KDE SKONČÍ MICCOLI?

26.05.2007, 17:52
Aktuality
Hodně nejistá je budoucnost italského útočníka Fabrizia Miccoliho, který se z  hostování v Benfice Lisabon vrací do Juventusu. O Miccoliho projevilo zájem již několik klubů, ten je však zatím odmítl a chce se soustředit na výkony ve "Staré dámě".

27letý útočník strávil v Portugalsku dvě sezóny a život v tamním zemi si pochvaloval. Nicméně, Miccoli se k Juve vrátí toto léto a přijímá, že má jen malou kontrolu nad svou budoucností. "Nevím, co se mnou bude dál, ale Lisabon zůstane navždy v mém srdci," řekl po působením v Portugalsku.

"Dvě sezóny jsem měl možnost hrát v prestižní klubu a pouze Juve je na této úrovni. Mám s Juve smlouvu až do roku 2010 a doufám, že mu budu nějak užitečný." Miccoli již prošel několik klubů, on sám ale nevěří, že ho bude Juventus potřebovat a proto chce najít nějaké rychlé řešení. "Palermo? Lazio? Neapol? Wolfsburg? Já jsem hráč Juve a ostatní budu řešit později."

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
Shevchenko

Kura tak Wolfsburg dost posiluje. Radu, Munteanu, možná Pandiani a možná Miccoli. Ještě udržet Marcelinha a budou bojovat o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

To už se říkalo tolikrát, třeba při příchodu D'Alessandra, a stejně to stačilo nejlíp na polovinu tabulky.

Reagovat
HOST*Zak

D´Alessandro je případ sám pro sebe. Hráč skvělý, jen víme jak to má s charakterem... Marcelinho zůstane, o tom nepochybuji. Odchod Klima a Hankeho je samozřejmě ztrátou, no nezbývá než doufat, že se je některými nákupy podaří dobře/dostatečně nahradit. Navíc je tam Kamani Hill, na toho pozor . Obranu ani netřeba posilovat, Quiroga, Hofland, Madlung, v bráně Jentszch.... to je celkem ok.

Reagovat
HOST*mobby

Jo jenže oni se zajímají pouze o hráče, kteří posílí ofenzívu, ale neměli by zapomenout na obránce

Reagovat
HOST*

Skoupili klicove hrace Cottbusi

Reagovat
HOST*1860

prodej klimowicze a hankeho nepovazuju za dobry posilovani... pokud odejde marcelinho tak to bude ve starejch koleji, spis bych je tipoval pak na sestup..

Reagovat
HOST*

pokud nepride chevanton, tak by mohl jit do lazia...

Reagovat
HOST*Djibril

ten w'burg de fakt na pohary s rumanama udelali vybornej kauf a jestli pride i walter pandiani (cemuz moc neverim) tak by to na PU popripade Intertoto mohlo a melo stacit

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele