Kanouté: Zůstanu v Seville

31.10.2007, 13:23
Aktuality
Poté, co se kouč Ramos přesunul ze Sevilly do Tottenhamu, se objevily zprávy o tom, že ho brzy budou následovat i někteří hráči. Nejvíc se mluví o dvojici Alves, Kanouté. Druhý jmenovaný však tuto možnost vyloučil.

Přestup Frederika Kanutého do Tottenhamu by se nabízel i z jiného důvodu, než přítomnosti Juandeho Ramose. Kanonýr Sevilly totiž na White Hart Lane už v minulosti dva roky působil a tamní prostředí dobře zná.

Svůj návrat do Anglie však Kanouté vyloučil. "Moje situace je taková, že mám smlouvu v Seville. Po konci sezóny jsem tu vázán ještě na další dvě, proto absolutně nikam nespěchám," prohlásil.

"Nevěřím tomu, že mě chce Tottenham získat, myslím, že to není pravda. Navíc jsem spokojen v Seville a fotbal si tu skvěle užívám," pokračoval. "Budu pokračovat zde. Nevím, jak dlouho, ale mám tu platnou smlouvu."

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele