Karviná získala obránce z Černé Hory, Ražnatović přichází z Podgoricy

29.07.2023, 12:39
Aktuality

Karvinou posílil černohorský obránce Andrija Ražnatović, který se slezským týmem podepsal dlouholetou smlouvu. Dvaadvacetiletý hráč dosud nastupoval za mistrovskou Budućnost Podgorica.

"Andrija byl v našem hledáčku už delší čas. Je to levák a kromě levého kraje obrany je možné jej využít i na levé záloze. Ve dvaadvaceti letech to je jeho první přestup mimo Černou Horu," řekl sportovní ředitel Karviné Lubomír Vlk.

Ražnatović získal s Budućností dva ligové tituly, předtím hrál za Rudar Pljevlja a Petrovac. Na kontě má i zápasy za reprezentační devatenáctku a jednadvacítku.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
Chamezjunior

Ať se daří! Na levé straně to klukům z Balkánu šlo. (Sehic, Letic, Milosavljev)

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak snad nedopadne jako Zoran Petrovič v Jablonci.

Ale dělá to Karviná sympaticky.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
bartes

by mě zajímalo, jak a kde ho sledovali když má v Podgorice odehráno 7 zápasů za poslední 2 sezóny .

Reagovat
bartes

tak chyba EF, dle google má 7 gólů a 65 zápasů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele