Když proti Barceloně uděláte chybu, platíte, lituje Conte

21.02.2018, 13:37
Rozhovory
Kdekdo čekal, že to bude jako obvykle. Že Chelsea na Stamford Bridge "zavře krám" a díky taktické hře si z domácího klání s Barcelonou odnese lepší výsledek, než si zaslouží. Antonio Conte však své svěřence na favorita perfektně připravil, a proto litoval jediné chyby, která připravila Blues o vítězství. Jeho protivník Ernesto Valverde naopak remízu 1:1 zvenku bere všemi deseti.

Nutno říct, že obraz hry vypadal přesně tak, jak bylo nalinkováno. Chelsea při držení míče jen o fous přesáhla třicetiprocentní hranici, Barcelona naopak zkompletovala 825 přihrávek - oproti 259 pasům v podání Londýňanů. Chelsea ovšem byla výrazně nebezpečnějším týmem, Willian před prvním gólem dokonce orazítkoval obě tyčky Ter Stegenovy brány.

"Myslím, že jsme byli hodně blízko k perfektnímu výkonu," hodnotil manažer anglického celku Antonio Conte. Proto ho mrzela jediná výrazná nepřesnost, která zhatila výborný výsledek do odvety. "Jakmile proti vám stojí tenhle soupeř a hráči jako Messi, Iniesta a Suárez, platíte za jakoukoli chybu. Jsme trošku zklamaní z konečného výsledku, ale zápas nám také hodně dal. Získali jsme sebevědomí a víru, že je do odvety všechno otevřené," dodal italský stratég.

Barcelona každopádně do druhého duelu nastoupí v pozici favorita, k postupu ji stačí i bezgólová remíza. "Nebude to snadné, musíme být realisté," pokračoval Conte. "Ukázali, že jsou fantastickým týmem. My jsme ale naproti tomu ukázali, že pokud jsme připraveni tvrdě pracovat v defenzivě - a zároveň správně pokračovat i s míčem na kopačkách - můžeme na Camp Nou dokázat něco neuvěřitelného."

Chelsea skutečně svým výkonem nadchla, a to včetně mnohých fanoušků Barcelony. Conte získává pochvaly především za vynikající předzápasovou přípravu. "Hráči nejsou hloupí. Trenér musí nachystat plán, ale všechno je o vzájemné konverzaci, videu a porozumění s hráči. Plán může být fantastický, ale pokud vám fotbalisté nevěří, jste mrtvý."

"S výjimkou té naší chyby měla Barcelona velké problémy vytvářet šance. Nepamatuju si jediný skvělý zákrok od Thibauta (Courtoise), šance měli jen Paulinho a Suárez. Odehráli jsme opravdu dobrý zápas, moji hráči vynaložili obrovské úsilí a následovali můj plán," pochvaloval si Conte, jehož dobrý vztah s hráči byl po prohrách 0:3 a 1:4 s Bournemouthem a Watfordem zpochybňován.

Z tábora Chelsea si po včerejšku vysloužil kritiku jen stoper Andreas Christensen, který po vytvoření tolik omílané nepřesné přihrávky napříč vlastním vápnem musel zpytovat svědomí. Avšak jeho šéf pro něj má jen slova chvály. "Podal skvělý, neuvěřitelný výkon. Je mu jen 21 a je úžasné, že je schopen odehrát takový zápas s jistotou. Jsem za něj šťastný, pro mě byl včera jedním z nejlepších hráčů," chlácholil mladičkého Dána Conte.

Ještě větší pochvalu si nejen od italského manažera vysloužil Willian, kterému k hattricku chybělo pár centimetrů. Na podzim přitom v mnoha zápasech nezazářil a vypadl ze základní sestavy. "Willian má potenciál hrát podobný fotbal každý zápas a já doufám, že se toho dočkáme ještě mnohokrát. Proti Hullu byl fantastický, dnes byl také fantastický, a když hrajete tímhle způsobem, kouč nemá sebemenší pochybnosti o tom, jestli vás příště postavit, nebo ne," slíbil Brazilci Antonio Conte.

Valverde: Měli jsme problém dotáhnout naše akce do konce

Právě hbitý křídelník dělal Barceloně největší potíže. Obrana i záloha španělského celku mu nechávala před šestnáctkou až příliš mnoho prostoru, z čeho vyústily obě tyčky i vedoucí gól. Na ten dokázal lídr La Ligy odpovědět čtvrt hodiny před koncem, kdy Lionel Messi prolomil své prokletí v zápasech s Chelsea. Prosadil se až v devátém vzájemném utkání.

"Jsem šťastný, protože jsme hráli na Stamford Bridge, ne na Camp Nou," začal trenér Barcelony Ernesto Valverde. "Je obtížné tam hrát, stál proti nám šampion Premier League. Byl to střet dvou odlišných stylů - my jsme chtěli kontrolovat hru a oni naopak překvapit z protiútoku. My jsme ale měli velký problém dotáhnout naše akce do zdárného konce."

"Chelsea hrála s pěti obránci. Kdybychom ale kontrovali pěti útočníky, pouze bychom soupeři nabídli prostor k vytváření šancí. Museli jsme proto být obezřetní i v defenzivě," obhajoval Valverde malé množství nebezpečných momentů z pohledu Barcelony. "Nepřestali jsme je ovšem tlačit a nakonec využili jejich chyby."

Bývalý trenér Bilbaa neskrýval spokojenost s konečným výsledkem a pochválil anglický celek za předvedenou hru. "Skórovali, protože jsou velmi dobrým týmem. My máme hráče, kteří umí rozhodovat zápasy, ale oni je mají taky. Zápas byl velmi vyrovnaný, ale myslím, že výsledek je pro nás dobrý."

"Vstřelit gól venku je vždycky velmi důležité, znamená to, že soupeř nebude mít možnost v odvetě pouze bránit výsledek. Myslím si, že oba týmy se podrží vlastního stylu i na Camp Nou. Trošku navrch máme my, ale nic není definitivní," vzkázal Ernesto Valverde před druhým zápasem. Ten se v Barceloně odehraje 14. března.

Autor: Marek Ustohal / chelseafc.com, fcbarcelona.com

Komentáře (331)

Přidat komentář
Miguel19

No snad to Conte neplácá jen tak do médií a Christensena podrží. Ta obrana jak hrála je takhle prostě ideální.

Reagovat
Svatej

jeden blbej zapas z neho nedela horsiho hrace, naopak presne diky temhle vykonum bude rust rychleji.

Na nc bych to hral stejne, vsechno si to sedlo dobre a az s vyjimkou tech nakopu to bylo super. Kdybychom tam dali Moratu, tak sice micu udrzime podstatne vic, ale Hazard ten Pedru workrate nedorovna ani ve dvou zapasech.

Reagovat
vilp

Giroud by byl lepší než Morata.

Reagovat
Svatej

Rozhodne ne. Potrebujeme byt pohyblivi co nejvic to jde a uz Hazard bude tym v pohyblivosti brzdit. Dva nebehaci by byli prilis..

Reagovat
vilp

Ale Giroud zase vyhraje souboje a podrží míč. Už si ani nepamatuji, kdy Morata podal dobrý výkon.

Reagovat
Svatej

Morata jich taky dpst vyhraje, nemusi vyhrat vsechny jako Oli. Prave moratu vnimam do tohohle zapasu jako idealni kompromis behavosti a sily, Giroud i Pedro maji jen jednu z tech vlasnosti..

Reagovat
vilp

Morata ve formě možná, tenhle jen padá, ztrácí každý třetí míč a neproměňuje šance, takže mu zůstane akorát pohyb a workrate. I když za tři týdny zase může být všechno jinak.

Reagovat
Svatej

Trochu na to spoleham no...

A taky na to, ze v LM mu budou zas tyhle buznoviny vychazet jako driv, kdyz je tam zas o neco lehci metr na fauly..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Posledne tyzdne nehrala Barcelona v optimalnej forme, co potvrdzuju remizy s Espanyolom, Getafe ci slabsi vykon s Eibarom, preto som s golovou remizou z Londyna spokojny. Verim, ze sme natolko skusene muzstvo, ze si to doma na Nou Campe postrazime a postupime dalej. Avsak lahke to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte dobrej psychouš, se divim že mu nerupla cévka, jak tam lítal a řval pořád

Reagovat
Baronne

Ale na trenéra Mexika nemá

Reagovat
Free_player
Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

ale na tom MS udělal skvělou práci

Reagovat
Baronne

O tom žádná

Reagovat
ratusek

Je tam videt ta soudrznost s hraci

Reagovat
Mass

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne sa ukazala ze keby Messi hral na ostrovoch PL, tak by si ani neskrtol

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, že ti stojetej za to, takovýhle trapný komentáře,,, Asi si se špatně díval ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Tak zase nejaky vtipalek co tu chce neco rozpoutat, snad se nikdo nechytne a pokazi mu den.

Reagovat
pantondavo

No ale on na svůj standard opravdu hodně ztrácel a prohrával souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Most goals in CL againts Premier League clubs:

Messi 18

Cristiano 11

Muller 9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Teď se ukázalo kdo je Král

Messi= GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my se nebavime o CL, ale o PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to jestli by se prosadil v PL ten nahoře hodnotí podle zápasu CL

Reagovat
smazaný uživatel

To predpokladas ty. Treba se to ukazalo podle barvy jeho kalhotek.

Reagovat
ADM

Kedže v CL hrá len proti najlepším, logicky by tie góly exponenciálne pribúdali

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ukázalo v zápase CL ...

Reagovat
smazaný uživatel

je tohle někde rozepsaný? Zejména ten Messi teda. Vím, že v Anglii dal včera 4. gol, tak to asi bude vycházet, jen by mě zajímalo komu to bylo.

Reagovat
Diego2

Arsenal 9 , United 2 , City 6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Šťastej los an PL kluby

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je cisto len veci zrebu. Barcelona hrala viacej proti anglickym timom!

Reagovat
tunkic

Tak ty nahoře napíšeš, že by se neprosadil v PL a pak, že má tolik gólů proti týmům z PL jenom proto, že měl kliku, že jim je často losovali Fuck the logic!!

Reagovat
Lifted

Jsem fan Realu, ale myslím, že by si to dával úplně stejně, jako ve Španělsku.

Reagovat
Rezan

akorát by se v PL asi trenérům nelíbilo to jeho flákání po hřišti po většinu zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

určite

Reagovat
Rezan

tak se podívej na hru Barcelony, přeberou balon a pak si kopou skoro ve stoje s minimem pohybu. Za to by je v PL vypískali vlastní fanoušci. Messi nemá na to aby běhal víc jak 30 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti ještě nedošlo, že to je jejich fylozofie? Už Cruyf říkal, běhat má balón a ne hráči a čím méně času bude mít balón soupeř a to méně šancí si bude moct vytvořit. Podívej se jak Pep touhle taktikou drtí celou PL. V Anglii jsou bohužel zvyklí na fotbal nahoru, dolů a ihned odevzdat míč.

Reagovat
Rezan

V Anglii jsou zvyklí hrát a lidi to baví. Nenapsal jsem nic o filosofii ani o tom, že to tak hrát nemají. Napsal jsem, že by ho za to v Anglii vypískali.

První sezónu si to Pep moc nedával.

Reagovat
Reggie

Protoze vetsinou trener prijde do uplne jiny ligy a zeme a v prvni sezone dominuje

Reagovat
Rezan

Conte

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Y.N.W.A

jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde jen o jedninou důležitou věc, zdali by se v Anglii nezranil případně ho nějaký blázen nezranil.

Reagovat
RKBoy

velká škoda, zápas sme mali vyhrat aspon o 2 goly ,keby sa tak stalo nikto by nemohol povedat krivého slova, Barca úplne pasívna, statická, akonáhle nezahrá Messi sú nahraný..

výsledok ideálny nie je,ale pokial zahráme na NC podobne ako včera postup je velmi reálny, len to chce mat troška štastia v koncovke.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi: 1 goal and 2 assists vs Chelsea in 9 games.

Ronaldo: 1 goal vs Chelsea in 15 games.

Třeba v ČT příště budou zmiňovat pořád dokola tuhle statisktiku

Reagovat
bbbauch

Jj, nic neni tak dulezity v zapase Chelsea - Barcelona jako Ronalda goly

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
TopinB

Reagovat
pantondavo

Reagovat
valloire

taky dvě asistence Krále

Reagovat
Lifted

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

V az 15 zapasoch.

Reagovat
Lifted

V premier league, kde hrál v záloze a ještě nebyl zdaleka takovej kanonýr. To znamená, že to porovnání je úplně o hovně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhovorky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A Messi hraje snad hrot?

Reagovat
valloire

no hrál až na poslední 2 roky

Reagovat
ADM

4 + do 2009 hral z kraja. Nefabuluj

Reagovat
valloire

Dejme tomu, co přišel Suarez. Ale i tak ze začátku nehrál takhle hluboko. No a do 2009 hrál sice z kraje, ale je to furt útok, kdežto Král to drtil čistokrevně v záloze.

Reagovat
ADM

Snažil som sa nájsť nejaké staré Ronaldove heatmap, samozrejme som sa k ničomu nedopracoval. Každopádne, toto pobavilo

https://pics.me.me/ronaldos-heat-map-champions-league-final-ronaldo-664553.png

Reagovat
valloire

Reagovat
Lifted

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Messi hral hrot, tak dal 91 golov a 28 asistencii.

Reagovat
valloire

No to byla ale sezona, kde po prohraným Clasicu a ztrátě nadějí na titul a vypadnutí z LM se hrálo všechno, ale úplně všechno na něj, aby si ty góly dal. Sice dal těch 91 gólů, ale Barcelona z toho neměla vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ti tak zalezi, co z toho Barcelona mala, tak urcite nam vsetkym das za pravdu, ze Messi je lepsi hrac, kedze ma celkovo viac trofeji nez Ronaldo.

Reagovat
ADM

A druhá polka sezóny neexistuje čo? Tú sme samozrejme vyhrali so 120 gólmi..

Reagovat
valloire

on se ale baví o kalendářním roce 2102

Reagovat
ADM

Chcel som napísať "prvá polka dalšej sezony", čo samozrejme už sedí..

Reagovat
Atlético de Madrid

Jj, z LM vypadli 24. dubna 2012. Od té doby dal do konce sezony 10 gólů v 5 zápasech. Bez těchto gólů by jich tedy nastřílel 81. To teda taky není úplně málo. Taky se sluší podotknout, že Barcelona vyhrála v té sezoně Copa del Rey a tři menší trofeje, a i tak to byla nejhorší sezona Barcelony za předchozí 4 ročníky...

Reagovat
ADM

Vypadli sme na moje narodeniny. To si pamatám. Priateľka mala pekný večer

Reagovat
valloire

plakal jsi v koutku?

Reagovat
valloire

Do tý doby, do toho Clasica, měl stejně gólů s Ronaldem. Co se dělo potom v lize s eděje normálně asi jenom v NHL. Hraje se na nejlepšího střelce. Zjistil, že Zlatej míč může získat jenom přes góly a tak střílel a střílel. Už od léta se to sledovalo, jestli překoná rekord gólů za sezonu. Jinak by neměl šanci, páč ligu vyhrál CR a na EURU vypadl až po penaltách v semifinále se Španělama. CdR do toho nepleť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
valloire

a ještě teda musíš napsat jakej gol a v jakym zápase dal Ronaldo víme?

Reagovat
ADM

Finále LM, aby si nepovedal že nie sme objektívny Samozrejme, Messi má taký gól tiež, proti Anglánom dokonca 2

Reagovat
Visca el barca

Finále lm hlava.

Reagovat
kiwwi

a este by mal napisat, ze v tom zapase nedal penaltu

Reagovat
valloire

a komu tím kurva prospěješ?

Reagovat
technecium

Já bych to na tebe okamžitě vytáhnul, dědku, paměť mám dobrou

Reagovat
valloire

neříkej mi dědku, já ti taky neříkám cucáku

Reagovat
ADM

Reagovat
Teoretik

Prostě očekávaný taktický zápas. Oba týmy hrály hodně opatrně a bylo to jen čekání na chyby. Těch pár přišlo a tu největší jsme dokázali trestat

Reagovat
dextroza_m

No trefit to Willian alespoň 2x, tak je odveta už v podstatě zápas o čest. Je dobře, že si CHFC takto věří, ale my víme, že na NC je to už i z historie úplně jiný zápas, než na SB. TY naše souboje jsou v podstatě vždy velmi podobné.

Reagovat
Diego2

od rana jen ctu obrovsky nabeh sebevedomi v radach fans Chelsea...

No necham to na hrace, ale verim ze uvidime uplne jiny zapas jak vcera.

Reagovat
Svatej

vedle ty vasi pokory poslednich tydnu vypadame jako blazni.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
TopinB

Reagovat
JessePinkman

CHFC bolí

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že remíza ke spravedlivá víceméně. Chelsea byla nebezpečnější, ty tyčky jim nebude upřít ale s názory že jsme si ani neškrtli bych zase brzdil, víc než polovina zápasu se odehrála na půdě Chelsea, takže asi těžko se dá vážně myslet názor, že nás Chelsea úplně drtila celý zápas a mohlo být už dávno hotovo. Nezapomeňme, že Suarez měl jít sám na bránu a fanoušci Chelsea, kteří vždycky říkají, jak týmy z La Ligy při každém kontaktu padají k těmi v tom případě teď jasně musí vědět, že faul na Christensena se nemusel pískat a podle ne v takových utkáních ani neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Zemi*

Reagovat
Miguel19

A v kterých utkání by se měl takový faul pískat?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to atraktivní utkání a nemusí se pískat při každé blbosti. Jen, že vy z PL často říkáte, jak Barca padá a jaký v La lize hrajou ženy.. Ten zákrok nebyl nic velkého, v zápasech PL by se to nepisklo.

Reagovat
Miguel19

A to je někde v pravidlech, že když jde o atraktivní utkání, tak se nemá pískat jasné držení či zatažení?

Reagovat
smazaný uživatel

Tp bylo fakt hrozný držení, stát se to u nás v pokutovým území Hazardovi, tak je tady článek, že rozhodčí zkazil zápas. Christensen šel ochotně k zemi. Je vidět, jak je premiér league opravdu tvrdá soutěž, vidíte akorát to, co chcete vidět.

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě nejsem objektivní, ale já to viděl jako jasný faul. Můžeš sem hodit video, abych to ještě viděl..

A k tomu konci. To je docela k smíchu. Včera jsem se docela bavil o komentářů uživatele

Dr. Admess. To byla objektivita sama.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že to faul být nemusel, ale jde tu hlavně o to, že to vy říkáte, že by Messi nebi jiný hráči neustáli tvrdou PL, tak buďto ať je ten zápas trochu tvrdší, nebo Budem pískat každou blbost a bude se každý 2 minuty přerušovat, já mám rači, když rozhodčí občas nějaký menší faul přehledně, aby hra běžela.

Reagovat
Miguel19

Tak si taky stěžuj třeba na Umtitiho, který se v prvním poločase skácel k zemi z ničeho a my z toho měli mít dobrou pozici.

Reagovat
Teoretik

Nebo na Mosese. Ale není to fuk? Tohle přeměřování čůráků fakt nemá smysl.

Reagovat
Lifted

Remíze spravedlivá je, ale kdyby to Willian trefil, tak jedete domu s velkým problémem. Barca na druhou stranu nic moc nepředvedla. Vidět chudáka Messiho, jak si běhá sám pro míče až skoro ke stoperům, aby něco vymyslel je hrozný. Vy až ho jednou nebudete mít tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v 21.století měla dva nejlepší hráče svojí generace - Ronaldinha a Messiho. Otázka, jestli najde dalšího. Momentálně to vypadá, že spíš půjde s koncem Messiho dolů.

Reagovat
Teoretik

Po Messim přijde nová éra úspěchů, nemám strach Jen nesmíme přestat věřit naší hře, a musíme se snažit hledat vhodné trenéry.

Reagovat
Visca el barca

Bohužel pro vás ho pořád máme. Proto je tu Coutinho s Dembelém, aby mu ulevili. Příjde Arthur, což je kvalitní mladé CM. Ten tým je po odchodu Neymara v přestavbě. No a pokud je to s tou sedmičkou pravda, tak je i Griezmann na cestě. Letos se dá pochopit, že to není tak atraktivní. Hraje se to na jistotu kor venku.

Reagovat
Lifted

Bohužel pro nás ne, teda určitě ne pro mě, já jeho kvality ocenit dokážu a nejsem zaslepenej kretén jak polovina Vašich i fanoušků Realu, ale myslím, že Barca bez Messiho bude mít o dost větší problém, než Real bez Ronalda.

Reagovat
remeslnik

Proč kopeš do otevřených dveří? To, co tady tvrdíš, že Barca na tom bude bez Messiho hůř než Real bez Ronalda, je jasné snad až na vyjímky všem.

Reagovat
Visca el barca

Tak to bez debat

Reagovat
Kluivert9

Tak jasně, Real má totiž problémy i s Ronaldem...

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

dle počtu výher v posledních letech v LM, který se rovná třeba počtu výher United za celou dobu PMEZ / LM, je toto tvrzení velmi velmi směšné

Reagovat
Baronne

Tak United, sranda klub

Reagovat
Kluivert9

A co tam máš kromě několika haluzí v LM dál? Nic...

Reagovat
CHONG

Haluzí jsi dostal evidentně ty po kebuli.

Reagovat
valloire

3 ze 4 není haluz, ale totální dominance

Reagovat
Kluivert9

A co tam máš kromě několika haluzí v LM dál? Nic...

Reagovat
ADM

Vtipné, ako si tu polovica fanúšikov idealizuje Arthura, ale ten chlapec nás vôbec nemusí vytiahnuť z CM hovien a vôbec nemusí v Európe uspieť..

Reagovat
valloire

Reagovat
remeslnik

Nemusí. Žádný hráč, zvlášť mladý a který vypadá v místě svého současného působiště jako potenciální hvězda, nemusí, ale může, tou posilou být. Záleží na spoustě drobností. Něco se podaří, něco ne. Ale to přece neznamená, že se nebudou žádní mladíci zkoušet.

Reagovat
Visca el barca

Ale taky může

Reagovat
ADM

Pravda no, len ty obzvlásť mám pocit že to berieš ako hotovú vecu - príde a bude kralovať. A sám velký Coutinho minule v základe zabudol hrať futbal

Reagovat
Visca el barca

To si nemyslím, bude potřebovat čas. Tak jako i Couts a Dembouz. Jen si myslím, že jdeme správným směrem, protože to jsou hráči co jsou silní na míči. Na rozdíl od Gomése.

Reagovat
valloire

ale nemusí

Reagovat
Teoretik

Tonoucí se stébla chytá, už to CM hledáme moc dlouho a mělo tu být po první sezóně Rakitiče

Reagovat
ADM

Najlepšie už pred ňou

Reagovat
Visca el barca

Rozhodně mi ty přestupy letošní sezonu dávají daleko větší smysl, než poslední dvě sezony pod Luchem

Reagovat
ADM

To bez debaty, každopádne ak by nám v LM vypadol Iniesta tak konečná, tam sme to nezvládli, minimálne Aleňa už mal byť zapracovaný alebo sa Rafinha nemal púštať, keď na to ostatní nemajú

Reagovat
Visca el barca

Celkově by se teď mělo začít víc rotovat. Dembouz, Couts musí hrát základ každé ligové kolo. Andrés už to jen tak šolichat. Už jen kuli tý LM. Plus Semedo. Máme dost bodů náskok a v lize těch variant máme dost. Ale to je už na trenérovi no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, že nemusí, každopádně podle mnoha i objektivních měřítek patří na svý pozici mezi nejtalentovanější hráče. Mnozí mladí hráči se hypují daleko víc a když se může Asensio považovat za největší světový talent, je oproti tomu víra v Arthura ještě dost nízká.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Pato44

U Asensia jsem mel strach inja. To jedno obdobi se mu vazne darilo

Reagovat
fenixLFC

Odide jeden hrac ktory ani nie je najvacsou hviezdou timu za neskutocny balik a uz je to nutnost prestavby hej? a ked pride griezmann tak zas budete v prestavbe aby ste zistili ako narvat jeho messiho suareza coutinha dembeleho a iniestu?

Reagovat
fenixLFC

Na pude chelsea sa odohral cely zapas...na ich polke ate mohli bht ale houby z toho, chelsea mala k vitazstvu blizsie a to qni nepotrebovala byt vacsinou v utoku

Reagovat
Svatej

Nema smysl s nim, je to chodici definice ponika s klapkama na ocich

Reagovat
smazaný uživatel

Chvílemi jsem si říkal, že do toho půjdu. Ale pak jsem si vzpomněl na to rčení, že Tě stáhnou na svojí úroveň a tam Tě zničí a radši to vzdal. Nemohl jsem a vlastně stále nemůžu uvěřit, že to myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo: completed driblings against PL clubs in CL: 108

Messi: completed driblings against PL clubs in CL: 42

Reagovat
ttopi

Pokud je to suma a ne průměr, tak ještě připiš počty zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát u ROnalda dribling vypadá tak, že doběhne k rohovýmu praporku, udělá tři přešlapovačky na místě a odevzdá radši Marcelovi, protože přejít přes hráče uměl naposled v Manchesteru

Reagovat
Lifted

Už dost omg. Možná poslední sezónu dvě tu rychlost už takovou nemá, ale plácáš nesmysle.

Reagovat
Majk91

ved povedal pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nesměj a radši ukaž nějaký jeho úspěšný dribling z posledních třeba i tří let.

Reagovat
ADM

Tak to zas pozor, dokážem ti nájsť videá, po ktorých by si za Andrého Gomésa dával 70milionov

Reagovat
technecium

Právě jsi narazil na to, jak se za Lucha skautovali hráči

Reagovat
valloire

to je ještě dobrý, ale jeden nejmenovanej českej klup skautuje tak, že když jim dáš v pohárech gól, koupí tě za pořádnej ranec

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všímám si toho pořád, ale radši jsem to tu nepsal abych nevyhlásil 3.světovou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

To je ako keby dolar opisoval Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Však ale to sa ako dribling neráta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ máš túto štatistiku ? žiadna oficiálna stránka toto nesleduje. Celkom ma to zaujíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza super. Chelsea hrála v defenzivním bloku na protiútoky a měli jsme s tím celkem problém. Barca zkoušela vytáhnout hráče Chelsea víc do pole viz častý nahrávání na naší půlce, ale hráči Chelsea na to nereagovali a radši čekali na náš útok. V odvetě to bude muset Chelsea hrát víc ofenzivně což nám bude vyhovovat, nikam bych se netlačil a nechal je trochu víc hrát jinak to zase zavřou a bude to zase pomalá dobývačka s jejich protiútoky.

Reagovat
remeslnik

Chelsea bude hrát beton s příležitostnými výpady i na CN od začátku. A až pokud se jí podaří udržet dobrý výsledek (nejlépe 0:0) až do konce, tak posledních třeba deset minut se pokusí více zatlačit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V Barcelone chelsea nebude stačiť ani dvojposchodový autobus. Ale tak bodaj by som sa mýlil

Reagovat
M0rb1D4S

Že se ještě nikdo nepoučil s těchto dementních prognóz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo: 121 mil. instagram followers

Messi: 87,4 mil instagram followers

Reagovat
smazaný uživatel

konečně zajímavá statistika

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo: 1 own goal

Messi: 0 own goal

1>0

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hobit bol vcera slabucký

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se ti nepostavil a co mi s tím?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my*

Reagovat
Busby babes

*mi

Reagovat
smazaný uživatel

*my

Reagovat
Busby babes

hmm, orisek. zalezi kde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

neviem,ty si homoklada nie ja

Reagovat
dextroza_m

to bylo slabší..

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od takeho dementa

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

ouč

Reagovat
Free_player

Reagovat
technecium

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
Diego2

Reagovat
bbbauch

To snad neni mozny, kam vsude fans z pd dokazou nacpat messi x ronaldo. Az tihle dva skonci karieru, tak tu sekci rovnou zruste..

Reagovat
Spalovač šancí

Vyloučit oba. Chelsea za dávání úplatku, Barcu za přijmání/neoznámení ...

Reagovat
mayday

Ani bych tam nevinil Christensena, vyloženej námaz to od něj nebyl. Spíš bych zdupal ty dva, co se pohybovali po vápně, tuším Azpi, toho druhýho si nepamatuju. Nejdřív nesmyslně si dávání přednost, pak ten skluz stylem buď to vyjde nebo ne. Kdyby zůstal prostě jen stát před ním, důchodce Iniesta by neudělal ani hovno.

Reagovat
r.mrazik

no...spek mu dal slusnej...jasna chyba christensena

Reagovat
mayday

Špek mu dal, souhlasím. Ale kdyby Azpi nezazmatkoval, tak se zas nemuselo nic stát.

Reagovat
r.mrazik

zvolil spatnou variantu...ale byt o 15cm vyssi,tak by to vyskrabl...ale muze za to Christ

Reagovat
fantomas

@LCFC pay @EFL £3.1m to settle dispute over Financial Fair Play rules from 2013/14 season. #SSN

To jako vážně, tři mega??

Reagovat
Hokaido

Kolik by sis představoval? Překročli FFP o 12 mega a z toho skoro 10 bylo bonus za postup do PL. Podle mě normální vyrovnání...

Reagovat
fantomas

Přijde mi podivný se kvůli tomu handrkovat spíš. Ale fair enough.

Reagovat
fantomas

Resp. čekal bych taky jinej než finanční trest. Pokud ho ale taky dostali (dřív), tak potom ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Som prekvapený že sa tu hovorí o autobuse keď Chelsea mala viac striel na bránu, ale budiš

Chelsea autobus sympatickejší ako barcelonská uspávanka.

Reagovat
Teoretik

lžeš, střely na bránu 2:2

Reagovat
Mindas

Will trefil kolikrat tyc?

Reagovat
Teoretik

Kdyby to aspoň dělal záměrně jak Messi

Reagovat
Mindas

A odpoved?

Reagovat
smazaný uživatel

to nič nemení na tom že strely boli tušim 10 ku 7. A hra barcelony je piča nudná

Reagovat
Teoretik

Ale tak počítat do dvou umíš ne? Nicméně to je nepodstatné, protože stále platí že, střely na bránu byly 2:2. Pokud si chce do nás někdo rejpat, tak ať to aspoň dělá přesně a neklame.

Reagovat
smazaný uživatel

Mojou pointou bolo, že chelsea včera nehrala autobus.. ako tu niektorí píšu. To je už slovíčkarenie, koľko bolo striel na bránu, celkovo ich mala barcelona menej a aj herne bola bezzubá. One man team v podaní Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Takže to že hrali 11 pod loptou nebol autobus a ako sa to nazýva?

Reagovat
valloire

múr

Reagovat
Mindas

To vazne chces postavit na tom, ze strely do tyce se nepocitaji? Chelsea mela vic strel a vic sanci.

Reagovat
X-bano-X

To samozrejme nie je pravda

Reagovat
Mindas

Ano, je. To, ze strela do tyce se nepocita, tak neznamena, ze to neni vetsi sance nez strela z 25 metru do prostredka, co tam sotva doskace.

Reagovat
valloire

ale je

Reagovat
fenixLFC

tyc sa nerata ako strela na branu

Reagovat
Mindas

Jasny, ale to neni chyba Chelsea a uz vubec ne Willa.

Reagovat
X-bano-X

Tyč sa do striel na bránu nepočíta.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám sa na ten gól Messiho znovu a síce tá prihrávka od Christensena bola neskutočne riskantná, tak sa mi aj tak zdá (ako už aj včera), že Fabregas ju akoby šiel zachytiť a potom ju pustil. Ale toto sledujem už dlhšiu dobu, čo hráme na 3 stopérov, že Chris sa často dostáva do situácii, keď musí dávať takéto riskantné prihrávky, škoda, že zrovna včera sa nám to takto vypomstilo. A celkom ma potešilo, že bolo pomenej simulovania a hádzania sa o zem.

Inak výkon od oboch mužstiev taký, aký sa dal čakať. My keď to dobre zavrieme, tak sa tam ťažko útočí, čiže som ani nečakal, že by si Barca vypracovala nejaké veľké šance a že my budeme nebezpeční z protiútokov. Len škoda, že takto zavrieme obranu aj proti slabším mužstvám, s ktorými by sme mali hrať vyrovnanú partiu a nie len brániť.

Snáď si nechal Willian nejaké góly do odvety aj na oba celky z Manchestru :)) Pre fanúšikov by bolo super, ak by odveta bola futbalovejšia a aspoň ku koncu sa hralo hore dole.

Reagovat
Teoretik

OT: "Ronaldo and I went clubbing most nights, getting drunk even though we had practice in the morning. While I was gasping for every breath he was there drinking a coffee whilst smiling. He needed no practice - he was the best footballer in the world."

- Christian Vieri

Tak hlavně že si Ronaldo stěžoval, jak se k němu a dalším Brazilcům Barca chovala. On přitom byl andílek, který si ještě po trénincích přidával dávky

Reagovat
valloire

bylo to vidět na place? asi ne co? škrtili jste prachy, tak vám zdrhnul

Reagovat
Teoretik

žádný špekoun není víc než klub

Reagovat
valloire

Fenomeno ano, zvlášť v případě tehdejší Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Celkom sklamanie, Chelsea môže ľutovať že z toho nevyťažila viac. Na polčase mohlo byť 2:0 ako nič a zbytok zápasu by si už uhlídali s tým, že by hrozili z brejkov.

Nič ale nie je stratené, kludne môžu cez túto Barcelonu postúpiť. GL

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
JackDaniels.

Nieze by barcelona neplatila

Reagovat
Ed_Hazard

Zase nepostavil Balea? To začína vyzerať vážne.

Reagovat
smazaný uživatel

No Sid Lowe (coz je celkem duveryhodnej typek, neni to vylozene novinar co by rozsiroval nejaky splechty) vcera v nejakym podcastu rekl, ze Bale a Zidane spolu vicemene nemluvi z oci do oci. Zda se mi, ze s Balem zacina ZZ zachazet jako s Jamesem loni.

Reagovat
smazaný uživatel

+ jeste jedna konspiracni teorie z my strany - Bale tolik nehraje, aby se nezranil a v lete se dal lip prodat

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som ho neodpisoval, dnes mal určite hrať. Ale tiež cítim nejaký problém a pripomína mi to kauzu s Jamesom. ZZ teda kvalitne dokáže odjebať hviezdy (narážam na Jamesa teraz).

Reagovat
Kenneth

Tady stojim za ZZ, Bale musi konecne vypadnout.

Reagovat
Visca el barca

To budou pak Moetky až odejde že?

Reagovat
vilp

A hned bude místo pro Hazarda.

Reagovat
fenixLFC

tym ze nehra sa mu ale cena znizi

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth měl údajně sám požádat vedení o přestup v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohl bejt dalsi divokej zapas.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zasloužená remíza, ačkoliv náš výkon opravdu za moc nestál. Každopádně si myslím, že včerejší šance Chelsea se dost přeceňují, přijde mi absolutně nepravděpodobný, že by to jakýkoliv hráč z takových pozic mohl byť dvakrát uklidit do sítě. Paulinho zprava byl hnus, vůbec jsem ten tah nepochopil, Vidal dával větší logiku. Teď přichází čas zarotovat přetížené hráče a rozehrát Dembélého, který bude muset proti hluboce bránícím soupeřům přinést více kreativity. Willian životní výkon, Hazard navzdory kritice podle mě velmi dobrý. On je strašně unikátní v tom, že dokáže být neuvěřitelně kreativní proti hlubokýmu bloku a stejně tak umí zahrát i formou rychlých brejků. Jinak Rudigerovo stažení Piquého v gólový šanci bylo hodně hraniční, zajímalo by mě, jaký haló by se strhlo být to na druhý straně.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire
Reagovat
technecium

Tak v tý době Dneska to je něco jinýho

Reagovat
valloire

no to určitě, tohle byli ale jiní, výjimeční hráči.

Reagovat
ADM

nejaký horší záznam by nebol?

Reagovat
Zizou

Přesně tak. To, že někdo trefí tyčku, neznamená hned, že to byla nějaká super šance. I ten Willianův gól bylo docela štěstí, že mu to tam zapadlo a nikdo to netečoval. Ale zase trefil to perfektně, opravdu moc chytrý obstřel, takový Messiovský spíše. Tohle ale byla obrovská chyba obrany, nechat na odražený balón takhle úplně volného chlapa. Největší tutovka byla šance Paulinha. Tu měl proměnit a byl by klid. Nakonec to Barce naštěstí daroval Christensen svojí žákovskou chybou. Taková přihrávka musí být vždy se 100% jistotou, jinak je z toho prostě průser. Každopádně se mi taktika a výkon Chelsea docela líbil. I když na druhou stranu to vždy vypadá tak trochu připosraně, bránit v takhle hlubokém bloku, protože Chelsea považuju za velký klub s top hráči. Je ale vidět prostě ten obrovský respekt k fotbalu, který produkuje Barcelona a který by prostě jiné kluby nezvládly. Výsledek je nakonec dost dobrý a doufám, že v odvetě už to bude i s Dembelém.

Reagovat
valloire

To, že někdo trefí tyčku, neznamená hned, že to byla nějaká super šance.... najednou, když to někdo z Barcelony takhle trefí, je to 100% šance a nedej bože kdyby to takhle udělal Messi jako Willian, to by bylo galaktický a nej hráč všech dob co? Tyč je vždycky skoro gól a je to spíš smůla o pár cm, takže je to 100% šance. Co já se tu nedočtu

Reagovat
Reggie

Me uz te zacina byt i obcas lito . Ze ty mas doma voodoo panenku Messiho a vzdycky se na ni vyradis? Hovno platny, zejo

Reagovat
valloire

Mně je líto vás. Po každý naprosto normální akci Messiho zažívat orgáč....není normální. Na příkladu toho Williana aspoň vidíš, že tu je spousta hráčů, kteří umí taky. Místo toho se tu dočteš, že nějaká tyčka není vlastně nic. A je zajímavý, že když tu samou tyčku trefí Messi, můžete se posrat a psát dokola jak jich dal asi 20 v sezoně. Takže jediný nemocný lidi tady jste ty a tobě podobní.

Reagovat
Reggie

Kamo, kde ja pisu, ze ty tycky nebyly nic? Ano, nebylo to po nejaky vypracovany akce, ale strela takhle z kroku je uzasna. A meli jsme sakra kliku. A nikdo netvrdi, ze se nenajdou hraci, kteri tohle obcas dokazou (zeptej se fanousku Chelsea, jak je to dlouho, co ho tu fakovali) a jedinej Messi, rikej si co chces, tohle dokaze v podstate v kazdym nebo skoro kazdym zapasem. Takhkle rozdilovej je proste jenom on. Proto je nejepsi. Ale ta tvoje posedlost je uplne stejne chora, jako nase posedlost nebo jak tomu rikas.

Reagovat
valloire

Já vás vracím na zem. Je to skvělej hráč, ale takových bylo hodně. Jak je vidět dle výsledků poslední doby, ani to nestačí a to má k dispozici tým Barcelony a Argentiny.

Reagovat
Reggie

Nestaci k cemu presne?

Reagovat
valloire

k trofejím a opravdu CdR není to pravý

Reagovat
Reggie

Nevim, ale zda se ti, ze toho Messi vyhral malo? Porad je v poslednich dejme tomu 10-ti letech neuspesnejsi, co se trofeji tyce (s dalsimi hraci).

Reagovat
valloire

a v posledních 5?

Reagovat
Reggie

Co je komu po poslednich 5-ti letech? Kdyz ma karieru delsi nez 5 let, co to je? Bavime se snad o cely jeho kariere, ne? Ale chapu, ze to se ti do kramu nehodi.. Takze ikdy je to irelevantni, tak pro tebe:

3x liga, 3x CdR, 1x LM, 1x Supercopa, 1x MS klubu. To je malo?

Reagovat
valloire

dobrý, ale povedla se jedna sezona z 5....jde dolů

Reagovat
Reggie

Ja bych uplne nerekl, ze vyhrat 3x La Ligu v konkurenci Realu a Atletica jsou nepovedeny sezony. Jestli jde Messi dolu, tak treba o Ronaldovi se nemusime bavit. Hele proste to je jedno, i vasi fanousci vidi, ze Messi je lepsi. V poslednich letech Real v Evrope slape a je to zasluha celyho tymu i Ronalda, ale najdes tam hrace, kteri jsou minimalne stejne duleziti jako Ronaldo. V Barce neni nikdo tak dulezitej jako Messi a o tom to je.

Reagovat
Reggie

A vsad boty, ze kdyby posledni roky Barca byla takhle uspesna a Messi by mel za ukol "jenom" zakoncovat akce jako Ronaldo, tak bude mit tech golu minimalne stejne. Ale nema za sebou tak fungujici tym, takze je to o nem. A to je proste fakt.

Reagovat
valloire

Jo jasně, hraje jenom v tuctovym klubu se Suarezem a do loňska s Neymarem, kopyta kam se podíváš. S Argentinou jakbysmet.

Reagovat
Reggie

Ale to nikdo netvrdi, ze hraje s kopytama, ale odpovez si sam. Kdo ma vetsi vliv na hru tymu? Messi nebo Ronaldo?

Reagovat
valloire

Messi, pak je ovšem smutná jeho bilance posledních let. Asi tak dobrej není, jak si myslíte. Ronaldo je užitečnej jinak, korunuje úsilí týmu a asi to dělá líp než Messi, když má 3 LM, což je njevíc.

Reagovat
Reggie

Mysli si to i v Madridu, tak na tom neco bude, ne? Kdyz je to tam samej osvicenej fanousek...

Reagovat
valloire

no nemyslí, to si myslíš ty

Reagovat
Reggie

Nn, nikdy se tady nedoctes, ze je Messi lepsi a ze je Ronaldo herne spatnej, fakt nikdy no...

Jdem se radsi divat na Plzen, to ma vetsi vyznam At vam to dneska vyjde!

Reagovat
valloire

konečně rozumná řeč....bojujem a dáme je....gooooooooooool Krmy

Reagovat
Reggie

Reagovat
Reggie

Pro srovnani Ronaldo, potazmo Real : 1 liga,

1 CdR

1 Supercopa

3x LM,

3x superpohar Evropa,

3x MS Klubu

Reagovat
valloire

EURO

Reagovat
Reggie

Ok, to jsem zapomnel. Kazdopadne jak jsem spal vys, ty kariery netrvaji poslednich 5 let a neprijde mi, ze ten, kdo jde dolu je z tehle dvou Messi. Vi se to i v Madridu koneckoncu

Reagovat
valloire

no neví, to víš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo Ronaldo je král co dělá on nikdo neumí a blabla. Tohle tu zase furt píšete vy. Kolikrát se smějete, že někdo od nás má mindrák z Ronalda ale tady jde vidět jak obrovskej mindrák máte z Messiho. Hlavně ty. Ronaldo dá přesně takový gól co dal Messi Chelsea a vy se z toho můžete posrat. Když to uděláme mi tak nejsme normální.

Reagovat
valloire

mi sme ale vihrály LM a Cr k tomu přispívá pravidelně v playoff narozdíl od toho druhýho

Reagovat
Zizou

Á. plzeňský odborník na poválečný fotbal, který všechno ví, všechno zná, od všeho má klíč, navíc taky všude byl a kde nebyl, tam se chystá. No a jelikož ti už zubatá nejspíš klepe na dveře, budu teda radši psát pomalu, aby si to stíhal číst. Bohužel mě absolutně nezajímá tvoje povrchní vnímání fotbalu, takže je pro mě nejspíš naprosto zbytečné ti něco psát, když to stejně zase zapomeneš a budeš tu plácat ty svoje hovínka pořád a pořád dokola. A jelikož nejsem zlý člověk, tak tě radši ujistím ve tvém standartně vysoce odborném názoru. Ano, máš naprostou pravdu. Když třeba gólman vykopne tak, že trefí břevno na druhé straně hřiště, byla to jasná tutovka, tudíž 100% šance.

Reagovat
valloire

Mně nějak nic na dveře neklepe. Chystam se na přechod Nízkých Tater, Roháčů, konečně chci na Ladový štít a Orla perč možná taky padne celá. No a na závěr bych chtěl vidět gólmana, kterej dá to břevno. Mimochodem si znamenám, že tyčka není gólovka a samozřejmě to škodolibě vytahnu až jí dá někdo od vás nejlíp v LM a vy tím nepostoupíte.

Reagovat
Zizou

No tak to ti teda přeju hodně štěstí, nejspíš ho budeš potřebovat. A jinak jsem tě tu párkrát viděl psát, že už si viděl všechno. Ale gólmana, co by dal břevno ještě ne? Tohle byl samozřejmě příklad na to tvé: “Tyč je blablabla 100% šance”., takže sis to opět přebral po svém. Mám ale dobrou náladu, tak ti napíšu, co 100% šance znamená pro mě. Tak třeba penalta, nebo když někdo dostane namazáno přesně na nohu/hlavu vně pokutového území a stojí před ním pouze gólman, nebo když jde někdo sám na gólmana nebo když jde do 2-3 hráčů + gólman sám Messi. Abych tě trošku poškárlil. Ale Willianovy tyčky se v žádném případě nejevily jako 100% šance. On tu situaci prostě výborně vyřešil a trefil bohužel pro Chelsea jen obě tyčky. Každopádně i střela z 20ti metrů je šance. Jen bys ji neměl tolik přeceňovat. Protože dle tvé teorie, kdyby to Willianovi nesedlo a trefil to třeba někam na tribunu, asi by to už taková šance nebyla, co? Ze zkušenosti vím, že největší neproměněná šance byla ta Paulinhova hlavička, i když nejspíš ten balón uviděl až o něco později, protože to letělo dost těsně nad hlavami ostatních hráčů a proto nestačil úplně přesně zamířit. A mimochodem nejsem culés, jsem chachar, takže škodolibě si to vytahuj maximálně na mě. Mně to totiž vůbec vadit nebude, Baníček a LM je totiž zatím bohužel hooodně sci-fi.

Reagovat
valloire

Za štěstí moc děkuju, ale u mě to není o štěstí, to je prostě kombinace zkušeností, kondice a talentu... Takže budu co? Takže budu v pohodě. Hele Zizou, máš sympatickej nick, tak budu hodnej. Tyčka je vždycky, co se hraje fotbal, skoro gól a je to v zápase víc než 100% šance. Bylo, je a bude a žádnej zápas Barcelony to nezmění. Bejt to naopak a ty tyčky dal Messi, byl by to geniální supermezigalaktickej výkon a nehorázná smůla a nespravedlnost, která připravila Barcelonu o výhru o 3 góly. Nejsme tady na fóru první den ne? Chachare !!! Pyčo !!!

Reagovat
Zizou

O něco později, protože se mi teda vůbec nechtělo, ale ještě odepíšu. Tak zkušenosti bys mít měl, o tom žádná. V talent ale věříš nejspíš jenom ty sám a kondici důchodcům fakt nežeru. No takže tyčka už je dokonce víc než 100% šance? Co já se tady nedočtu. A ještě se mi líbí, jak mi tady pořád tlačíš toho Messiho, že kdyby to byl on... Ale pokud si to nezaregistroval, tak já Williana za ty jeho řešení chválil a dokonce ho i k supermezigalatkickému Messimu přirovnal. Nevím teda, jakou větší pochvalu by si mohl vysloužit? Tak co to tady vlastně pořád píšeš? K podstatě věci zatím klasicky absolutně nic. Napíšeš, že Willianova tyčka byla 100% šance, ale kdyby to napálil třeba jako Kristýna trestňák někam do 20. řady, tak už to teda 100% šance není? Jak to jako? Jedno se ti ale uznat musí, máš výdrž. Jak tady pořád a pořád rozdáváš ty svoje rozumy, o kterých si stejně nikoho nepřesvědčil, to je prostě k popukání. Smutné na tom bohužel pro tebe je, že ty si asi opravdu myslíš, že máš pravdu. No... to, že si vycucáš z prstu všechny fotbalisty Brazílie z roku XY před Kristem, ještě vůbec neznamená, že o té hře samotné tam na hřišti vlastně něco víš. Ale zase to máš jednoduché, podíváš se na výsledek a statistiku a aspoň hned víš, kdo je král. Král prostě ani nemusí umět cíleně přihrát na 10m, že? To je pro tebe asi absolutně nepodstatné. No každopičopádně jako záznamové zařížení by ses někde asi hodil. Takže ať žije plzeňský fanoušek Realu, který beztak v Madridu ani nikdy nebyl. A už prosím nebuď "hodnej" a napiš něco k tématu, jestli to vůbec svedeš.

Reagovat
valloire

Kondici důchodcům nežeru. Ale já nejsem důchodce, do důchodu mám daleko. Loni jsem potkal v Tatrách frajera z Prešova, 56 let a měl bys vidět co dělá na horách. Všechny mladší strčí do kapsy. A je teda starší než já o nějaký roky. Asi tak.

Zkoušíš tady valit nesmysli jako že tyčka není 100% šance. To odkdy? Koho chceš tímhle přesvědčovat? Vždyť je to směšný. A vždycky, když se něco takovýho týká Barcelony, jinak by vás to nenapadlo, takovej blábol.

Taky se divím, že mám tu výdrž tady vysvětlovat úplně jasný základní věci....Na rozdíl od tebe bych řekl, že jsem pár lidí přesvědčil, pár ne. To je normální. Co se týče prej vycucání z prsty fotbalistů Brazílie, to asi narážíš na Vasconcellode a já opravdu nemůžu za to, že dneska mladý moc nečtou. Co není na netu, to neexistuje. Vycucal si ho z prstu snad sám veliký Pelé? No asi ne co? Že ho tu nikdo neznal, za to já přece nemůžu Zizou.

Jestli sis nevšiml, že na mý slova celkem často dojde, tak se nedá nic dělat a je mi to v podstatě fuk. Pak čumíš na to, jak je sakra možný, že Barcelona skupuje všechno co se hejbe a odchovanci nic. Pak čumíš na to, jak je možný, že Ronaldo hraje na podzim hovno a za jarní výkony dostane GB a Real vyhraje LM 3x během 4 let, zatímco nadpozemská Barca v čele s nejlepším hráčem historie nepřeleze přes čtvrtfinále. Divný co? Kde je chyba soudruhu z NDR? Ty prostě nezapřeš fandu Barcelony i když se snažíš bejt neutrální a nad věcí.

Do Madridu pojedu, až tam bude hrát Viktorka. Takže na podzim. Moje priorita jsou hory. Ale to už jsem psal.

Reagovat
Zizou

Ty jsi ještě jednodušší, než jsem si myslel. Odpověž mi prosím tě teda na jedno, na co se tě už ptal. Kdyby ten Willian tu tyč netrefil a trefil by to jako Kristýna trestňák do 20. řady, byla by to taky pořád 100% šance??? A neházej to pořád na Barcelonu všechno. Je to trapné a na mě tohle vůbec neplatí. Nějaká La Masia a historická fakta jsou mi u prdele. Žiju přítomností. Rozebírali jsme tu herní situaci a ty to klasicky odvádíš někam na tyhle sračky. A ještě tu svou trapnost prohlubuješ tím, jak se tady všudypřítomně biješ za Real a nikdy jsi tam ani nebyl. Jako nikomu tohle fanouškovství samozřejmě neberu, ale přijde mi to měření šulinků tady strašně dětinské. Žiješ v Plzni, kde se to sportovními úspěchy jenom hemží, ale jako první je u tebe Real?! Pro mě zcela nepochopitelné, směšné, ale hlavně smutné. Ale budiž, to je ona česká nátura, řekl bych. Jinak co se týká Kristýny a jeho GB. V pořádku, protože trofeje. Ale polovinu sezony ubohý, marný, nulový, směšný, vypískaný vlastními fans a druhou půlku v ofsajdu parazitující na skvělém výkonu mužstva. Opravdu geniální hráč. No proti gustu statistiku. Zbytek těch plků, jakože si myslíš, že si někoho přesvědčil nebo že na nějaké tvoje bláboly dojde, už radši řešit nebudu. Jsi jak zaseknutá deska s hitem z roku 1970. Ale když ti to dělá dobře… A nakonec Viktorce to přeju, protože Vrba – skvělý trenér a chlap . Takže kéž by to takhle dopadlo a měli jsme zase někoho v LM a ty ses konečně zajel podívat ten “svůj” klub.

Reagovat
valloire

Já jsem jednoduchej a ty nechápeš, že je tyč 100% šance. Je teda tvou logikou je šance, když Messi okolo desítky to pošle do 10.řady nebo není, když to tam odtud Ronaldo uklidí do sítě?

La Masia je i přítomnost snad, i když nic moc teď.

Proč by nebyl u mě první Real, když žiju v Plzni. Tady moc úspěchů dřív nebylo ne? Takže hodnotíš a nevíš. Jinak u mě je první s Realem samozřejmě HC Škoda a až potom někde Viktorka. Jsem hokejovej jako bylo dřív celý město, než se to tu zbláznilo. Já jsem konstantní, takže tohle na mě neplatí a mě nemůžeš obviňovat, že jsem fanda úspěchu, takže jaká je to teda nátura?

A ano, Ronaldo je opravdu geniální hráč.

Deska z let 1970 se Stairway To Heaven je nadčasová, super a je geniální natolik, že se bude poslouchat pořád. Stejně jako Pelé.....

Realu už fandim přes 30 let, takže ano, je to taky trochu můj klub, pane hledající složitosti v jednoduchých věcech.

Reagovat
Zizou

Takže zase bez odpovědi. Ale myslel jsem si to, jako v politice. No nic, začínáš tady opravdu perlit a tvůj fanklub se rychle rozšiřuje. Ale to je nejspíš tvůj záměr. Tak hodně štěstí ty odborníku.

Reagovat
valloire

Ale já jsem ti odpověděl.... žes to nepobral....no, co ti na to mám asi tak říct. Jinak vim všechno, i kdo je to Vasconcellos.

Reagovat
X-bano-X

Tak asi je potrebné rozlišovať či niekto trafí tyč z pol kroka alebo z pol ihriska žejo.......

Reagovat
valloire

záleží taky na tom, kdo to je.....když Pelé....

Reagovat
misinho7

Dneska hrajeme výborne, hlavne trio Asensio Luca Isco a pod nimi to parádne režíruje Kovacic

Reagovat
smazaný uživatel

No Penaldo, no problem.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Casemiro rozebírka

Reagovat
Ed_Hazard

Lucas hrá jak malý boh. Centre, driblingy

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně sympatický hráč a dříč

Reagovat
vilp

A Kova je boží.

Reagovat
Israha

A Isco výkon, zralý na Segundu. Tohle je důvod, proč zatím nemůže být považován za absolutní špičku. Každou sezonu pravidelně skáče mezi stavy, kdy je nejlepší na hřišti za Real, a kdy je nejlepší na hřišti za soupeře.

Reagovat
alcantara

Lepsi Iniesta.

Reagovat
Israha

Teď mi unikl kontext . Že to je narážka a trolling chápu, ale nevím na co . Já tady ty hádky moc nečtu, samé urážky a člověk se ani nedozví, jestli je lepší Ronaldo, nebo Messi

Reagovat
valloire

Ronaldo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

pre niekoho Messi, pre niekoho Neymar, Hazard, svojho času Zidane,Ronaldinho atď atď. Úprimne mi odpovedz, na to že tvrdíš že si starší, čo máš z toho že komunikuješ ako 13- ročný ?

Reagovat
valloire

no mládnu ne?

Reagovat
Diego2

mentalne uz si v plenkach

Reagovat
valloire

chceš válku Diego?

Reagovat
valloire

...a teď to víš

Reagovat
M0rb1D4S

Chelsea by mohl po sezóně opustit Andreas Christensen. Dánský stoper se do Londýna vrátil z hostování v Borussii Mönchengladbach, fanoušky je však často kritizován, což ještě zesílilo po včerejší chybě v osmifinále Ligy mistrů s Barcelonou (1:1), údajně by tak mohl během letní přestávky opět změnit dres.

Který dement si tyhle zprávy vymýšlí? Nečetl jsem od fanoušků byť jen jednu kritiku na Christensena a včerejší chybu mu taky nikdo sežrat nenechává. Naopak, má podporu. Přece jenom má ten kluk teprve 21.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

hrozná píčovina. jak to tam vubec mužou dat

Reagovat
kvasha16

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Kritizován není, ale ta chyba byla neskutečná . Odejít by ovšem neměl, možná z něj vyroste výborný stoper

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
Juan Román Riquelme

V Madridu se otepluje ještě to bude titul

Reagovat
DelPiero137

Mne sa ten zapas velmi pacil. Bol to taky klasicky zapas LM ktore sa rad sledoval. Nikto nikoho neprevalcoval, nebolo to jednoznacne, nezahadzovali sa tutovky, obaja superi sa namakali na gol/sancu, kedy kolvek mohlo jeden ci druhy strhnut vyhru na svoju stranu.

Chelsea mala viac sanci, dostali sa blizsie na dostrel aj ked to vacsinou boli strely spoza 16-ky. Vzhladom na ich hracske moznosti, podali velmi dobry vykon. Barce pohol ten kiks, nedarilo sa im dostat tak blizko na dostrel. Mozno keby tak netlacili na supera, mali by viac priestoru. Naopak, verim ze Barca ma rezervy a dokaze podat aj lepsi vykon.

Dufam ze aj odveta bude v rovnakom duchu a nebude to jednoznacna zalezitost domacich.

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlasím s tebou

Reagovat
cristiano.K.

300. pro Liverpool ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Proti Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele