KAPITÁN ŽÁDÁ UKONČENÍ ROZEPŘÍ

08.12.2006, 17:23
Aktuality
Valencií zmítá krize, tým oslabený o mnoho dlouhodobě zraněných hráčů už dlouho čeká na další vítězství. Přestože ho prezident Soler veřejně podporuje, židle pod koučem Floresem je vratká, o jeho neshodách se sportovním ředitelem Carbonim si už pobzukují i netopýři pod střechou stadionu.

Možná největší ztrátu Valencia utrpěla, když se zranil kapitán a štítový záložník David Albelda Aliques. Byl doslova srdcem týmu. Vzhledem k tomu, že Raúl Albiol už dlouho hraje stopera, jeho post byl jediný, za který nebyla v kádru Ches náhrada. Nyní však už Albelda trénuje s týmem, možná nastoupí už o víkendu proti Deporu a lhostejný nezůstal ani k situaci, která nyní v klubu panuje.

Kapitán pronesl veřejný apel na valencijský management, aby ukončili své půtky. Albelda reagoval zejména na dlouhotrvající spor mezi koučem Enrique Sanchezem Floresem a sportovním ředitelem Amedeo Carbonim. Doslova řekl: "Trenér, sportovní ředitel, prezident, hráči, my všichni si musíme uvědomit, že ačkoliv nesdílíme ty samé názory na některé věci, musíme se sjednotit, vždyť naším společným zájmem je, aby Valencia vítězila." Na adresu Florese ještě Albelda dodal: "V šatně kolektivně podporujeme našeho trenéra, i přestože samozřejmě nemůže mít 25 hráčů ten samý názor."

Autor: Radek Nosil

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

chtěl jsem napsat:

"o jeho neshodách se sportovním ředitelem Carbonim si už pobzukují i netopýři pod střechou stadionu"

ale radši jsem si to rozmyslel

to by mi webmaster zase dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

netopýři nebzučí ne?! ... spíš piští, vřeští, kňučí a nevím co všechno, ale nebzučí...

Reagovat
smazaný uživatel

No ve Valencii už je možné úplně všechno.

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

škoda jich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pobzukovat neznamená bzučet (pobzukovat je univerzílní pojem)

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ok

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně nevím, co řešíte, ligu beztak vyhrajete o dvacet bodů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvůj názor já ti ho vyvracet nebudu

Reagovat
HOST*

minimálně!

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla teba Pjei by to tak malo byt...prewiew...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele