (Kušnír, Rezek, Trapp, Lafata na podhrotu) poznal i Bílek, že pro příště - až bude k dispozici větší základna hráčů - by bylo záhodno lovit přeci jen v jinačích vodách. A v tomhle se snad dá sázet na naší jedenadvacítku, která se nám jen za pár dní poprvé představí v Dánsku. Tak černou budoucnost by tedy český nároďák i v nejbližší době mít nemusel. Alespoň doufejme.

Invididuální hodnocení hráčů (1 nejhorší, 10 nejlepší): Čech 9 - Kušnír 3, Gebre Selassie 7, Hubník 9, Rajnoch 7, Sivok 6, Kadlec 8 - Trapp 3, Kolář 5, Vacek 7, Petržela 4, Rezek 3, Fenin 3, Pilař 7 - Necid 6, Hubník 6, Lafata 4; Janda, Hruška a Grigar nehodnoceni.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (255)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sivok, Necid 6?

Reagovat
fantomas

Sivok průměr, nic moc nezkazil, možná pět, míň určitě ne a víc stejně tak. Necid odved velkou práci dozadu, účinně napadal a vyhrál tři čtyři hlavičkový souboje při našich standardkách - v zápase s Peru. V tom byl nejvíc platný. To, že ho zezadu podporovala kopyta, potom není jeho vina, ale černé práce odvedl nad hlavu. Navíc se snažil střílet a jako jeden ze dvou hráčů a jako jediný fotbalista dokázal trefit bránu, to se taky počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl zas další bezvýznamný turnaj bez prestiže.

Reagovat
Usty

Nevím, zda bude Fenin příliš použitelný..

Ale nebyl bych skeptický..

Ideální sestava je pro mě:

Čech

Pospěch - Hubník - Sivok - Kadlec

Hubschmann

Plašil - Rosický - Pudil

Baroš - Necid

Z obrany tam byli 4 hráči z pěti a důsledek - 0 gólů ze 2 těžkých zápasů..

Z útoku tam byl jen Necid a to ještě hrál od začátku jen první zápas.. Nemůžem se pak divit, že s hráči jako Fenin, Rezek nebo Petržela (toho ještě jakš takš beru no) nedáme gól silným Japoncům a Peru..

Reagovat
Usty

Obrana obstála na 1-2; Útok byl prostě béčkovej..

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Pudila se doufám bude zapracovávat někdo z U21. Ale jinak Hlavně za Fenina.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

To hraje v Německu tak dobře?

Reagovat
smazaný uživatel

docela rychle se adaptoval (ikdyž tomu zřejmě pomohlo množství Čechů v Lauternu), když jsem ho viděl, tak zahrál slušně - za celý půlrok dal ale jenom jeden gól a další připravil a Kicker ho moc dobře nehodnotí

...tahoun to ale rozhodně nebyl, v záloze byli hlavníma postavama především Tiffert a Ilicević (uvidíme, jestli Lautern uplatní tu opci nebo ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že mezi hlavní postavy tam patří i Morávek.. Ale díky za info, já viděl bohužel jen jeden poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Morávek tam měl pár "černých" sérií a těma výkonama holt vyčnívají Tiffert (3+17) a Ilicević (5+7)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepindo8

já bych tam přihodil k tý záloze i Honzu Morávka , ale odborník na bundesligu nejsem

Reagovat
Usty

Budiž.. Dočkal se mi líbí, třeba něco vyroste i z Kadlece.. uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkala mám taky rád, eventuálně Rosa může na kraj ( ) a na jeho místo Morávek, nebo Hořava..

Reagovat
smazaný uživatel

Japonský kapitán Makoto Hasebe byl k vystoupení domácího výběru hodně kritický. "Když nedokážeme porazit takovéto týmy, moc špičkových mužstev asi nevystrašíme. Hráli jsme bídně. Omlouvám se, jestli to byla nuda," uvedl záložník Wolfsburgu.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

to se nás už snad bojí jenom v Německu, kam se asi nedostávají aktuality z ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu

Reagovat
Kenneth

Kurva takové ponížení. V roce 2004 by jsme je smetli 5:0 a dneska z nás mají prdel.

Reagovat
Usty

1. za "by jsme"

2. za nesmysl, v roce 2004 jsme prohráli s Japonci 0:1 doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v historii jsme s nima hráli dvakrát jednou vítětství 1:0 a pak remíza 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

si pleteš s Koreou

Reagovat
Shevchenko

Prohra 1:0 ti nic neříká?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,teď jsme s nima uhráli nejlepší výsledek v historii

Reagovat
Swarley

já na tom nevidím nic špatného...rozeberme si to

"Když nedokážeme porazit takovéto týmy, moc špičkových mužstev asi nevystrašíme." - ano, na tom nic není...když neporazí nás, těžko vystraší Španělsko nebo Brazílii...

"Hráli jsme bídně." - to je problém japonců...

"Omlouvám se, jestli to byla nuda." - to je chyba obou týmů...

takže suma sumárum vlastně neřekl nic, kvůli čemu můžeme být pohoršeni

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale člověka to nasere... a ještě když sivok řekne, to co je o pár řádků dole...před 10 lety by japonci a peruanci řekli-> na čechy jsme neměli...

Reagovat
Usty

jenže výraz "takovéto týmy" je takřka vulgarismus

Reagovat
Swarley

já vím, ale bohužel i to je pravda musíme pěkně na zem a začít to poctivě zase budovat od nuly...bohužel tyhle roky nebudou neoptimálnější, ale chce to trpělivost a poctivou práci...jinak se na zpátky nahoru nedostaneme...

Reagovat
Usty

Prostě časy Nedvědů, Poborských, Šmicrů a Galásků jsou pryč.. Potřebujem to postavit znova - především na kvalitní obraně - Čech, Kadlec i stopeři nás můžou dostat na EURO.. Plašil, Rosa a Hübsch májí tak rok, dva na té nejvyšší úrovní, takže musíme doufat, že něco vyroste z Morávka, Hořavy, Kadlece nebo Necida s Pekhartem (Kozákem).. Uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo by, vždyť když nedvěd a spol jeli na euro, tak taky nehráli v top klubech

Reagovat
Usty

Já jsem nenapravitelnej optimista a vlastenec.. věřím nám

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

legrace je slabý slovo Ale hlavně, že na to Japonci mají. Koukám, že zemetřesení jim asi tolik škod nezpůspbilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A taky turnaj se třema mužstvama to je fak mega turnaj

Reagovat
smazaný uživatel

Český tým už nepřehrává své soupeře jako kdysi a remízy si fotbalisté cení. "Snad jsme dokázali všem pochybovačům doma, že můžeme i s Japonskem hrát vyrovnaný zápas, přestože jsme tady byli v kombinované sestavě. Soupeř měl celý týden volno, ale kluci odvedli skvělou práci. Hráli jsme týmově a Japoncům jsme hodně vzdorovali...

další perla

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej kdo si zaslouží pochvalu je Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako ostatně vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to hrůza, to každý viděl, pár hráčů hrálo sympaticky,

ale takový Fenin, který se úspěšně na hřišti schovával, aby si mohl ladně vyklusávat,

zbrklý Lafata, který je schopný jen v zakončení, do kterýho jsme se nedostali.

Vacek sice vidět byl, ale rozehrávka příšerná

Petržela? ten hrál?

Rezek? radši nic, nechci ban.

Každopádně asi Rezek s Vackem kopou ve svých klubech tak supr standartky, že je kopou i v repre. Spíš to bylo pro smích, ještě jak tam přišel Janda.

Ale co Bílek se vyzná, my ne.

Reagovat
Kenneth

ale takový Fenin, který se úspěšně na hřišti schovával, aby si mohl ladně vyklusávat,

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs 8 rokov sukal bratovu zenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no uz je to von. nielen tu kozatu z Big Brother ale aj bratovu.

kazdy sa moze v zivote zmylit ale toto je uz silna kava aj na. mnaludsky u mna neskutocne hlboko klesol. skoda...

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/3622183/Brother-Rhodris-furious-showdown-with-Ryan-Giggs.html

Reagovat
smazaný uživatel

co,no?Když ho chcou,tak,co by si neužil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje ideály sú zrútené.

Reagovat
smazaný uživatel

tak si kurva nemá brát ženskou, co vypadá jak černoch po plastice, když pak stejně zjistí, že ho ostatní ženský přitahují více chce se mi z něj blejt a sem zvědavej, kolik se ke mně připojí fanoušků manu, kteří ještě před pár měsíci pranýřovali Terryho. ten teď vedle Giggse vypadá jak Dalajláma

Reagovat
smazaný uživatel

ale,však je taky hezká dost,ta jeho originál-manželka

Reagovat
Kovi81

stejne vsichni fans manutd porad budou pripominat terryho neveru a giggsovy afery pomalu zametou pod koberec

Reagovat
smazaný uživatel

to že všechny zápasy skončili 0-0 není jen naše chyba. úplně stejně jsou na tom Peru i Japonsko.

Reagovat
smazaný uživatel

o poradi by mala rozhodnut vyska radiacie na jednotlivych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Můj zřejmě razantní názor na věc je takový že polovina týmu s reprezentací nemá vůbec nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin, Janda, Rezek, Trapp a Kušnír. Omlouvám se pánům výše postaveným jakožto Bílkovi a mnohým jiným co mají s touto nominací neco společného, ale jmenování hráči v sezóně odehráli průměrně 3 dobré zápasy a proto si myslím že v reprezentaci nemají co delat, iniciativa reprezentačního mužstva je uplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je ten, že repre byla jen obrana, zbytek byl výběr na úrovni naší ligy (vlastně až na Necida)

Reagovat
FC Porto FC

a čech chytá z příbram že

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jestě Čecha no

Reagovat
smazaný uživatel

Co by taková Anglie dala za to, aby měla výběr na úrovni jejich ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ale přiznejme si že anglická liga je o trošku kvalitnější než ta naše(ne sice o moc, ale maličko je) ... !

Reagovat
smazaný uživatel

O něco jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin mohl být naše budoucnost, ale ted je to tak průměrnej útočník na naši Gambáč ligu :( Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme aspon vítězi

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni píšou, že Lafata dává branky z malého vápna a ve většině případů to je pravda, ale pak Bílek ho dá do zálohy jako tvořivýho ofenzivního hráče a před něj dá střelce Fenina, co dá 1 branku za sezónu... Tohle prostě nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáleží ani tak na tom kde hráč hraje podle rozestavení, ale podle toho jaké má pokyny, AM nemusí být vždy jen tvůrce hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen říkám, že hráč co umí střílet branky z vápna by měl hrát vepředu a ten co je neumí střílet ani z brankový čáry, ale podle někoho tady (už nevim kdo to byl) má nejlepší techniku ze všech českých hráčů, by měl být za ním a případně mu je připravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už v repre nikdy neuvidím ty paka z Plzně, Kušníra, Lafatu a Fenina. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Čech 9 , on by měl spíše dostat 11

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fantomas

V prvnim zápase dvakrát trošičku zaváhal, plus ty výkopy byly děsný. Chápu, že byl vítr, ale tak mohl rozehrávat nakrátko.

Reagovat
FC Porto FC

za nás hrál jenom Čech

Reagovat
Losinho

Výborné

Reagovat
mike.84

takový o ničem turnaj a někdo si najde čas o něm napsat seminární práci ? lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Vy ste fakt dementní.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ten článek je stejně zbytečnej jako ten kap.

Reagovat
fantomas

No neni.

Reagovat
mike.84

píšu někde že ten článek je blbej ? je to dobré čtivo akorát o hovno turnaji, tak co to tady zas zkoušíš za mindráky ?

Reagovat
fantomas

Já se taky neměl v plánu ohrazovat proti náký kritice, koneckonců když je taky od tebe, jenom na hovno turnaj to prostě nebyl. I když chápu, že takovej primitiv jako ty jenom koukne na výsledky 0:0, čtyři hodiny se nepřestane smát a pak ze sebe s radostí vysouká aspoň ten příspěvek výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Super článek

Reagovat
Al Capone

to je fakt bída, aby v turnaji nepadl ani jeden gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Gold cup.

Reagovat
Al Capone

tak ten taková bída ani nemůže být když tam hrají Mexičani a Američani

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bysme měli teprve ostudu. Takový Honduras bysme neporazili nebo Costa Ricu.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě čím si Fenin vysloužil tu 3ku já bych inovoval tu stupnici a speciálně pro něj tam dal 0

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka zní: "Jak se sakra zbavit toho Bílka?"

Reagovat
smazaný uživatel

Přihlaš se na svaz a dokaž že jsi lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že jsem lepší než Bílek, ale jak to souvisí s nároďákem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam jdi a třeba z tebe udělaj trenéra repre

Reagovat
Firkraag

Jasně, pošli email na svaz, že chceš trénovat . Houllier to taky zkoušel (leč neúspěšně )

Reagovat
smazaný uživatel

Takže každej kdo není lepší než trenér nebo fotbalista nemůže mít svůj názor? Tak to můžeme zrušit diskuze...

Reagovat
smazaný uživatel

koagulací?

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne, po tom by akorát tak ztuhnul

Reagovat
smazaný uživatel

ČECH - POSPĚCH, HUBNÍK, SUCHÝ, KADLEC - HUBSCHMAN - PLAŠIL, ROSICKÝ, KADLEC - NECID, KOZÁK .... (DROBNÝ - GEBRE SELASIE, SIVOK, RAJNOCH, MAZUCH - HLOUŠEK, POLÁK, PUDIL - CHRAMOSTA, PEKHART, HUBNÍK ) ... tak kdo me zkritizuje první ?

Reagovat
pepindo8

já bych tam spíš hodil Sivoka

Reagovat
Kluivert9

klidně já... zas "Pán prstenů, dvě věže"?

Reagovat
pepindo8

ten byl slabší....

Reagovat
Kluivert9

to nebyl vtip, to byla otázka...

Reagovat
pepindo8

no tak myslim že zrovna dvojice Hubník - Sivok je dobrá stoperská dvojice , ale když už tak bych to dal Sivok - Suchoš ...a tovje otázka byla dost špatná

Reagovat
smazaný uživatel

myslí Necid-Kozák trumbero

Reagovat
pepindo8

tak ono se i o Hubníkovi ze Sivokem může říct tak jak psal on

Reagovat
smazaný uživatel

jenže nevim proč by to psal o stoperech

Reagovat
smazaný uživatel

O stoperech by to nemělo smysl psát. To je dost potřeba aby byly vysoký ne ? :D

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo ze dna soudku no, ale dobře beru v potaz posunu-li KADLECE k NECIDOVI aby si byl spokojený pak do zálohy musím dát PUDILA a KOZÁKA na střídačku což je vůči jeho formě v letošní sozóně trošku nefér. Klidně bych hrál na dva vysoký hráče, na to jak je NECID vysokej je dost agilní i technickej.

Reagovat
pepindo8

to já bych spíš hrál na jednoho hrota než na dva obry jednoho obra a k němu rychlýho partáka jako to bylo dřív duo Bary - Koller

Reagovat
smazaný uživatel

Od března nastupuje max na posledních 15 minut. Nastoupil v 6ti zápasech v základu a dal 3 goly, z toho 2 z penalt. Proboha na co ho strkat do základu, když se typologicky k Necidovi nehodí? Nehledě na to, že parádní sezonu zažil i Pekhart - 18golů dá útočník v GL málokdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě by mohl hrát i Pekhart, ale když už si začal s tou typologií nemyslíš že je to jedno a to samé ? všichni tři hráči jsou vysocí a že by oplývali výraznou technikou se říct nedá ani o jednom, nejtechničtější z těchdle tři je Necid a pak už je to jedno jestli k němu dáš Kozáka nebo Pekharta.Nechápu proč by nemohlo jít hrát na dva vysoký útočníky tak by sme holt stavěli na centrech do vápna a ne na kombinační fotbal středem hřiště, nemužeš vycházet z něčeho na co nemáš kvalitní hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí ti tam Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

Volal mě někdo?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně aby ti Kozák hrál teďka na malém Euru. A Sivok je náš 1. stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jak kdybych byl jeho máma ,,aby ti hrál na euru" ... Sivok je určitě jeden z kvalitnějších českých obránců ale na stopera číslo jedna bych ho teda neřadil, není nenahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč furt ten Kozák?

Reagovat
smazaný uživatel

radši Sígla

Reagovat
Kluivert9

protože dal za Lazio přece 6 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

MYslím si že nejde o 6 gólů ale jak hrál, to že dal 6 gólů je bonus pro něj ale ten kdo videl nekterý zápas kde nastoupil tak musí uznat že nehrál špatně, tím ho nechci obhajovat proto aby tam byl pořád, ale na lavici by se podle mého vešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda jeho některý zápasy viděl a vůůbec se mi nelíbí.. Loktař bez techniky, jen věž, která rozdá spoustu ran..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to věc názoru, technickej moc není to je pravda, ale ta bojovnost nekdy i ta prehnaná se mi líbí. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Sdílím tvůj názor. Spíš bych řekl, že na to jak hraje dal těch gólů dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáka kvůli jeho formě v letošní sezoně. Jinej důvod asi nemám, osobně si myslím že výkonnostně ještě poroste tak proč mu nedat šanci.

Reagovat
soukup

nebudu první, ale ten caps si strč doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nebreč :)

Reagovat
soukup

nebudu, z toho už sem vyrostl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem jedinej koho zajímá proč Kadlec? Jako zapadl by do nynější Bílkovy koncepce: "Hraješ průměr v lize, pojď do repre" ale na repre A rozhodně nemá. Nemá ani jistý místo ve sparťanským základu, tak co by chtěl dělat v A. Ať nabere trochu zkušeností a nějaký to kilo navíc a v budoucnu může být platný, ale teď fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si že je to perspektivní hráč, který do reprezentace časem patřit bude, tím myslím do základní jedenáctky. Teď patři do U21 stejně jako třetina hráčů které sem napsal. Ale rozhodne jsou lepší než nominovaní Trapp Janda nebo Fenin

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nepochopil co to píšeš... Jestli by to měla být současná sestava tak by neměli šanci Kozák s Kadlecem... v budoucnu možná, ale teď na to nemaj a perspektivní si můžou být jak chtěj, takových tu už bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Když zařadíš perspektivní hráče do sestavy tak je jasný že se ti sehrajou s hráčema na kterých stavíš teď kteří už jsou úplní. Ale jestli mi chceš říct že to nejsou dobří fotbalisti tak bych rád věděl koho by si do reprezentace nominoval ty ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro čecha

Reagovat
soukup

je vidět, že Fantík nemá po matuře pořádně co na práci, vypisovat se kvůli takové kravině, kdyby se šel opalovat, udělá líp

Reagovat
fantomas

Já se blbě opaluju.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.profutbal.sk/clanok120511.htm

wau, gratulujem

ďalší stopér svetových kvalít je istý.

Tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale už tomu fakt nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

Možný to je, hlavně se toho nesmí moc učit od táty

Reagovat
Tomik111

Fenin nemá ani na Gambrinus ligu

Reagovat
centos

A jak to vidí ve zbytku republiky?

Reagovat
fantomas

Reagovat
centos

Druhá věta.

Reagovat
fantomas

Tak promin, změnim to na "Česko". Přehnaný toto.

Reagovat
centos

Otázka pohledu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
centos

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řekl kdysi Karel "Káďa" Pešek: "Krásnější než vítězství nad soupeři, je vítězství nad sebou samým" aneb Fenine táhni.

Reagovat
antonio13

BILEK VEN!!! hovno tomu rozumi a porad ma jen chytre reci!

Reagovat
Kenneth

Jakou známkou byste ohodnotili české vystoupení na Kirin Cupu?

1 (9 / 2%)

9 slepých si dokázali zapnout počítač a dokonce hlasovat

Reagovat
soukup

a 105 naivních snílků asi očekávalo, že Rezkové, Kolářové, Lafatové, Jandové, Trappové a další v našem výběru musí ty Hondy, Nagatomy, Uchidy, Haseby a další lemply porazit 5:0 a pokud s nima jen remizujou, tak je to ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo jít o sarkasmus slovenských bratov

Reagovat
Kenneth

bratov.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem spokojen,vzhledem k tomu,že dokázali prohrát i s Ázerbajdžánem a Litvou,tak jsou ty remízy s Japonskem a Peru obrovským úspěchem a taky jsem hlasoval 1

Reagovat
goodbay

Každej tu nadává na Bílka, ale kdybyste se podívali koho tam měl, tak se dala očekávat podobná blamáž co byla v SAE. Což se nakonec nepotrvdilo. V tom bych viděl hlavní pokrok, že sme neprohráli, byt proti nám stál takovej tým jako Japonsko a to možná v nejsilnější možné sestavě!!! Nedostali sme gol a vyhráli jsme, jako všichni, tenhle turnaj. Hráči se takhle sešli poprvé v životě, krom obrany, a tak to také vypadalo, že fungovala jen ta obrana. Druhý zápas proti Japonsku už byl o poznání lepší než ten první s Peru.

Nechápu hodnocení autora, kritizuje Kušníra, který hrál jen jeden poločas a pokud vím, tak kiks udělal maximálně 2 plus žl. karta. Ten zápas s Peru se nepovedl skoro nikomu. Navíc Gebresselasie hrál od druhého poločasu, kdy hráči už jsou přecejenom trochu unavenější a už se tolik nehrálo po jeho straně jako první poločas. (Pochybuju, že to bylo právě Theodorem, když byl věčně vepředu)

Každej jenom pořád kritizuje, jak typické pro čechy!!! Bílek neměl defacto kde brát, většina reprezentantů se mu omluvila. Nechtěl brát starší hráče a tudíž až na 2-3 hráče vybral celkem obstojnej výběr.

Ano hráli jsme beton. Ale tak co jiného máme dělat, když ve výběru nebyli hráči, kteří umí podržet míč, rozehrát, uklidnit spoluhráče, vůdčí typ... Jak vyhráli Řekové ME 2004? Totální defenzivou! A už nikdo se nebude ptát, jak toho dosáhli. Je to smutné, že nemáme tvořivé hráče, fungující zálohu, ale s timhle výběrem se ani nedalo čekat, že by se tak stalo.

Před turnajem sem čekal menši katastrofu v českém podání, ale nakonec jsou tyhle 2 výsledky celkem úspěch. Hlavně s tím Japonskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

velmi kvalitní názor, dopříště by nevadilo to rozvést alespon jednou větou

Reagovat
fantomas

V nejsilnější sestavě Japonsko nebylo ani náhodou.

Reagovat
goodbay

ne 8 hráčů, kteří hráli na loni na MS se ti zdá málo? A to ani nevím jesli ty ostatní třeba neskončili s repre!

Reagovat
fantomas

Já vim všecko moc dobře, japonská repre je vlastně mou první po český, a z níže uvedených faktorů měla k ideálu hoooodně daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou,dali gólů tehdy dost,v každém zápase aspoň 1,ve skupině dokonce 4 ze 3 zápasů narozdíl od těch vašich milovaných Španělů,kteří tehdy dali jen 2 branky ve skupině

Reagovat
goodbay

ano ale měli to z totální defenzivy s tím, že jeden nebo 2 brejky za zápas vyjdou, mít naše repre zkušenější útočníky, tak to taky tak mohlo dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dobře,že vyhráli,po vyřazení našich jsem jim jediným fandil

Reagovat
goodbay

tak to já raději portugalcům

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas

Reagovat
Arbiter

Teď jsem viděl Čechovy zákroky

Reagovat
fantomas

No zas tak famózní nebyly. Jen ten poslední proti Japoncům stál opravdu za to.

Reagovat
Arbiter

šak to mám na mysli

Reagovat
fantomas

A teď si úplně nevybavuju, jestli i na tu tyč ten míč nevytěsnil. To by byl potom taky supr zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je Pan profesionál. Z něho by si měli brát příklad všichni ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

jé,ten komentář jsem taky četl

Reagovat
Infi

Parádní článek

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jsme dokázali všem pochybovačům doma, že můžeme i s Japonskem hrát vyrovnaný zápas, přestože jsme tady byli v kombinované sestavě. Soupeř měl celý týden volno, ale kluci odvedli skvělou práci. Hráli jsme týmově a Japoncům jsme hodně vzdorovali. Opravdu se stydím. Jágr řekne po výhře nad USA, kde jsme je přejeli, že ten výkon nebyl ideální. A tyhle volové po odchozeném turnaji řeknou tohle. Řekl bych, že ani ve druhé naší lize nenarazím na tak bídný zápas. Škoda jen, že Lichnštejnsku jsme dali dvě branky. Mohli jsme jim vzdorovat bezbrankově. Hlavně aby se nic nepokazilo.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš,už 3 zápasy jsme nedostali gól

Reagovat
Swarley

jn, serou mě tyhle žvásty, ale bohužel když není z čeho brát...

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem příjemnější by mi bylo, kdybychom dostali třeba 0:2, jen abych viděl, že se ty hráči alespoň trochu snaží a chtějí dát branku. Únava .... To je ale v každym zápase stejná písnička. Tím to nebude.

Reagovat
fantomas

Ono je vůbec hrozně kouzelný, že v českých médiích, mezi hráči, u Bílka i tady na diskuzi je to samé "my my my, my byli strašně poslepovaný, samé opory chyběly...". Ale že Japonci taky furt hledaj správnou podobu stoperské dvojice po Tuliovi s Nakazawou. Že jim chyběl Kagawa, Abe a z repre nejspíš už vypadla dlouhodobá opora Matsui. Že vůbec poprvý zkoušeli úplně nový zvláštní rozestavení. Že Honda si sem odskočil uprostřed ligy, jen pár hodin po zápase s Krasnodarem. Že Nagatomo stejně tak letěl domů hned po finále Coppa Italia...to už nikdo nedodá. No hlavně že si všecko omluvíme - to už je jak s Wengerem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sad but true.

Reagovat
Infi

Ou jé

Reagovat
Infi

Ou jé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fantomasi, ty jsi ďábel - takovej srandaturnaj a ty si dáš práci s takovým megahodnocením. Ale když už to tu je, tak s tím musím povětšinou souhlasit. Tak mi vrtá hlavou - nemohl by se to Řepka naučit zpaměti a vyřvat se Bílkovi z patnácti centimetrů do obličeje? Třeba by to Bílkovi došlo... A taky mi vrtají v klavě slova "Karle, Karle Brücknere, jak vy jste to dělal?" (nejdřív jsem chtěl napsat "jak tys to dělal", ale pak mi to přišlo vůči starému pánovi až příliš drzé).

Reagovat
Losinho

To není špatný nápad, ale zvládl by to Tomík?

Reagovat
fantomas

Když bys mu za každý slovo připsal "vole"...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládl, ale Bílek by musel pískat nějakej zápas Sparty.

Reagovat
Kenneth

Netahej do toho Legendu Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To myslíš Bílka nebo Řepku?

Reagovat
Kenneth

Takový hnusný humor takhle navečer.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tím chceš říct? Že Bílek není sparťanská legenda? Tak to teda prr, kam se na něj Řepka hrabe, Bílek je sice mizernej trenér, ale jako hráč toho odkopal moc a moc. Pravda, závěr kariéry ve Spartě nestrávil, ale nejlepší roky určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on mluvil o Řepkovi ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky. A stejně tak jsem mluvil o Bílkovi.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže usuzuji, že Bílek pro tebe nic neznamená. Je to škoda, protože pro mě jo. Jsem sice slávista, přesto ta sparťanská skupina Hašek, Bílek, Chovanec, Straka, Stejskal a další pro mě znamená strašně moc, protože ti hráči tvořili kostru reprezentace - a např. v Itálii 1990 to byla úspěšná reprezentace. Pro nás to byly idoly - i když to byli sparťani.

Reagovat
Kenneth

V tý době jsem tahal kačera.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jako má být důvod? To je jako kdybych já neuznával Pláničku, Bicana, Koška, Veselého, Kopeckého a další, protože jsem je nezažil... Nemluvím o hráčích jako je namátkou třeba Janda-Očko, Káďa nebo později Kvašňák - to nebyli slávisti, přesto si zaslouží obdiv.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se k tomu nevyjadřuj.

Reagovat
Ligter

Slavná sparťanská generace od roku 1984, kdy, mám dojem, vyhrála Sparta po dlouhé době titul. Sakra dobrý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže usuzuji, že Bílek pro tebe nic neznamená. Je to škoda, protože pro mě jo. Jsem sice slávista, přesto ta sparťanská skupina Hašek, Bílek, Chovanec, Straka, Stejskal a další pro mě znamená strašně moc, protože ti hráči tvořili kostru reprezentace - a např. v Itálii 1990 to byla úspěšná reprezentace. Pro nás to byly idoly - i když to byli sparťani.

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, renonc připojení...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď přijde sranda zápas skoro každej. Ať jde o přátelák nebo kvalifikaci.

Reagovat
niflheim

Že se ti s tím chtělo srát.

Reagovat
smazaný uživatel

rajnoch 7 ale jinak pěkný

Reagovat
fantomas

Vždyť Rajnoch nezahrál vůbec špatně. Nepoved se mu akorát závěr zápasu s Peru, a to mluvíme fakt o 20minutovce. Jinak takřka bezchybný. Proč ne 7?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantíku, hodně lidí do tebe tady ryje, žeš napsal "zbytečný" článek, ale já tě za něj chválím a děkuju. Sice bych teda některým dotyčným napálil i nižší známku, ale asi jsi je chtěl trochu ušetřit. Kecy o zbytečném turnaji a článku si strčte do prdele. Tečka.

Reagovat
fantomas

Tak stanovil sem si minimum 3, abych všecky ty nováčky úplně nezatratil a nechal si rezervu. A Fenin je holt prostě po sestupu, na 90% se ještě o dost zvedne. Ale stejně, ty pod 5, krom Fenina, bych už snad nikdy nepovolával. Ti se do repre prostě nevyhrají.

Reagovat
goodbay

stejně si dal Kušnírovi málo. V tom první zápase hráli ještě hůř třeba Kolář a Trapp a horší hodnocení nemají

Reagovat
fantomas

Kolář hůř určitě nehrál a Trapp má stejně, což je logický, když píšu, že sem si jako minimum stanovil 3.

Reagovat
goodbay

no mě nenadchnul ani v jednom zápase...když vemu zálohu, tak nejlepší byl Petržela a pak Vacek. A jesli kolář měl tvořit hru, tak to absolutně nezvládal. Jesli si to viděl s tím Japonskem, naráželi na to i komentátoři.

Reagovat
fantomas

Proti Japonsku hrál prakticky DM, tam nic tvořit nemohl stíhat. Ale proti Peru měl několik pokusů o kolmici, párkrát mu to dobře myslelo, jeden z nejhorších určitě nebyl. A proč si jmenoval Petrželu před Vacka, to fakt netušim. Sice teda neměl moc konkurenci a nejspíš byl našim druhym nejlepšim záložníkem i přes mizerné výkony, ale Vacek rozhodně čněl nad ním.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, dobrá analýza Bílku padej někam do Blšan a vem s sebou Trappa, Jandu, Rezka, Petrželu a podobný experty. Útočníky hodnotit nebudu, protože navzdory sestavě promítané ve studiu prostě nevěřím tomu, že byli nějací na hřišti. Jo jen jedna výhrada k článku - nevšiml jsem si těch 2 vyloženejch šancí, který jsme si údajně vypracovali.

Reagovat
Murtago

Podle mě je Petržela možná nejtechničtější hráč ligy.

Reagovat
fantomas

Bylo tam par hlav ze standardek a strely Necida s Rezkem - to sem nak zprumeroval, sorry. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co měl tento turnaj znamenat , nebyl tady žádný nápad , hráči nevěděli co mají hrát . Chapu že to měla být příprava na další ale už vůbec nevím čemu tak trapný výkon našeho mužstva posloužil . Hra našeho reprezentačního mužstva po příchodu trenéra Bílka nemá žádnou koncepci , nápad a hlavně žádný posun k tomu co se dnes ve světě hraje . Doufám že trend , který předvádí naše mladá mužstva bude pokračovat dále a doufám že už bez Bílka , protože to co předvádí dospělá reprezentace je děs a hrůza ..

Reagovat
naheCZ

Bílek tomu není schopen nastolit nějaký systém a řád. Hráči vůbec neví co mají hrát a podle toho to taky vypadá. Maximálně si hráči směrem dopředu vymění 3 míče a zase jsem bez balónu. Ještě k Bílkovi k tomu co řekl po Španělsku, že ani nečekal, že dáme gól: tak to vážně pochopím proč tam ti hráčí vůbec jeli, když ani trenér, který má mužstvo povzbudit a on má být ten, který má nejvíc těm hráčům důvěřovat nevěří....Bílek prostě ven

Reagovat
fantomas

Je to totální neprofesionál, nulová autorita. Fakt se mi příčí všechno svalovat na trenéra, taky na něj nejde házet všechno, ale nikdo mi zkrátka nenakecá, že za daný situace - kdy je repre v "personální krizi" - je de facto jedno, koho tam zrovna posadíš.

Reagovat
Puskas

Dobrá analýza

Reagovat
fantomas

Díky všem za pochvaly. Budu jich k repre dělat víc.

Reagovat
Puskas

Aby toto nebyl Tvůj vrchol

Reagovat
fantomas

I to je možný.

Reagovat
Kepy_FCB

jenom k repre?

Reagovat
fantomas

Samozřejmě že ne, ale v nejbližší budoucnosti se jiný téma než repre nenabízí.

Reagovat
Kepy_FCB

Tady se někdo nudil víc než já , kvalita článek

Reagovat
fantomas

Vyplňuju tu nudu mezi maturou a přijímačkama no...

Reagovat
fantomas

To už je vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

četl sem a zvracím.

Reagovat
Losinho

De*il...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Oni to píšou naschvál. Todle není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

provokatér

Reagovat
Liquid

zabít

Reagovat
smazaný uživatel

to není trenér , ale amater ... dopadneme špatně

Reagovat
Petr325

Moje sestava:

Čech

Pospěch - Hubník(Mazuch) - Sivok - Kadlec

Plašil - Rosický - Morávek - X(nevím o kvalitním levém záložníkovi, Pudil ani omylem)

Baroš - Necid(Pekhart)

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek

Reagovat
Petr325

Rád bych tam někoho mladého...ale Hloušek mě ještě nepřesvědčil...když na sobě bude makat: Hloušek, Zeman nebo M.Černý, tak bychom tam mohli mít kvalitu...ale Hloušek zatím v Německu na repre nemá, Zeman se ztrácí a Černý má pokles formy po tom zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

z levých záložníků, které máme, je na tom asi nejlépe

Reagovat
Petr325

Oproti Zemonovi hraje a oproti Černému lépe...takže z mladých pušek zřejmě ano...

Reagovat
goodbay

Zeman je flákač, to už má blíž k té repre i Podaný, ted na konci jara hrál hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

PANE BILEK bezte uz konecne do PRDELE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kirin Cup vyzněl tedy hodně rozpačitě (diplomaticky řečeno). Ale samozřejmě pan Bílek je opět spokojen, jen nevím s čím. Byť v tom nejsme sami, nedat ve dvou zápasech gól nástedy vůbec nešlechtí. Scházel nějakáý ucelený systém, hra byla těžkopádná a rozháraná. Příslibem je pouze pár nadějí, které se v repre dresu představili poprvé a samozřejmě jistota v bráně. Tak aspoň něco ....

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní nadpis v MF DNES to vystihl: Vítejte doma, účastníci zájezdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Didier Drogba

Bílek je vemeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele