Kimmich a Coman zůstávají, má jasno Ancelotti

01.04.2017, 19:56
Aktuality
Kingsley Coman dokončuje dvouleté hostování z Juventusu v Bayernu Mnichov a v Bavorsku by měl působit i nadále, jelikož německý mistr s ním počítá, prozradil to trenér Carlo Ancelotti. Kabinu pak v průběhu nadcházejícího léta neopustí ani další mladík Joshua Kimmich...

Dvacetiletému křídelníkovi Comanovi se nevyhýbají zdravotní problémy a také kvůli nim letos stihl jenom čtrnáct bundesligových startů, v nichž zaznamenal dvě trefy. Sám se setrvání v klubu nebrání a vedení se podle některých médií již rozhodlo aktivovat přestupovou opci ve výši 21 milionů eur.

"Zůstává tady. Je pro nás důležitý teď a bude důležitým také v budoucnosti," řekl italský kouč.

Záložník či krajní obránce Kimmich si ve druhé poloviny loňské sezony vysloužil místo v základní sestavě a v ní začal i nový ligový ročník, na jaře ovšem minuty na jeho konto ve velkém nenaskakují a sám prohlásil, že není spokojen se svou pozicí. Od léta by mu mohl pomoci i odchod Xabiho Alonsa.

"Neexistuje možnost, podle níž by Joshua Kimmich opustil tento klub," prohlásil jasně Ancelotti.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
manuelo neuero

Reagovat
smazaný uživatel

Seru mu na hlavu. Určitě zůstane.

- Carlo Ancelotti

Reagovat
Heresy

oba jsou skveli hraci ... jeste aby je nechal jit tvl :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musim priznat ze na jar pod Ancelottim si k Bayernu ziskavam vztah...su mi cim dalej, tym viac sympaticky. Su to skvely hraci, treba ich udrzat.

Reagovat
Jardman

Reagovat
blackhawk88

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
bobis21

byla by hloupost pouštět hráče kteří jsou budoucností klubu. Oba top talenti na svých postech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
Bayern +

Správne.

Reagovat
Rich

Oba jsou mladí a mělo by se s nimi počítat. Dnes jsem viděl zápas s Augsburgem a oba hráli skvěle. Sám doufám, že zůstanou. Takový talent, jaký má Kimmich Bayern nesmí pustit. Osobně si nemyslím, že nahradí Alonsa, ale bude náhrada za Lahma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele