Kapitán Čech byl spokojen s nováčky

04.06.2011, 23:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kapitán Čech byl spokojený, protože si aspoň zachytal díky nim a aspoň do prvního zápasu Chelsea v nové sezoně zavřel některým - Nechápu, proč si ho v té Chelsea drží (asi tomu rozumím víc) - hubu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo holt blbečci si myslí jak tomu rozumí a že když Čech udělá jeden kiks tak už je to hroznej golman a měl by jít chytat za Slovan Varnsdorf, ale tyhle lidi jeho kvality nikdy nedocení ani kdyby za repre vychytal 0 v celé kvalifikaci

Reagovat
Didier Drogba

jsou to jen závistiví hlupáci

Reagovat
M0rb1D4S

Myslím že ho zase tak netrápí jestli si tady nějaký Franta z hospody říká, jak to není dobrý golman. On to totiž už nikomu dokazovat nemusí, o něm to každý ví

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

nj, prostě Peter Czech

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele