Kapitán Chelsea James je po operaci zadního stehenního svalu

22.12.2023, 08:59
Aktuality
Reece James (© AFP)

Kapitán Chelsea Reece James podstoupil operaci zadního stehenního svalu. Čtyřiadvacetiletý pravý obránce kvůli němu nejdříve vynechal sedm ligových zápasů, a když se vrátil, před necelými dvěma týdny si při zápase s Evertonem zranění obnovil. O chirurgickém zákroku informoval na instagramu.

"Fotbalový svět ví, že jsem se zranil, ale procedura, kterou tentokrát podstoupím, bude trošku delší, aby se našlo to nejlepší řešení. Dnes jsem podstoupil operaci ve snaze vyřešit můj problém s hamstringem, rekonvalescence začala, fyzicky i psychicky," uvedl ve čtvrtek v noci.

Jak dlouho se bude muset Chelsea bez svého kapitána obejít, není jasné. Aktuálně patří londýnskému velkoklubu desátá příčka v Premier League.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
freeSanchinho

Ty jeho dělovky z kroku se mi furt nějak nedaří pochopit přeju brzký návrat

Reagovat
icka

Tak doufám, že ta operace vyřeší dané problémy. Potenciál obrovskej, ale skleněnej

Reagovat
FC Porto FC

Jestli tohle nepomůže tak už nevím

Reagovat
Front hell

Pan skleněnka

Reagovat
SunFells
Reagovat
mithro

som rad, ze ci to neplatim

Reagovat
Dawon

Antonyho sme pry meli interne oceneneho cca na 25 mega, za Mounta jsme chteli dat max 40, Hojlunda max 60...vyjednavaci kralove Ale to je teda jen par perlicek z toho clanku, je to velmi dlouhe a desive cteni

Reagovat
mithro

take vianocne pohladenie na dusi ale myslim, ze nic take prekvapive, vsetci co to sleduju to asi tusili, ze je tam bordel, za tych 10 rokov mi pride, ze stale viac ako viac.

Reagovat
iamek

Scouts valued Antony at £25M. Brought him for £85M.

•Atalanta said they would let Hojlund leave for £50M. Man Utd said they would pay £60M & ended up paying £72M.

•Ten Hag made it clear when he first joined United he wanted an experienced ST, LCB, and midfielder that could mould De Jong. His LCB came from Ajax, but he never got a ST & then got a midfielder the complete opposite of De Jong in Casemiro.

Ten Hag then missed out on key targets the following season in Min Jae & Kane and still hasn’t got his midfielder that can mould De Jong.

While the football at Man Utd has been poor, it is very obvious Ten Hag never got key players he wanted and had to adapt his system because of this.

Yes we spent a lot of money, but that is not Ten Hag’s fault when the board are stupid enough to panick and over pay for Antony instead of looking elsewhere at RW’s.

Reagovat
iamek

Jsem rad, ze takový článek vyšel. Ukazuje se, ze ETH nezískal téměř žádnou posilu jakou chtěl. Snad ta banda amatérů po novém roce půjde do hajzlu. The Atletic .

Reagovat
Man__United

Reagovat
Seydou Doumbia

chtěl eth ještě někoho jiného mimo min žeho, kejna a de jonga?

Reagovat
SunFells

Antonyho a Littlesandra

Reagovat
Muffi

Nemam pristup ale par poznamek k tomu, co tady pisete vy.

United uz nejsou premiovym klubem aby si vybirali hrace, coz se ukazalo u Kanea a Kima. Casy Berbatova a Carricka jsou pryc, smirte se s tim. Podobne de Jong. Kdyby se kluby dohodli, klidne k vam pujde ale nic si vynucovat nebude. Navic on ani Kim rozhodne nehraji jako nejake superhvezdy.

Zkuseny utocnik? A kolik jich na trhu krome Kanea vlastne je? Asi jen Lautaro, pak varianty z PL jako Toney, Solanke. Osimhen by nejspis chtel vys.

Manazer nemuze fungovat stylem dejte mi tyhle tri nebo bezte do hajzlu. Mozna tak v Realu nebo City. Jinde musi rict jake chce vlastnosti a pak se scouty a SR probrat alternativy a rozhodnout se.

Reagovat
r.mrazik

zrovna to ctu...ten klub je v totalnim chaosu...

tam je potreba to vymlatit cely

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

Chelsea začala používat naši starou taktiku s nehrajícím kapitánem, ceníme

Reagovat
Rezignuj

Zbytečnej hráč.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele