James se vrací na marodku Chelsea, chybět může několik měsíců

12.12.2023, 13:38
Aktuality
Reece James (© AFP)

Reece James během uplynulých dvou let pravidelně laboruje se zraněními a další si přivodil o víkendu. Obránce Chelsea si poranil stehenní sval, absence se v krajním případě může pohybovat v řádu několika měsíců.

James nedohrál utkání na půdě Evertonu a hřiště opouštěl ve 27. minutě. Zdravotní problémy přitom má už delší dobu, od začátku sezony 2022/23 odehrál jenom 24 ligových zápasů a další absence budou přibývat.

"Vyšetření potvrdila zranění stehenního svalu. Reece ihned začne s rehabilitací," oznámil londýnský klub v oficiálním prohlášení.

Chelsea letos trápí zdravotní problémy a manažer Mauricio Pochettino pravidelně počítá zraněné, aktuálně mu k dispozici nejsou ani Ben Chilwell, Wesley Fofana, Romeo Lavia, Christopher Nkunku, Trevor Chalobah, Malo Gusto a Carney Chukwuemeka.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
zelda

Kdyby to byl pes, tak už ho dávno utratí

Reagovat
Salfovic

A kdyby kůň, tak už ho dávno snědli.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
blade115

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
John Obi Mikel

V utrácení je Boehly machr

Reagovat
Maximm9

Kdyz je zraneny, tak je nam k nicemu a pokud hraje, tak je ho na takovy cirkus skoda, takze mu preju aby se uz uzdravil a sel za lepsim

Reagovat
Infeld Prácheňský

Strašná škoda, bohužel očekávaný. Černej Rosický, nebejt zranění, jednoznačně jeden z TOP3 na světe.

Reagovat
martin.b

Nesouvisí ty jeho zdravotní patálie i s tím, kolik nosí svalů ? Vím, že u Trenta se taky řešilo, že přibral moc a pak měl problémy. Reálně neznám moc hráčů na takové pozici s takovými nároky na pohyb, co by byly takový hroudy.

Reagovat
JohnnyBravo

Mně teda nepřijde nějak extra přesvalenej. Ale něco na tom možná bude, Shaw je taky celkem korba a taky je furt zraněnej

Reagovat
Maximm9

Taky neni, on to ma geneticky. Kdyz se clovek podiva na jeho segru, tak ona ma taky takovou postavu.

Reagovat
martin.b

Geneticky to asi má, to ale neznamená, že to na zranění nemůže mít vliv

Reagovat
aragorn

rozhodně to má vliv na zranění

Reagovat
LeonardoUžoa

Určitě ho ta obezita limituje.

Reagovat
masina_LFC

Podobný hráč ako ja... tiež nevydržím behať viac ako 25-30 minút

Reagovat
Hachim Mastour

finished

Reagovat
blade115

Je to fakt neskutečná škoda, protože kdykoliv je zdravý, tak je automaticky jedním z nejlepších beků v PL. Ale už nad tím taky trochu začínám lámat hůl. Je ve výsledku úplně k ničemu, kolik má talentu, když dá nejvýš tak 10 zápasů za sezonu..

Reagovat
TheTopFootbaler

Je to škoda i pro anglickej fotbal i pro Chelsea, měli mít zalepeno na několik dopředu... no letos se fakt jenom přetahujem o to, kdo má větší smůlu a uřízne si větší ostudu

Reagovat
LyEX

Nábeh na Micah Richardsa?

Reagovat
Greaber

Tady už tomu chybí jediný: Prodat ho za 10 někam, kde ho dají zdravotně dohromady, aby jsme si ho pak za dva roky mohli koupit zpátky za 70

Reagovat
JohnnyBravo

Nechci malovat čerty na zeď, ale tohle už většinou nikdo dohromady nedá.

Reagovat
John Obi Mikel

S tím se počítá, blbý je, že je momentálně kaputt i Gusto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele