Kelemen se rozloučil se Śląskem Wrocław

23.07.2014, 13:38
Aktuality
V poľskej Ekstraklase si urobil podobne ako Ján Mucha či Dušan Kuciak dobré meno. Dokonca sa v drese Slasku Vroclav stal senzačným majstrom krajiny a zaznamenal aj jeden gól. Vyhlásili ho aj za najlepšieho brankára súťaže, podarilo sa mu to dvakrát. V súčasnosti si však Marián Kelemen hľadá nový klub, v Slasku zmluvu nepredĺžil.

Na porcie futbalu sa sťažovať rozhodne nemohol. Veď chytal od začiatku, celkovo v Slasku Vroclav odchytal 132 zápasov. Raz skončil so svojím zamestnávateľom druhý, raz tretí, ale pripísal si aj prvenstvo, celkom senzačné. V rukách mal aj titul v poľskom pohári, zahral si kvalifikáciu Ligy majstrov a chytal i v Európskej lige. "Úprimne, keby mi to niekto povedal pred mojím príchodom do Slasku, považoval by som ho za blázna," hovorí pre Denník šport Marián známu formulku na margo úspechov, ktoré dosiahol.

Kelemen necháva budúcnosti voľný priebeh. Rozhodol sa počkať a ponuky nekonkretizovať. Zatiaľ teda čaká: "Som doma. Kočíkujem malú Chloe, robí nám obrovskú radosť. A individuálne trénujem. Presnejšie, trénujem s Michalovcami, s brankárom Maťom Raškom, za čo sa mu chcem poďakovať, rovnako za výborné garde mladému a talentovanému gólmanovi Matúšovi Kirovi. Chcem poďakovať michalovskému klubu celkovo, osobitne Igorovi Šoltínskemu a Marekovi Zahorčákovi. Mám kontakt s loptou, to je dôležité," dodal na záver pre Denník šport.

Autor: Ľubomír Hudačko / Denník šport

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká osobnost a oblíbenec fanoušků Slasku

Reagovat
Ferguson6

Parádny brankár, škoda, že v čase jeho najväčšej slávy v Slasku sa nedostal do repre, určite si to zaslúžil viac ako sediaci Mucha. Dúfam, že si nájde klub niekde na očiach a bude pravidelne chytávať

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele