Každý zápas je klíčový, upozorňuje Toldo

06.04.2008, 13:35
Aktuality
Francesco Toldo bude závěr letošní sezony tak jako prakticky celý její průběh sledovat jenom z lavičky, svým spoluhráčům z Interu tak musí pomoci především po psychické stránce. Nerazzurri mají před dnešní dohrávkou v Bergamu jenom jednobodový náskok na AS Řím a zkušený brankář upozorňuje, ža každý zbývající zápas je velice důležitý...

"Němůžeme začít kalkulovat, do konce stále chybí několik zápasů. Všechny naše zbývající zápasy jsou velice důležité a my je musíme všechny vyhrát. Každý zápas znamená pro vítěze tři body a tři body mají v této soutěži velkou váhu," prohlásil Toldo.

Toldo byl jedničkou Interu, než ho z brány vytlačil Brazilec Julio Cesar. Ten měl velký podíl na loňském ligovém triumfu milánského klubu a oporou je i letos. Nerazzurri v posledních týdnech ztratili hodně bodů a umožnili tak římskému AS snížit manko na první příčku na pouhý jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

psychycky pomoct, mohl by jim treba jak to delaji v cine nebo kde prenaset enrgii na dalku pomoci meditace

Reagovat
smazaný uživatel

nefandim talianskemu futbalu ale radsej nech vyhra as rim

Reagovat
smazaný uživatel

to ja taky ale me napadla takovy p.... kdyz sem si cetl ten clanek no taky bych to pral vic As

Reagovat
smazaný uživatel

francesco bol super brankar a vlastne aj je....penaltovy mag..spolahlivy...ale caesar je tez dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Francesco Toldo může být klidně lepší než Julio Caesar.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele