Keane se již nyní těší na návrat

09.12.2008, 12:12
Aktuality
Dvacet sedm měsíců nakonec trvalo první velké angažmá Roye Keana ve funkci manažera. Bývalý irský reprezentant vedl Sunderland a Černé kočky dostal do Premier League, letos se klubu však nedařilo a Keane se s vedením minulý týden dohodl na předčasném ukončení smlouvy. Už teď se ale těší na svůj návrat...

"Během těch 27 měsíců jsem získal zkušenosti a strašně moc se toho naučil, práci manažera jsem si užil. Těším se, až na těchto zkušenostech budu stavět a až se někdy v budoucnosti vrátím do práce," prohlásil Keane.

Sunderland v létě hodně posiloval, do kádru přišla řada kvalitních fotbalistů a v možnostech klubu byl minimálně klidný střed tabulky. Místo toho se Black Cats pohybují na sestupových příčkách, po šestnácti kolech jsou s patnácti body až na osmnáctém místě.

Keane mužstvo naposledy vedl o minulém víkendu, kdy jeho tým dostal doma výprask 1:4 od Boltonu. O víkendu již na lavičce nebyl a přišel tak o velký návrat, Sunderland totiž zavítal na Old Trafford k zápasu s Manchesterem United, jehož barvy Keane dlouhá léta hájil.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No pokud není Ferguson nesmrtelnej, tak je asi jasný, kam Roy zamíří

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že ano , ale Sir Alex Ferguson se tam bude držet zuby nechty , chce přežít Královnu Matku

Reagovat
smazaný uživatel

To už přežil.

Reagovat
SqueeZy

ta jeho posledni image me celkem vydesila... asi ho navstivil Olof Mellberg

Reagovat
smazaný uživatel

Keano je bdouci manazer Man Utd to je jasny..a budouci jednotka v brance bude Craig Gordon :)

Reagovat
Devil

To neni vubec jasny a doufam,ze tomu tak nebude!

Reagovat
smazaný uživatel

měli ho vzít do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele