KEEGAN V MANCHESTERU CITY KONČÍ

11.03.2005, 14:28
Aktuality
Manchester City letos nepodává takové výkony, jaké kouč Kevin Keegan očekával, a tak se rozhodl své místo opustit. Vedení klubu potvrdilo, že se s ním dohodlo na předčasném ukončení smlouvy, která měla vypršet až za patnáct měsíců.

Keegan dříve tvrdil, že ukončí trenérskou kariéru až po vypršení smlouvy. Plány však změnil a rozhodl se odejít již teď. Důvodem odstoupení jsou špatné výsledky mužstva, které se neshodují s kvalitou kádru.

Předchozím trenérským působištěm Keegena byl Newcastle United. Manchester City převzal 24. května 2001. S tímto týmem se hned první sezónu radoval z postupu mezi elitu. V Premier League ve své "nováčkovské" sezóně nezklamal, skončil na skvělé deváté příčce tabulky. Toto skvělé umístění se mu bohužel druhou sezónu zopakovat nepodařilo a umístil se až na šestnáctém místě. Letos zatím patří City 12. pozice.

Podle některých zpráv chtěl čtyřiapadesátiletý Keegan předejít vyhození, které by ho nejspíš v létě čekalo. Jako o možném nástupci se spekuluje o Gordonu Strachanovi, o jeho služby jeví zájem také Portmsouth. Možný je i příchod Martina O'Neilla z Celtiku Glasgow. Teď je ale jasné, že tým Manchesteru City povede do konce sezóny dosavadní asistent Stuart Pearce.

Autor: David Kubáň

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele