Karpin povede Spartak déle, smlouvu má na rok a půl

13.12.2012, 16:51
Aktuality
Působení Valerije Karpina na lavičce Spartaku Moskva nakonec bude delší, než se původně zdálo. Generální ředitel ruského klubu před několika týdny nahradil Unaie Emeryho a tým měl vést jenom do konce probíhající sezony, u kormidla ale nakonec zůstane o rok déle...

"Valerij Karpin dostal trenérskou smlouvu na rok a půl," oznámil dnes na internetových stránkách klubu jeho bohatý majitel Leonid Fedun.

"Požadavek je takový, aby během této doby vyhrál jednu ze tří trofejí, tedy ruskou ligu, pohár nebo nějaký evropský pohár," dodal.

Karpin v minulosti hrával za Valencii, Celtu a Real Sociedad a generálním ředitelem Spartaku se stal v srpnu 2008. O osm měsíců později pak propustil Michaela Laudrupa a poprvé převzal trenérské povinnosti, tým následně vedl až do loňského dubna.

Spartak před letošní sezonou angažoval Unaie Emeryho a sázka na španělského kouče nepřinesla vedením očekávané ovoce. Moskevský celek ukončil své působení na evropské scéně, vinou špatných výsledků pak byl Emery odvolán po debaklu 1:5 od Dinama.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pro Spartak zatím asi nejlepší varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by hlavně posílit obranu. Ti dva argentinci jsou strašní šašci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses šašek, tomu tak rozumiš

Reagovat
smazaný uživatel

tak evropa a titul je jen scifi.a ruskej pohár:...

Reagovat
ryzskej

"Požadavek je takový, aby během této doby vyhrál jednu ze tří trofejí, tedy ruskou ligu, pohár nebo nějaký evropský pohár,"

no... Může balit kufry. (za sezonu a pul)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele