Karvinský kapitán Žídek ukončil v 38 letech aktivní kariéru

22.12.2023, 10:39
Aktuality

Kapitán Karviné Jan Žídek ukončil profesionální kariéru. Čtrnáctý tým prvoligové tabulky to uvedl na klubovém webu. Osmatřicetiletý obránce pomohl v minulé sezoně Slezanům k návratu do nejvyšší soutěže a následně prodloužil smlouvu, kvůli potížím s kolenem už ale v aktuálním ročníku nenastoupil.

"Profesionální kariéru ukončil pár dnů před Vánoci obránce Jan Žídek, tím pádem ho již v karvinském dresu fanoušci neuvidí. Žiďasovi celý klub přeje do další životní etapy jen to nejlepší a hlavně zdraví," stojí v oznámení.

Rodák z Opavy a tamní odchovanec strávil celou kariéru ve Slezsku, vedle Karviné si zahrál druhou ligu i za Frýdek-Místek. Všech 76 startů a sedm gólů v nejvyšší soutěži zaznamenal v dresu mateřského klubu.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kuba408

Mohl ještě klidně na rok zpět do Opavy, ale když je Kolínek debil a rozhádá se s půlkou hráčů, kteří odejdou ve zlém pryč

Reagovat
doNny

Reagovat
Azza

Chipi chipi chapa chapa

Dubi dubi daba daba

Mágico mi dubi dubi

Bum, bum, bum, bum

Chipi chipi chapa chapa

Dubi dubi daba daba

Mágico mi dubi dubi

Bum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele