Kariéru ukončil bundesligový rekordman Timo Hildebrand, ikona Stuttgartu

29.03.2016, 10:03
Aktuality
Německý brankář Timo Hildebrand se ještě v září loňského roku nechal slyšet, že by si rád někde protáhl profesionální kariéru, dnes však definitivně pověsil rukavice na hřebík. Někdejší velká opora Stuttgartu naposledy v loňské sezoně sporadicky nastupovala za Eintracht Frankfurt, v Bundeslize dodnes drží rekord v neprůstřelnosti...

Majitel sedmi startů za německou reprezentací zdaleka nejvíce prorazil ihned při své první profesionální štaci.

V mateřském Stuttgartu na začátku tisíciletí odchytal přes 200 prvoligových zápasů a v sezoně 2003/04 vydržel neinkasovat rovnou 884 minut v řadě, což se dosud nikomu dalšímu nepovedlo.

Roku 2007 špinavý blonďák oslavil s VfB ojedinělý mistrovský titul, uprostřed téže sezony se však s klubem svého srdce nedohodl na prodloužení kontraktu a od té doby jeho kariéra spíše uvadala.

Hildebrand zkusil štěstí ve Španělsku i v Portugalsku, alespoň 30 ligových startů v jednom ročníku si už však nikde i vinou zdravotních trablí neodkroutil. Naposledy vykonával pozici jedničky na jaře 2013 v Schalke; od minulého léta byl bez práce.

Na podzim loňského roku sice Hildebrand ještě jednou vyhlásil útok na profesionální kontrakt a nahlas se mluvilo třeba o angažmá v Brémách, zejména vzhledem k přetrvávajícím potížím s kyčlí však k žádnému comebacku nedošlo. Nyní se proto 36letý gólman v rozhovoru se SWR Sport svěřil s těžkým rozhodnutím oficiálně ukončit kariéru.

Ještě coby hráč Stuttgartu se Hildebrand zúčastnil rovněž domácího mistrovství světa 2006 a dodnes zůstává symbolem poslední úspěšné éry Švábů; nyní leda průměrného bundesligového mančaftu.

Do prvního týmu VfB Hildebranda vytáhl Ralf Rangnick, první plodná léta však pozdější fotbalista Valencie či Hoffenheimu prožil pod Felixem Magathem, když kryl záda nesmírně mladému a hladovému týmu kolem Philippa Lahma, Andrease Hinkela, Aliaksandra Hleba či Kevina Kuranyiho.

Konkrétně v průběhu ročníku 2003/04 Hildebrand nezaujal pouze zmíněnou šňůrou neprůstřelnosti, ale i výkony v Lize mistrů - speciálně ve skupině, kdy doma Stuttgart ani jednou neztratil, popřípadě v osmifinále, kdy neinkasoval na půdě Chelsea.

Vrchol Hildebrandovy kariéry nadešel v sezoně 2006/07. Tehdy už Armin Veh na jihozápadě Německa mohl sázet i na dozrálého útočníka Maria Gomeze, jenž spolu s Cacauem či debutujícím Khedirou odtáhl Stuttgart až do finále národního poháru i k prvnímu ligovému titulu po 15leté pauze. Hildebrand opět patřil k výrazným postavám kádru.

Autor: Tomáš Daníček / x.swr.de

Komentáře (131)

Přidat komentář
kylo ren

ve fifa 08

Reagovat
smazaný uživatel

to dřív ne?

Reagovat
smazaný uživatel

06. deset let už

Reagovat
kylo ren

je hruza jak ten cas leti

Reagovat
fabec1222

V FM15 jako volnej hráč

Reagovat
Rudnevs

On bol voľný hráč pomerne často. Vlastne on všade prestúpil zdarma, rovnako ako trebárs Rensing.

Reagovat
johan14

Tá jeho kariera išla opačným smerom, stále dole a dole.

Reagovat
Rudnevs

Vždy keď bol v Nemecku, nehral zle. Vy si ho pamätáte ako tragéda, kvôli chybe proti Chelsea, ale oon nebol až tak zlý. Túto sezonu sa ho mohol ujať Werder, nehral by horšie ako Wiedwald...

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Rudnevs

Veľmi dobrý brankár, budeš chýbať. Snáď sa dá na trénovanie...To bola vtedy partia v Stuttgarte, najďalej to dotiahol Khedira, škoda je toho Hleba, ten nech sa ešte vráti do BL, kľudne aj do VfB, škoda že odišiel z Borisovu...

Reagovat
smazaný uživatel

cHleb hlavně neměl chodit do Barcy. Teď už na BL nemá.

Reagovat
Rudnevs

Teoreticky by na Stuttgart ešte mal, zahral by si viac ako Kliment...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ať hraje radši Kliment.

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart a LM .. hned si vzpomenu, jak Lehmann močil za tim banerem

Reagovat
Rudnevs

Lehmann bol pako, aj Kahn. Brankári to boli skvelý ale v hlave nič.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim, jestli v hlavě nič.. minimálně Jens nebyl žádnej debil. spíš prostě typičtí němečtí samorosti.. sebevědomím někde mimo svět, všichni jim byli ukradení, všechno jedno. a i tohle je jeden z důvodů, proč to oba otáhli tak daleko... oni věřili v sebe..

starý školy..

Reagovat
Rudnevs

Však to, neviem ale čo by si povedal o človekovi, ktorý v poslednej minúte zápasu spôsobí penaltu, keď Bancému úmyselne stúpol na nohu a keď ho jeden fanúšik po zápase kritizoval tak mu Lehmann ukradol okuliare. Ďalšie prehrešky Lehmanna: zahodil čelenku Boulahrouzovi, vyhodil Salihovičovu kopačku na bránu a močil za reklamnými bannermi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě sebrat někomu, kdo tě kritizuje brejle, je naprosto super způsob odpovědi na kritiku.

Reagovat
Rudnevs

Tak jasné, ale niekto ako Lehmann si to nemôže dovoliť. Kahn bol zase expert vo fyzických trestoch na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

zas se dostanem uplně jinam.. a myslím, že už jsme to tu spolu i řešili..

ale proč by si to nemohl dovolit? to už není svobodný?

Reagovat
Rudnevs

Tak ano, ale túto je toho proste už naozaj veľa, pozri dole na môj príspevok...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zní to všelijak.. nicméně hodně těch věcích se schválně přeceňujou.. já bych to zas tak nehrotil. důležité je, že jejich výkony byly vždy víc než kdejaké excesy..

Reagovat
Rudnevs

Však vravím, je to skvelý brankár, dokonca vie dať aj gol. Ale v hlave...

Reagovat
smazaný uživatel

až na tu pecku bych povedal, že týpek no a pecka.. každýmu někdy ustřelí v bedně no

Reagovat
Rudnevs

To som vypísal, len problémy ktoré mal vo VfB...

Reagovat
smazaný uživatel

jn já jen že bych ho neviděl tak černě

Reagovat
Rudnevs

http://www.eurofotbal.cz/clanky/jensuv-svet-lehmannovy-nejlepsi-momenty-142934/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/lehmannovi-hrozi-obvineni-z-kradeze-104216/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/magnin-lehmannova-privilegia-zbytku-tymu-vadi-103876/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/lehmannovi-hrozi-trest-za-neposedny-prostrednicek-92725/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/lehmann-k-diegovi-jsi-podvodnik-80459/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-jsou-spatni-rika-lehmann-uvazuje-ze-skonci-69271/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozzureny-lehmann-se-oprel-do-wengera-51168/

http://www.eurofotbal.cz/clanky/almunia-vraci-uder-lehmann-ho-pry-nenavidi-51304/

Expresky:

04.04.2011 19:11 - Lehmann se soudí s Wiesem

Slovní válku německých brankářů bude řešit soud. Bývalý reprezentant Jens Lehmann žádá od současného gólmana národního týmu Tima Wieseho 20.000 eur (téměř půl milionu korun) jako odškodné za jeho loňské vyjádření, které považuje za urážlivé. Lehmann v září coby odborný host v televizním studiu zkritizoval Wieseho výkon v brance Werderu Brémy v zápase Ligy mistrů s Tottenhamem. Wiese si nenechal jeho slova líbit a vzápětí v novinovém rozhovoru prohlásil, že Lehmannovo vystoupení patřilo do Muppet Show (televizní pořad s maňásky). Zároveň naznačil, že by si gólman s 61 reprezentačními starty zasloužil péči psychiatra. Jednačtyřicetiletý Lehmann se obrátil na soud v Mnichově. Ten se bude sporem brankářům zabývat ve čtvrtek.

16.09.2010 16:41 - Wiese označil Lehmanna za blázna

Bývalý německý reprezentant Jens Lehmann přitahuje konflikty s brankářskými kolegy i po ukončení kariéry. Po dlouholetých slovních přestřelkách s Oliverem Kahnem se dostal do rozepře s gólmanem Werderu Brémy Timem Wiesem. Čtyřicetiletý Lehmann zkritizoval Wieseho v německé televizi po remíze 2:2 v Lize mistrů s Tottenhamem. Brankář Werderu si však nenechal nic líbit. "Měl by se dát k loutkovému divadlu. Patří na gauč nebo do blázince," prohlásil. Lehmann neměl k excentrickým kouskům nikdy daleko. Dlouho se přes média hádal s Kahnem o post reprezentační jedničky, pak například močil za reklamním panelem při utkání Ligy mistrů a také se dostal do potyčky s fanouškem, kterému sebral brýle, a hrozilo mu kvůli tomu obvinění z krádeže.

12.12.2009 14:36 - Lehmann odmítá zaplatit pokutu

Jens Lehmann odmítl zaplatit pokutu za vyjádření ohledně vyhazovu trenéra Markuse Babbela. "Odmítám takovou pokutu zaplatit a vedení klubu jsem to také vysvětlil," řekl brankář Stuttgartu, který nedávné propuštění Babbela okomentoval následovně: "Skupina fanoušků, kteří možná nedosáhli ještě ani puberty, ovlivnila rozhodnutí vedení klubu. Takhle to ale ve fotbale bohužel chodí často."

11.12.2009 11:12 - Lehmannovi hrozí trest

Vedení Stuttgartu se bude zabývat výroky Jense Lehmanna, který se v týdnu netajil nesouhlasem k vyhazovu trenéra Babbela. "Skupina fanoušků, kteří možná nedosáhli ještě ani puberty, ovlivnila rozhodnutí vedení klubu. Takhle to ale ve fotbale bohužel chodí často," prohlásil zkušený gólman.

21.09.2009 16:52 - Lehmann vyřazen z kádru Stuttgartu

Jens Lehmann byl vyřazen z kádru Stuttgartu. Německému klubu se nelíbilo, že zkušený brankář bez svolení odcestoval na Oktoberfest.

26.08.2009 10:58 - Lehmannovi a Subotićovi hrozí trest

Jens Lehmann a Neven Subotić zřejmě mohou očekávat několikazápasový trest od Německého svazu (DFB), stuttgartský brankář a dortmundský stoper si v sobotním vzájemném duelu (1:1) "vyměnili" údery loktem.

18.04.2009 19:38 - Lehmanna chytili při rychlé jízdě

Gólman Stuttgartu Jens Lehmann byl údajně přistižen při rychlé jízdě. Podle deníku Bild jej policie nachytala u Mnichova a brankář kromě tučné pokuty nesmí čtyři týdny za volant.

29.01.2009 21:46 - Lehmann dostane pokutu

Stuttgart dostal v národním poháru od Bayernu výprask 1:5, po němž brankář poražených Jens Lehmann kritizoval zimní přípravu trenéra Babbela. Mluvčí VfB potvrdil, že Lehmanna čeká za jeho výroky pokuta

Uznávam, že možno nie všetko je jeho vina, ale tých situácií je proste veľa...

Reagovat
DelPiero137

Rozhodne sa vymyka standardu

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Cipinho

A tak se má pochcat?

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Ja si v súvislosti s Hildebrandom spomeniem na reklamu na pneumatiky a na nevydarenú tlačovú konferenciu.

Reagovat
fantomas

Hehe, ta pneumatika přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Alles eine Frage der Technik - Continental Reifen

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Arne

Jestli myslis tu konferenci, kde prodluzoval smlouvu s VfB, tak

Reagovat
Rudnevs

Hehe, ja som to videl keď som čítal staré komentáre a ty si o tom písal v článku o tom ako Hildebrand prestúpil do Hoffe. Potom som si to našiel na Youtube a musím uznať je to fakt sranda.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
andrew96

Škoda, lepší než Fahrmann.

Reagovat
Rudnevs

Moja reč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to tam alespoň odjezdí...

Reagovat
Rudnevs

Inak koľko je momentálne ešte v BL hráčov, ktorý neukončili ešte kariéru, ale nehrávajú za žiaden klub?

Reagovat
aurelio

Ako mozes vediet, ze su z BL, ak nehravaju za ziaden klub?

Reagovat
Rudnevs

Tak, že ich posledný klub bol Bundesligový

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho budu pamatovat jako velkou brankářskou individualitu, která svým umem a vírou v sebe sama si dokázala podmanit Německo.. velká aura a svým způsobem i nedotáhnutá kariéra na vrchol až ten nejvyšší..

Reagovat
Rudnevs

Skvelý brankár, hoci vravííš že to moc nedotiahol, úspechov má plno, to mu Karius, Horn alebo Fährmann môžu len závidieť.

Reagovat
smazaný uživatel

však Karius i Horn mají asi 22 let, ti si ještě můžou vyhrát dost trofejí

Reagovat
smazaný uživatel

hm... já si ho budu pamatovat jako jednoho z mnoha. Nic extra na něm nebylo. Takových brankářů jako byl on je v Německu spousta

Reagovat
Rudnevs

Ja si ho budem pamätať ako môjho obľúbeného. Viem, že v dnešnej dobe Kariusov a Hornov nič neznamená, ale kedysi to bol skvelý hráč.

Reagovat
Arne

Ja myslim ze do roku 2007 patril ke spicce... Golman, ktery je trojkou (a to jeste za dvojici Kahn - Lehmann) v reprezentaci, ktera ma dlouhodobe nejlepsi brankare na svete, a bundesligovy mistr ani nemuze byt jednim z mnoha.

Reagovat
db18

I když letos je to ještě našlapanější, Fährmannovi už bylo sděleno, že na euro nepojede a ještě se budou škrtat dvě jména z čtveřice Leno, MAtS, Trapp a Zieler...

Reagovat
Arne

Podle me je jasne, ze pojede MAtS a Trapp, tyhle dva by ani Ralf vystrnadit nemohl... Zielera ja povazuju za prumer a Leno ma hroznou sezonu.

Reagovat
Manik...

Taky to tak vidím

Reagovat
Rudnevs

Neuer, MAtS, Zieler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

brankář, kterej vytlačil ze základu Sirigua, by si nominaci zasloužil

Reagovat
Rudnevs

Aj Zieler si to zaslúži - Chytá úplne tragický Hannover a už je to majster sveta a v podstate za celý čas čo chytá neurobil žiadnu väčšiu chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je možný no. Stegen out

Reagovat
db18

Já jasně vidím jen Trappa, pak nevím, jestli ter Stegen nedoplatí na to, že v Barce nechytá pravidelně...

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že letos by to mělo být našlapanější.. brankáři jako Lehmann, Kahn, Hilde.. byli jinde než ti současní (zatím)... Neuera teda nepočítám.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

jaké špičce?... jako světové?

Reagovat
Arne

Zalezi, jak definujes spicku... Ale myslel jsem nemeckou spicku, tam patril tutove.

Ale kdyz si vezmes, kolik brankaru na svete chyta, tak ano, touhle optikou patril (a nejen do roku 07) i do te svetove.

Reagovat
smazaný uživatel

ok... jen mi příjde, že všechno tohle splňuje i spousta jiných německých golmanů

Reagovat
risk je zisk

Si ted nevybavuju, ale i on priznal comimg out ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Ve Valencii... to byla tenkrát tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, hlavně že posadil Canizarese ale přitom chytal hrozně

Reagovat
Kily

neposadil, Cañizarese hned po příchodu společně s Albeldou a Angulem odstřelil Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to myslel ale byl to Koemanův oblíbenec ne?

Reagovat
Kily

to vůbec netuším, jestli pro něho měl nějakou slabost tehdy Koeman neměl dál na výběr, jelikož vedle Tima tam byl už jenom Mora, v jehož případě by to pravděpodobně bylo ještě horší

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm si pamatuju že v tý době jsem vám celkem přál Canizares byl velkej sympoš, Ayala, Marchena, na hrotu to pálil David Villa..v záloze jste snad měli Davida Silvu ne? To pro vás nebyli špatný časy, Koeman to tenkrát slušně roze*ral ten tým

Reagovat
Kily

Koeman dovedl k "dokonalosti" to, s čím před ním začal Flores, Ayala tam tehdy už nebyl, před sezonou šel zadarmo původně do Villarrealu a nakonec skončil v Zaragoze

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš recht ale stejnak, hodně hráčů v repre, pravidelně jste nám dělali problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Raul Albiol za vás vlastně válel tenkrát ne? To nebyl vůbec špatnej stoper, ani u nás vyloženě nezklamal

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...a ještě tam zmiňují možný příchod Moraty jako backupu (i když, to je spíš jen taková glosa...)

Reagovat
Rudnevs

Morata? Som myslel že pôjde do Realu, ale toto je blbosť... Backupa nepotrebujete, keď je tam Muller.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas není hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Thomas je nejlepší z druhé vlny coby SS. Ale Morata jako backup je trochu kravina ne? Měl jsem za to že Morata je dost dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak dobrej není. backup v Bayernu by pro něj bylo až až..

Reagovat
smazaný uživatel

dobře dělá..

sám jsem však tipoval ten Real

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už si asi Auba začíná balit kufry.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si myslíš, že za 90 mega neodejde?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si myslíš, že Benzema jde pryč?

Reagovat
db18

důvod = navýšení ceny

Reagovat
bayern987

Reagovat
minoLFC

ten čas letí, kedysi som ho chcel aj k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste tu sestavu? Jogimu hrabe ne

Reagovat
smazaný uživatel

já ji hlavně ani nechápu. To je něco jako 5-4-1? spíše 3-2-1-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka, aby diváci v Aliianz Areně nebyli zmatení a bylo jim to povědomé, tak rozestavení tzv. na Pepka

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
db18

Klasika, Jogi něco viděl u Bayernu, tak to musí vyzkoušet...

Reagovat
Rudnevs

Tak ale celkom to funguje zatiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Preboha! Jogi ma už fakt sere s tým Rudym, taktiež Götze je blbosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Mario

Reagovat
Rudnevs

Hector

Reagovat
smazaný uživatel

To je Itálie tak slabá? Nesleduji to.

Reagovat
Rudnevs

Sú slabučký, nie je tam nikto čo by niečo vymyslel...

Reagovat
Rudnevs

Can

Reagovat
db18

3:0 už snad neprojebou

Reagovat
smazaný uživatel

Rudy jaký kouzelník

Reagovat
Rudnevs

Rudy to predviedol na počudovanie parádne... K penalte pôjde asi Kroos...tak nie Özil. 4:0 !!! Torhymneee

Reagovat
Rudnevs

Nech tam Löw ešte pošle Podolskiho, Gomeza a Ginter a bude to . Ešte nejaký gól pre Nemcov by nebol od veci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ter stegen po čas celého zápasu s hodně nejistotu až špatnou rozehrávkou

Reagovat
db18

Škoda, že nedostal šanci Trapp zbývá vůbec ještě nějaký přátelák před nominací na euro?

Reagovat
Rudnevs

Neviem, čí ostáva. Ale aj keby tak už myslím, že sa stihne uzdraviť Manuel.

Reagovat
Rudnevs

Tak ešte ostávajú zápasy proti Slovensku ( 29.5. Augsburg ) a Maďarsku ( 4.6. Gelsenkirchen )

Reagovat
smazaný uživatel

ještě 29.05. proti Slovensku a 04.06 proti Maďarsku

Reagovat
bayern987

to už je po nominaci, před nominací už asi žádný.

Reagovat
Rudnevs

A kedy by mohla byť cca nominácia? Myslím širší výber.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel před Eurem no

Reagovat
Rudnevs

Ja tiež.

Reagovat
Rudnevs

Schneider chystá Vollanda... Radšej by som tam videl Gómeza, ale čo už. Kukám že Löw má pomerne rád Hoffenheim ( Rudy, Volland, ešte prednedávno hral aj Beck ) Krupica, Taliansko gól... To si snáď Nemci nevezmú.

Reagovat
Rudnevs

Ginteeer Konečne na ihrisku.

Reagovat
smazaný uživatel

King už byl u dvou gólů

Reagovat
Rudnevs

Kto je King? Tieto prezývky...

Reagovat
smazaný uživatel

Coman

Reagovat
Rudnevs

Aha...diky.

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Prestupové OT:

09:59 Didavi měl podepsat s Wolfsburgem

Wolfsburg by měl od léta posílit Daniel Didavi. Ofenzivní záložník Stuttgartu se podle informací "SportBildu" s automobilovým celkem dohodl na smlouvě, oficiální potvrzení však stále není na světě.

16:24 Bild: Xhaka do Arsenalu téměř hotový

O všem jasno mají v deníku Bild ohledně plánovaného přesunu Granita Xhaky do Arsenalu. Německý list přišel s informací, že k doladění transferu zbývá už jenom pár detailů poté, co se Arsene Wenger v minulém týdnu v Mönchengladbachu sešel s Xhakou a jeho rodinou. Arsenal prý za švýcarského středopolaře zaplatí zhruba 35 milionů liber s příslibem platu ve výši 110 tisíc týdně. (bild.de)

Tottenham plánuje vykúpiť Dahouda, ktorý by ale ešte rok ostal v Gladbachu na hosťovačke.

Toto sa netýka prestupov ale tiež fajn info: V prípade zostupu Schaaf končí v Hannoveri. Dosť možno aj skôr...

Späť ku klubom sa vracajú reprezentanti...

Der #sv98 engagiert Holger Fach ab dem 1. April für die Bereiche Kaderplanung und Scouting.

https://pbs.twimg.com/media/Cey1KpZXEAAyOqx.jpg

At 17, Christian Pulisic enters the game as the youngest player to appear in a World Cup qualifier for the US.

http://www.bundesliga.de/de/liga/news/die-duell-vorschauen-zum-28-spieltag-uebersicht-blmd28V.jsp Prewiev, možno pomôže aj pri Kicktippe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele