Kanoute by se návratu do Tottenhamu nebránil

25.01.2008, 11:44
Aktuality
Nedávno proběhly médii informace o zájmu Tottenhamu o útočníka Frederika Kanouteho. Ten se v Seville vypracoval v útočnou hvězdu první kategorie, nabídku Spurs by však pečlivě zvažoval. Tottenham totiž trénuje Juande Ramos.

"Mám rád Ramose jako trenéra. Měli jsme mezi sebou dobrý vztah a líbí se mi, jak pracuje," svěřil se Kanoute pro BBC. "Pokud by mě požádal o návrat, pečlivě bych ho zvažoval. Je to důležitá chvíle mojí kariéry."

Kanoute je momentálně na Africkém poháru národů, kde ho také BBC zpovídala. Svému Mali zajistil z penalty vítězství 1:0 nad Beninem.

V Tottenhamu už urostlý útočník působil mezi roky 2003 a 2005 a nastřílel 21 branek. Až v Seville se stal obávaným střelcem, právě pod trenérem Ramosem. "V Seville se momentálně cítím dobře, ale uvidíme, co se stane," dodal Kanoute.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmm panejo,ale to by museli střelit Berbatova manutd. a řerkl bych že to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Že by oživení kdysi úderné dvojice Keane - Kanouté? Ale asi opravdu jen za předpokladu, že pujde za velké peníze Berbatov jak už psal Najmi.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mluví se odchodu Luise Fabiana, teď i Kanoutého... aby z té Sevilly něco zbylo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele