Hledání Spartaku bylo krátké, tým přebírá Valerij Karpin

26.11.2012, 15:50
Aktuality
Trenérem Spartaku Moskva pro zbytek letošní sezony bude Valerij Karpin, který si tak znovu vyzkouší sezení na dvou židlích. Někdejší ruský reprezentační záložník je zároveň generálním ředitelem klubu a tyto dvě funkce v nedávné minulosti jednou již kombinoval...

43letý Karpin strávil na lavičce moskevského klubu dva roky a opustil ji loni v dubnu, kdy byl propuštěn vinou špatných výsledků. Ze stejného důvodu pak včera ve funkci po necelých šesti měsících skončil Unai Emery, jemuž definitivně srazil vaz debakl 1:5 v derby s Dinamem.

"Karpin byl pro zbytek sezony 2012/2013 jmenován dočasným trenérem Spartaku," řekl dnes agentuře Reuters tiskový mluvčí klubu Alexej Matvejev.

Karpin v minulosti hrával za Valencii, Celtu a Real Sociedad a generálním ředitelem Spartaku se stal v srpnu 2008. O osm měsíců později pak propustil trenéra Michaela Laudrupa a sám převzal jeho povinnosti na lavičce. S přípravou týmu mu nyní bude pomáhat sportovní ředitel Dmitrij Popov.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Velká ikona

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas srandovni prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

Po fotbalové stránce je to pravda.. Po lidské je to jinak

Reagovat
Tuxedo

ti v tom spartaku to su demen*i

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného se nedalo čekat. Pro mě je Karpin dobrý trenér, ale je snad ještě vic ufňukanější než Mourinho, proto mi je polosympatický

Reagovat
Ferguson6

lepšie polosympatický ako polonesympatický

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá voľba je to domáci tréner,legenda klubu a navyše už Spartak trénoval

Reagovat
cristiano.K.

to jen to,co ještě včera nevěděl?

Reagovat
Logan

Karpin si do Spartaku přivédl Máru ne? To by pro něj mohlo být dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Valero, věříme!!!

Reagovat
Diego2
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele