Kane zůstává objektem zájmu Bayernu, Tottenham požaduje více peněz

17.07.2023, 13:52
Aktuality
Harry Kane (© AFP)

Čestný prezident Bayernu Mnichov Uli Hoeness (71) vyjádřil přesvědčení, že kapitán anglické reprezentace Harry Kane (29) přestoupí z Tottenhamu Hotspur k německému gigantovi. Zatímco samotný hráč by měl být na podmínkách s Bayernem už domluven, vedení Spurs chce získat za přestup klíčového hráče vyšší částku, než mu mnichovský klub aktuálně nabízí.

Bayern se s Kanem údajně dohodl na osobních podmínkách, ale Spurs původní nabídku ve výši 70 milionů eur odmítli a požadují za něj alespoň 100 milionů eur. Útočník Tottenhamu byl mezitím zařazen do nominace londýnského klubu na předsezonní asijsko-pacifické turné.

Němečtí mistři jsou odhodláni získat podpis anglického střelce, jehož smlouva v Londýně vyprší v roce 2024. Kaneův tábor údajně přestup schválil, ale Bayern se nyní musí s Tottenhamem dohodnout na transferové částce, aby mohl přestup zpečetit.

"Ve všch rozhovorech jasně nazanačil, že jeho rozhodnutí připojit se v létě k Bayernu je zřejmé, a pokud se toho bude držet, pak ho získáme, protože Tottenham bude muset ustoupit," řekl Hoeness novinářům v sobotu večer.

"Nyní má šanci přijít do jednoho z nejlepších klubů v Evropě," dodal člen představenstva Bayernu, který spolu s Karlem-Heinzem Rummeniggem, Janem-Christianem Dreesenem a trenérem Thomasem Tuchelem dohlíží na letní přípravu.

Hoeness přiznal, že jednání s prezidentem Tottenhamu Danielem Levym nebyla jednoduchá. "Snaží se získat čas, je to zkušený profesionál, velmi si ho vážím. Ale na druhou stranu, nenarodili jsme se včera," uzavřel.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (282)

Přidat komentář
mimi_united

Dopadne ako Mané

Reagovat
SCELO

netusis vobec

Reagovat
Bandita_Harry

mimi_united

17.06.2022

21:03

Krásne s nimi Bayern vybabral

Jedno z hovienok do vlastnej huby

Reagovat
Hlahart

Lol, snažit se na něčem vážně nachytat mimi

Reagovat
Mastný Chobot

naniho drag account

Reagovat
Svatej

Driv jsem byl presvedcenej, ze to tak fakt je, ale posledni dobou nani trochu zvaznel a jsem na pochybách

Reagovat
O.Giroud

Veď Kily rád prezrádzal multiučty k tomuto sa nevyjadril?

Reagovat
Svatej

Musíme ho vyvolat, kdy je nejbližší úplněk?!

Reagovat
Bandita_Harry

Nie však to je klasika

Reagovat
O.Giroud

nech im odíde zadarmo, aj tak im nepomôže tento rok nič vyhrať a nebudú mať za neho ani peniaze

Reagovat
Eichel

Mimo Anglicka, očividne chce odísť a zmluva na rok... snáď Levy bude rozumný a dohodnú sa na nejakých 80+20.

Reagovat
Nizzie

Myslíš, že je reálné, že by zrovna Bayern dal takovou raketu za něj? Pro vás by to bylo určitě super, ale na Bayern mi to nějak nesedí.

Reagovat
O.Giroud

Tak už dali rakety za De Ligta či Lucasa Hernandeza, tak im už evidentne nerobí problém raz za rok niekoho kúpiť ak za to stojí.

Reagovat
Nizzie

A to máš pravdu, to jsem si neuvědomil. Mám je furt fixnuté jako spíše opatrné kupce.

Reagovat
Eichel

Tak vravelo sa, že prvá ponuka mala byť 70+bonusy a druhá 80+bonusy ale nik nešpecifikoval v akej výške. Myslím, že by to mohli dať. Čo som čítal Levy chcel 100 fix tak uvidíme, každopádne očividne si týmito vyjadreniami nijak nepomohli a skôr bude Levy o to viac tvrdohlavý.

Reagovat
Nizzie

Tak Levy je zkušený a dobrý obchodník, takže se jen tak nějakým vyjádřením Bayernu vystrašit a zahnat do kouta nenechá. Navíc fakt není v pozici, kdy by musel Kanea prodávat (pokud ten na to vyloženě netlačí a netrucuje, což si nemyslím), takže si stanový podmínky a Bayern se může na hlavu stavět. Nemá jediný důvod couvnout.

Reagovat
Firkraag

*nečestný prezident Hoeness!

Reagovat
Hachim Mastour

Jediné rozumné riešenie je odchod

Reagovat
Bandita_Harry

Ale nie do Bayernu

Reagovat
O.Giroud

Radšej do ManUtd?

Reagovat
JohnnyBravo

Jako nechat tam ležet ten rekord nejlepšího střelce v PL by bylo prostě trestuhodný. Jistotu trofejí v PL by měl jen v City, ale United se mi jeví jako nejrozumnější varianta

Reagovat
Bandita_Harry

Z pohľadu Kane určite, z pohľadu fanúšika Liverpoolu určite Bayern

Reagovat
O.Giroud

Tak tiež som čakal, že pri záujem Bayernu alebo Realu bude skôr robiť problém Kane než Spurs

Reagovat
Salfovic

Jestli Levy těch 80+20 od Bayernu nevezme, tak doufám, že ho Kane umlátí Mein Kampfem.

Reagovat
Top5scout

Útek z väznice Tottenham Hotspurs musí už toto leto spečatený!

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Breze

Kane si zasluzi odist do klubu, kde bude mat sancu uz konecne vyhrat nejaku trofej. A sucasny Tottenham bohuzial nie je tim, ktory mu to moze ponuknut. Tych 90-100m je fer pre vsetky strany.

Reagovat
Busby babes

Kylian Mbappe will earn 50% of his loyalty bonus with PSG on July 31st, according to

@AndiOnrubia

. That amounts to €40 million. Don't expect Mbappe to leave or commit before then.

Reagovat
martin.b

tomuhle fandím už jen kvůli té demenci klubu přistoupit na ten trigger date uprostřed přestupáku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle slyšet nechci... Už od konce sezóny čtu pořád jak vždy ten další týden bude v jednáních zásadní a ono nic...

Reagovat
smazaný uživatel

More from Real Madrid's official statement:

Real Madrid have 128 million euros available in treasury and 265 million euros in credit policies to easily face any type of payment.

Real Madrid have already decided to pay Mbappé €130M as signing bonus next year.

— @marca

Hezky to do sebe zapadá...

Reagovat
romeo351

Škoda, že Perez není v pozici, aby s Mbappém mohl vymrdat - bohužel ho potřebuje dostat. Potřebuje dostat, aby Real pořád mohl držet krok s kluby PL

Nicméně pořád je to jediný klub, s kterým se jeho klub spojuje. Takový jména hned jen tak za peníze nekoupíš

Reagovat
Mateo16

Toto je take maximalne jeho sen uplne mimo reality. PSG začne pritvrzdovať a bude musieť odisť a rozluciť sa so svojimi bonusmi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ve výsledku je to jenom na něm, jestli zůstane nebo ne.

Reagovat
Busby babes

hele Real bude mit ted nejake problemy s FFP, ne? kdyz jim UEFA nechce uznat nejake prijmy

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid has all accounts audited and no anomaly has been found in any of them. The club complies with the information requirements ordered by all the regulations. @AranchaMOBILE

Asi by to mělo být ok, ale v tomhle se upřímně moc neorientuju.

REAL MADRID OFFICIAL STATEMENT:

Real Madrid concludes the 2022/23 financial year with a positive result of €12m

Revenues for the 2022/23 season, excluding player transfers, amounted to €843m, an increase of 17% over the previous year and for the first time exceeded pre-pandemic revenues (€757m in 2018/19).

Reagovat
Busby babes

ja jen neco videl, ze jim UEFA nechce uznat nejake prijmy

EXCL UEFA tell Real Madrid & Barca that 'palancas' are not FFP compliant

-huge pressure on Barca to pass UEFA FFP in next cycle

-Real €360m Sixth St deal not legitimate income under UEFA

-Real Providence deal under fresh scrutiny

Reagovat
smazaný uživatel

To se jedná o financování nového stadionu. Sixth Street a Legends tuším odkoupily podíl na ziscích z nového SB na x let.

Real Madrid have agreed to a 25-year deal with American sports and events company ‘LEGENDS’ that will bring the club €400m every year by holding different events (sporting and fashion) at the new Santiago Bernabeu. @voz_populi

(nic jinýho jsem teď zpětně nenašel , ale je to i na netu)

Reagovat
Busby babes

to je asi jedno, na co to jde, ne? porad je to prijem/ztrata, kterou UEFA nejak resi. Ale neznam podrobnosti a jen jsem se ptal. nejak vic me to nezajima, jen ze jsem tohle zachytil.

Reagovat
samoyed

UEFA to prave nijak neresi. Kdo to resi je Sam Wallace z Telegraphu, ktery ted k tomu vydal dva clanky a je znamy tim, ze ma na R+B pifku. Cely je to uprimne zalozeny na nicem, typek si v hlave rozjizdi nejaky scenare a pak to podava jako fakt.

Jeden clanek byl o nevysvetlenych 120 mega s headlinem "Real Madrid face questions over unexplained costs of €122m", ale kdyz to clovek precetl tak cely to, ze Real celi otazkam bylo o tom, ze Telegraph se dloubal ve financnich zaverkach Realu, objevil tam neco nejasnyho, zazadal Real o comment a Real odmitnul. A stejne tak odmitli se k tomu vyjadrit LaLiga a UEFA. Neni tam jedina znamka neceho objektivniho.

Ten druhy o tom neuznani prijmu je taky blbost, protoze typek vzal tu pokutu, kterou ted Barca dostala za poruseni FFP a extrapoloval ty zavery i na Real. Ale takhle to proste nefunguje, neexistuje jediny ukazatel, ze by UEFA koukala i na Real.

Reagovat
Busby babes

ok, dik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

No minule se tady nekde psalo, ze jim tusim nekde lita 120mega, ktere jeste nepriznali na co to bylo. Ale psali to fans Barcelony, tak to brat s rezervou

Reagovat
sokar

po tom, čo takýmto spôsobom zhrabol bonus Neymar a následne zdrhol, tak práve podobný bonus a termín vyplatenia stanoví práve PSG

Reagovat
Sigma Olomouc

Levy... být hráčem, který má ambice, tak nikdy nechodím ke slepicím, dokud tamLevy buďe.

Reagovat
LyEX

Akože áno, ale na druhej strane podpíšeš zmluvu na 5 rokov, či ako to bolo pred tým letom čo chcel odísť do City, tak to nie si v dobrej vyjednávacej pozícií, musíš mať tiež viac rozumu, teda aspoň agent alebo niekto z rodiny, keď si v klube už dosť dlho nato aby si videl ako to tam vyzerá a aké sú ambície každý rok. Harry pri všetkej úcte inteligenciou oplýva asi ako ten ďalši Harry. Teraz už má pozíciu lepšiu, ale zas ako fanúšika PL by ma asi mrzelo, ak by z nej odišiel preč, aj keď toho škaredého simulanta nemám rád ako osobu.

Reagovat
Sigma Olomouc

Jako jo

Reagovat
Jesfey

Nevím, proč by agent měl rozhodovat za hráče.

Reagovat
LyEX

Kto tam písal o rozhodovaní, treba si pozrieť dokuement ohľadom agentov na Sky, ako sú súčasťou rozhodovacieho procesu spoločne s rodinou (aspoň tí lepši agenti), kedy sa hráč spolieha na ich názory a vzhľadom nato, že rok po predĺžení chcel silou mocou odísť, tak tam asi boli pochybnosti aj skôr, preto sa pred podpisom zmluvy, keď si ťa klub chce viac menej zaviazať a poistiť 5 ročnou zmluvou, sadnúť a prebrať možnosti a agent so skúsenosťami povie "poďme predĺžiť, ale napríklad na 2 roky s prípadnou opciou a uvidíme ako klub bude fungovať o rok".

Reagovat
Jesfey

Ano, ale tak je to u hráčů, kteří jsou pramálo vázáni na klub, a jejich jediným cílem je postupovat za lepším angažmá. Pokud už máš rodinu a jsi někde usazený, tak je těžké se odstěhovat.

Mimoto jeho agent je jeho bratr, kterého, jestli si dobře pamatuji, většina lidí vinila za tu minulou situaci.

A ještě k původnímu příspěvku: Asi bych se držel od otázek o inteligenci dál.

Reagovat
Mönchengladbach

Dal kurníku všechno a nikam to nevedlo. Musí jít do velkoklubu už letos.

Reagovat
Jkb

Snad se to potáhne co nejdýl. Na každé tiskovce otázka jak to vypadá s Harrym, jestli je Harry šťastný, jestli bude dál kapitán, to je přesně to co slepice potřebují, skvělá práce od Levyho.

Reagovat
jk

Prosimtě na kolika tiskovkách se ptali jeslti bude dál Kane kapitán?

Reagovat
Jkb

To nevím, ale doufám, že na co nejvíc od teď až do ledna.

Reagovat
jk

Takže klasicky přání otcem myšlenky

Reagovat
Jkb

Jo přeju si, co největší drama okolo vašeho kapitána a možná nejlepšího hráče v historii vašeho klubu. Proto fandím Levymu v tomto směru.

Reagovat
jk

Minulej rok ho ten zatrhlý přestup do City vyloženě zdeptal no. Vás na tom emirates snad klonujou ne?

Reagovat
Jkb

V pohodě, určitě ho nemrzí vidět jak City vyhrávají trofeje, ho hřeje ten ten váš dres, to má větší váhu než titul z PL nebo LM, ale u vás má jistý místo v základu a až odejde zadarmo někam jinam, určitě na něj budete rádi vzpomínat.

Reagovat
jk

Jestli ho mrzí vidět City vyhrávat trofeje ty fakt nevíš. Ale že ho potěšilo jak ste klasicky zbabrali sezónu se asi shodneme

Reagovat
Jkb

Jsem moc rád, že fanoušci slepic rádi vidí Arsenal nahoře v tabulce, to je dobrá zpráva, svět je zase v rovnováze. Patřím spíš mezi optimisty mezi fanoušky Arsenalu a upřímně, můj odhad byl, že budeme v boji o titul někdy v lednu, ani ve snu se mi nezdálo, že ještě březen, duben budeme mít šanci proti City, já loňskou sezónu hodnotím jednoznačně pozitivně, City jsou prostě pořád nejsilnější tým planety.

Jsem ale rád, že Harry má z druhého místa radost, jde vidět, že nezapoměl komu fandil.

Reagovat
jk

To je slušná křeč.

Ale dobrý vědět, že sezóna bez trofeje je úspěch i pro woolwich.

Reagovat
Jkb

Křeč? Neměli jste tam Conteho? Nepsali jste kolik trofejí s ním uděláte? Předtím Mourinho? Vyrovnat se současnému City, fakt není jednoduché, i ten Liverpool s vynikajícím kádrem s tím má problém.

Arsenal byl 4 roky zpět úplně na dně a teď bojujeme o titul, s trenérem který má naše DNA, s Eduem, s Mertesackerem v akademii, s odchovanci jako Saka. Jsem velmi šťastný fanoušek Arsenalu.

Reagovat
jk

Tyvole tak ty se tu ve třech postech snažíš pochcat Spurs aby sis nakonec postěžoval jak je těžké vyrovnat se City a jak je ten tvůj woolwich srdíčko.

Reagovat
Jkb

Nesnažím. Já doufám, že si to pojebete sami, to je celé. Ale máš pravdu Arsenal je srdíčko.

Reagovat
SunFells

Co ti jeho mama dala za hlídání?

Reagovat
fenixLFC

V pohodě, určitě ho nemrzí vidět jak City vyhrávají trofeje, ho hřeje ten ten váš dres, to má větší váhu než titul z PL nebo LM, ale u vás má jistý místo v základu

tak snad si to hovoris aj o jesusovi a zinchenkovi

Reagovat
Jkb

On je asi rozdíl, když nějakou tu trofej máš a chceš ten klub opustit a hledat jinou výzvu. Věřím, že jak Jesus tak Zinchenko mají v kádru City kamarády a minimálně tu LM jim přáli, teď se o ty trofeje budou chtít porvat u nás.

Jinak já Arsenalu docela věřím, že ty trofeje přijdou a jak Jesus tak Zinchenko na tom budou mít podíl.

Reagovat
wyqinac

No tak jako city by pak třeba nepřivedli haalanda a on by měl trofeje týmový, i nejlepšího střelce. A nebo třeba taky ne, kdo ví..

Reagovat
Hachim Mastour

To bude naco dobré? Aby nám Harry strielal góly v NLD?

Reagovat
Zdechlina

Levy je typický žid... Dost se budu smát, jak mu po sezoně odejde zadarmo

Reagovat
Marv

Reagovat
Salfovic

Ideálně do Arsenalu nebo Chelsea, ať si to vyžere.

Reagovat
jk

Průser je, že s Kanem má Tottenham šanci vydělat víc než za něj chce poslat Bayern.

Reagovat
Zdechlina

Proč myslíš?

Reagovat
Salfovic

Jako jak? Sponzorské smlouvy na tuhle sezonu už budou asi uzavřeny.

Reagovat
Busby babes

poharova evropa vs nepoharova evropa.

Reagovat
O.Giroud

A to je nejaký veľký rozdiel? Ak sa nebavíme o LM, ale v spojení so Spurs asi o EL/EKL

Reagovat
Busby babes

plus tam muze byt nejakej rozdil v penezich za umisteni v lize? ale to asi taky nebude tolik. ale dohromady to tech 100 mega mozna muze udelat... respektive si taky musis vzit to, ze budou muset sehnat nahradu...

Reagovat
O.Giroud

tam neviem aké sú rozdiely v umiestnení a v takej EL/EKL získaš koľko 15-20 mega aj to ak ju vyhráš. K tomu niečo zo vstupného v Európe a tú náhradu budú musieť sehnat aj budúci rok akurát im už nepomôže niečo z predaja Kanea. Možno ale dúfajú, že počas roka s nimi Kane nejakú zmluvu podpíše. To by sa museli báť, že bez neho budú hrať o záchranu

Reagovat
masly008

Vždyť už tam mají jednogólového Brazilce

Reagovat
jk

100m je už částka o které se dal uvažovat. Ale 70m€ určitě nemá smysl řešit. Marketingově je Kane taky velký tahák.

Reagovat
Hlahart

Náhrada budou muset sehnat i za rok. Jde jen o to, jestli na to budou mít "80mio" z Kanea letos, nebo si dokážou s Kanem vydělat o 80mio+jeho platu za tu sezónu více.

Reagovat
Busby babes

no maj rok na to aby ho ukecali.

Reagovat
jk

Tohle ne taky docela podstatný na co se hraje.

Reagovat
O.Giroud

Reálnejšie než to, že radšej ho nechať lebo je lepšie si ho nechať než predať za 70 mega aby nalákal sponzorov

Reagovat
jk

Jo no.

Reagovat
PP

námitka ctihodnosti - spekulace..

Reagovat
jk

Samozřejmě. Ale furt jsou Spurs konkurenceschopnější s Kanem než bez něj. A riskovat to kvůli 70m£? Ten klub ty prachy nijak zoufale nepotřebuje.

Reagovat
PP

To určitě jste + ta okamžitá náhrada na trhu prakticky neexistuje . Na druhou stranu je tady stanovisko hráče, vesměs nejlepšího co kdy za vás hrál.

Reagovat
jk

Kane nevyloučil ani to, zle podepíše novou smlouvu. Všechny ty možnosti jsou furt otevřený.

Reagovat
Talker

Na druhou stranu i s Kanem se to povedlo jen 1 za poslední 3 roky, letos díra 11 bodů. A konkurence bude letos ještě větší, osobně vás v TOP4 tak jako tak nevidím (stejně tak ani nás).

Takže klidně to může být, že Kane půjde zdarma a k tomu budete bez pohárů, což je ještě větší průser, ne?

Reagovat
jk

Co se povedlo? Asi myslíš poháry. Já myslím, že Kane zvedá Spurs o tolik, že 70m není částka která by se nám za něj vyplatila. Marketingově, sportovně, finančně.

Klidně ho uvidím za rok odcházet zadarmo, klub bude míst více času se na to připravit. 70m pro nás nic neřeší.

Reagovat
masly008

Fakt se to vyplatí když půjde za rok zadarmo?

Smlouvy navázané na klub budete mít pořešené dlouhodobě. Nové asi letos nebudete podepisovat.

Pokud by vás nedotáhl do LM tak se to asi taky nevyplatí a to si myslím že nedotáhne.

Pokud by jste skončili 5 nebo 10 tak finanční rozdíl nebude určitě 30 mega.

Takže když by šel za 70 a vy jste obratem 40 utratili a skončili 10 tak je to nastejno.

Jen budete mít hráče který tady bude rok hrát.

Reagovat
jk

Klub se snaží už delší dobu sehnat investory, půjde to líp s Kanem na šestém místě nebo bez němu na desátém?

Mě přijde úplně mimo řešit jeslti klub velikosti Spurs prodělá třeba 20m na tom, že nechá hráče jako Kane odejít zadarmo. To je plný nonsense.

Reagovat
masly008

O těch investorech jsem nevěděl, ale nevím jestli pro ne bude hrát roli to že tam Kane je když tam budou investovat a přitom budou vědět že další rok ta investice trochu klesne díky jeho odchodu.

Ale je fakt že teď už horní polovina PL tohle asi řešit fakt nemusí. 30 mega je pro ty kluby 1 mladý nadějný hráč.

Reagovat
jk

První to byla nějaká skupina ze Singapuru pak QSI. A furt je tam šance, že Kane podepíše tu megasmlouvu.

Reagovat
Salfovic

Megasmlouva u Levyho má být jako zhruba kolik ?

Reagovat
jk

400kpw

plus mu chcou naslibovat hory doly.

Reagovat
Talker

No, z pohledu investora bych řekl, že bych radši viděl tým, který prodá třicátníka s rokem smlouvy, který chce odejít za 80+20 než který ho nechá za rok odejít zadarmo.

Jako jediný způsob, jak se to může vyplatit je, že podepíše novou smlouvu.

Reagovat
jk

Na tohle mám třeba fakt opačný pohled. Ta smlouva co měl dostat je fakt z jiné dimenze. Nevylučoval bych žádnou možnost. A rozhodne ne za 70m€.

Reagovat
Cobra

Reagovat
romeo351

"Snaží se získat čas, je to zkušený profesionál, velmi si ho vážím. Ale na druhou stranu, nenarodili jsme se včera," - že by Hoeness dal znovu vzpomenout na svůj prime

Reagovat
masly008

Nechápu proč po něm nejdou účka.

Nikoho lepšího tam neseženou.

Reagovat
Salfovic

Jim by ho za méně než 120 mil neprodal.

Reagovat
masly008

Kolem kila by mělo stačit. Není to rival.

Ale hlavně by jim hodně pomohl.

Reagovat
VersaceChain

jediný koho jsem pořádně chtěl letos

Reagovat
Rich

Nic proti United, ale kolik trofejí reálně mohou během sezóny vyhrát… Pokud Kane Bayernu vyjde, tak muže vyhrát vše… A to je to, co Kana žene do Bayernu.

Reagovat
Swarley

Tak zase se resi i ty individualni rekordy v PL... Jasny, s Bayernem ma tu ligu jistou, ale porad muze zustat v Anglii, odehrat rok a pak si vybrat mezi nama a Chelsea... U obou ta sance na nejakou trofej bude...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

Tam je podle me jediná varianta, kdy si to odehraje jeste u Spurs a za rok zadarmo... Levy ho nebude chtit prodat v Anglii...

Reagovat
jk

Bayern hrozný mrtki. Za ty vyjádření bych je sedřel z kůže nebo ještě lépe poslal do řiti.

Reagovat
Rich

Rok do konce smlouvy a Levy chce 100 mega, možná vice… Pokud nevezmou kolem 100 mega, tak půjde příští rok zadarmo… Mě to dost připomíná vyjednávání minuly rok s Lipskem ohledně Laimera.

Reagovat
jk

Už jsem to tu psal. Mít a nebo nemít v týmu Kanea pro Spurs znamená desítky m£ ročně. Po sportovní stránce je ten rozdíl mít a nemít Kanea ještě větší.

Nechat ho odejít zadarmo není pro Spurs finančně vůbec žádný provar, pokud za něj skopčáci nedají to co Levy chce.

Reagovat
jk

Plus teda Levy tohle jednání přes novináře vyloženě nesnáší, takže vůbec nechápu co si od těch vyjádření ten dědek slibuje. Jako že vytváří tlak na Levyho ne? lol

Reagovat
Breze

Skor to bude tlak na Kanea, aby sa drzal dohody s Bayernom, ak teda nejaka dohoda je.

Reagovat
jk

lol a když ji nesplní tak co? Nedají mu smlouvu za rok?

Reagovat
Breze

Kane uz odovzdal klubu dost na to, aby ho drzali v klube na silu. Zasluzi si sancu vyhrat aj nejaku trofej a to mu Tottenham na rozdiel od Bayernu nevie ponuknut. Ta ponuka je pre vsetky strany ferova.

Reagovat
Eichel

Ja si napríklad myslím, že či s Kanom alebo bez neho, skončíme mimo Európu. Zároveň mi príde blbé aby Ange budoval nový tím a nový systém a po roku mu z neho zmizne najlepší hráč. A Kane je teda značne špecifický hráč. Aký iný Kane behá po trávnikoch? Možno mu je podobný Benzema, ale inak? Mne príde docela prúser prestavovať káder do nového systému a po roku ten útok skladať nanovo lebo Kana nenahradíš typologicky rovnakým hráčom. Príde mi to tým pádom zabitý rok. Rád by som bol keby sa ten tím nanovo prebudoval na hráčoch, kde je predpoklad, že v tíme ďalšie tri roky budú. A kludne by som hral s Richarlisonom na hrote aby sme teda vedeli povedať, či ho dokážeme využiť, alebo bude musieť odísť. Tak či tak nás čaká prechodová sezóna keď sa pozrieme na kvalitu a formu ďalších tímov.

Reagovat
Salfovic

Přesně tak. Za této situace shrábnout za Kanea 80+ a ještě ho poslat ven je ideální řešení. Nechápu, co ten Levy zas šaškuje.

Reagovat
O.Giroud

Tak načo 80 mega, aspoň o jednu trofej sa bude bojovať a to je zlatá kopačka pre Kanea a to za to stojí!

Reagovat
jk

Jít do útoku jen s Richarlisonem je sebevražda. Myslíš že vydrží cely rok zdravý? Prodáš Kanea a musí přijít náhrada. Pochybuju, že Ange bude stavět nějaký systém tak aby byl jediným typologická vhodným hrotem Kane, to je nesmysl. A s ním máme daleko větší šanci tou přestavbou projít tak, abychom se dokázali udržet v popředí.

Druhá věc je, že nechat v jednom roce odejít Llorise, Kanea a (snad ne) Hojbjerga je úplný nesmysl z hlediska kabiny.

Reagovat
J0EL

Aka sebevrazda. Vypadnut nevypadnete. Do KL by ste sa mohli dostat aj bez neho. Zvysok vas zaujimat nemusi

Reagovat
jk

Sis nenašel žádnou debatu o United kam by jsi mohl přispět nebo co?

Reagovat
J0EL

Toto si si z toho vzal hej? swarlos by bol hrdy.

Reagovat
Swarley

No přispět, to jsme si trosku zaprehaneli

Reagovat
J0EL

Here we go

Reagovat
Swarley

Nekoho zminis a on zareaguje, wow, chapu, ze v tvem svete to berete jako genialni nachytani, ale uplne bych tyhle uspechy neprecenoval

Reagovat
jk

Tak jo. S každým dalším postem se profiluje jako větší a větší debil…

Reagovat
J0EL

Od teba je to naozaj mile

Reagovat
J0EL

A duplom ked ti prakticky to iste (len jemnejsie) napise x dalsich ludi, vratane Eichela od vas. Tak nebud zase urazena p*ca. Tych je tu uz dost.

Reagovat
bbbauch

Tobe taky nekdo od vas psal, ze si ubrecena kunda a nic si z toho nedelas. Tak co zas poucujes nekoho jinyho..

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Ty mas zase klasicky problem s chapanim pisaneho textu. Nepisal to mne, ale vseobecne (pouzil mnozne cislo). Najdi si to, toto ti ide lepsie ked uz nic

Reagovat
bbbauch

Jj, tebe tim vubec nemyslel, tys tam s tim brecenik vubec nezacal..

Reagovat
J0EL

Jj zabudol som, ze ty si take to nepodarene swarlosove dvojca a ze tiez vies najlepsie ako to ten druhy myslel. Toto vam ide obom genialne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

tak zas nabuduce

Reagovat
Swarley

B b b b b bingooo

Reagovat
Gunner14

Najdi si vlastní flow dědo

Reagovat
Swarley

Vzdycky je lepsi pouzit tvrda fakta jako "prakticky to iste" nebo "x dalsich ludi", rozumim

Reagovat
J0EL

Spocitaj si tych hore sam. Mas ich priamo pod nosom, teda ani tvoje generalizovanie ti tu uz nepomoze. Ja chapem, ze je to na tvoju jednoducho hlavicku prilis zlozite, ale potrap sa.

Reagovat
Swarley

Ty s tim ctenim mas fakt velky problemy

Reagovat
J0EL

Tupelo, tak predsa ti pomozem:

Breze:

Zasluzi si sancu vyhrat aj nejaku trofej a to mu Tottenham na rozdiel od Bayernu nevie ponuknut. Ta ponuka je pre vsetky strany ferova.

Eichel:

Ja si napríklad myslím, že či s Kanom alebo bez neho, skončíme mimo Európu.

Toto je dokonca presne a nie len "takmer to iste".

Salfovic:

Přesně tak. Za této situace shrábnout za Kanea 80+ a ještě ho poslat ven je ideální řešení.

Giroud detto.

Prakticky okrem vasich klasickych sraciek s bbbaumaxom tu kazdy pise o tom istom a to, ze je jedno ci tam bude Kane alebo nebude, na Europu maju mizive sance a je lepsie za neho skasirovat aspon nieco ako ho pustat bez penazi na nahradu o rok zadarmo.

Nechapem, co je na tom v tej tvojej jednoduchej hlave tak tazke pochopit.

Reagovat
Swarley

Jako ja vic dukazu na to, ze ti logika totalne nic nerika fakt nepotrebuji, to uz jsme tu probirali x krat, uplne zbytecna slohovka a porad to neresi ten problem se ctenim... Cti pozorne, usetris si pak tohle vypisovani...

Reagovat
J0EL

To nie je slohovka ale copy+paste komentarov vyssie. Ale keby nieco, tak ja mam problem s citanim

Reagovat
jk

Tyvole, protože tu na tebe nebudu 10x reagovat neznamená, že jsem se urazil. Akorát nemám potřebu se dohadovat se zacykleným fandou woolwiche.

Jinak ten tvůj pošt jsem ani nepochopil na co reaguješ.

Reagovat
icemike

Son?

Reagovat
Jesfey

Reagovat
Eichel

Tak stále je v kádri Scarlett a Troy Parott, prípadne tam vie alternovať Son. A keby je to prúser tak v zime vieš priviesť niekoho ako United Weghortsa. Ale obetoval by som tú prestavbovú sezónu na to aby som zistil, či teda môžme s Richarlisonom počítať, alebo je to obrflop a či má niekto z mladíkov potenciál chytiť sa v prvom tíme. Ja si proste nemyslím, že keď buduješ odznova systém a prebudovávaš to od piky, tak je vhodné to prebudovávať na hráčovi, ktorý ti za rok odíde, pričom ten hráč je veľmi špecifický a stojí na ňom v zásade vždy celý tím. Je to trošku ako keby chceš prebudovať Barcelonu z ich dovtedajšieho štýlu, ale nechávaš si tam Messiho u ktorého vieš, že ti za rok zdrhne a nechce tam tak úplne byť. Pre mňa je lepšie to stavať na takých základoch, ktoré vydržia. Na hráčoch, ktorí tam byť chcú a najbližšie roky budú. Síce súhlasím, že s Kanom máme oveľa vačšiu šancu držať sa aj pri prestavbe vyššie, ale pre mňa sa tieto poloprestavby robili posledných ix rokov a k ničomu to neviedlo. Po prvé, nemyslím si, že aj s Kanom skonćíme na tom nejak dobre, tipoval by

som siedme miesto a to mi je fakt jedno, či sme siedmy alebo jedenásty. A po druhé, ako hovorím vyšśie, radšej to prestaviam konečne kompletne s hráčmi ktorí majú potenciál v tom klube dlhodobo ostať a obetujem kludne dve sezóny, než robiť také poloprestavby na pár pozíciách. Myslím, že to nás stálo aj to ako ten klub dnes vyzerá. My sme chceli aj trofeje, aj vlastne prestavbu nejak za pochodu.

A s posledným súhlasím a práve preto ja osobne by som Hojbjerga fakt nepúšťal a som smutný, že sa o tom uvažuje. Bez neho si ten tím neviem predstaviť.

Reagovat
Jesfey

Tak Richarlison je klasický hroťák, tomu se ty góly musí připravovat, což znamená, že tu kreativitu musíš mít v týmu jinde. V minulé sezóně byl jediným kreativním hráčem (mimo Kanea na jeho pozici) Kulusevski, kterému se až tolik nedařilo.

Teď tam máme kreativní hráče, získali jsme Maddisona, vrátili se N'Dombele s Lo Celsem (Bentancur zraněný). Ač se jim nemuselo dřív tolik dařit, tak do útoku jsou stále efektivnější než všichni ostatní záložníci, které máme.

Časem ti vždycky někdo odejde, samozřejmě takovou důležitostí jako Kane asi nikdo, ale nemůžeš předpokládat, že ten tým bude stejný po víc jak 5 let a vždycky tu danou pozici budeš muset obměnit hráčem, který není přesnou kopií toho předchozího. Na to mají trenéři letní přípravu, aby hráče nachystali na změny.

Hojbjerga mám rád a taky bych ho radši nepouštěl, ale defenzivních záložníků máme ohromně moc. To už je lepší nechat si Skippa kvůli kvótám a Bissoumu, který bude mít kontrakt delší než Hojbjerg.

Reagovat
Eichel

Tak ja nečakám, že ten tím bude 5 rokov taký istý, ale čakám, že kľúčové postavy toho tímu u ktorého robíš prestavbu tam majú mať potenciál zostať ďalších 5 rokov.

Skipp je pre mňa absolútny priemerák a osobne dúfam, že odíde. Rád by som sa mýlil ale on na to fakt nemá a to, že toľko hrá je odrazom toho, aké má klub ambície.

Reagovat
Jesfey

Upřímně, s kvótami jsme na tom byli na hraně před lety a to jsme měli kádr širší o Harta, Dohertyho, Winkse a ještě možná Alliho. A za poslední roky přišel akorát teďka Maddison. Pokud by se prodal Skipp, tak prostě nemáš za něj náhradu, protože ta by musela splňovat kvóty a to by znamenalo, že bude zbytečně drahý.

Reagovat
jk

No Po shlédnutí sestřihy toho dnešního přáteláku si myslím, že Richarlison už nikdy nedá gól

Chápu ten tvůj pohled. Já jsem pro aby Kane odešel, psal jsem to už minulé léto, ať ho Levý klidně prodá. Ale za částku, která má pro nás význam. To je pro mě furt aspoň těch 100m, jinak klidně může jít zadarmo.

Kane je symbolem toho zacyklení a snahy vedení ždímat z toho kádru furt něco navíc, viz. Angažování Mourinha a Conteho. Na druhou stranu nepotřebujeme se ho zbavovat za každou cenu a Bayern si myslel, že k nám přijde jak do sámošky, na to jim seru. Ať vysolí 100m nebo si rok počkají.

Reagovat
Eichel

Je pravda, že dnes bol Richarlison na tom hrote trochu mimo no ale tak je tu rok a stál fakt veľa a asi je pre neho lepší post hrot než krídlo... nechcem ho úplne po roku odpisovať, ale je na ňom momentálne deka.

Inak ten tím by zniesol v pohode aj dvoch nových stopérov k Romerovi (o ktorom mám tiež svoje pochybnosti). Ale dnes to bol zábavný futbal, mňa to bavilo.

Reagovat
jk

To jde vidět jak to chce zlomit a kolikrát ho to spíš svazuje a zakončení posere. Určitě si zaslouží šanci. A vidět ho chci taky na hrotu, popravdě ani nevím kam by sem ho na křídlo dali, Solomon vypadal docela super.

Reagovat
Eichel

Solomon vyzeral fajn, v druhom polčase sa mi páčil dosť aj Lo celso a Udogie. Hojbjerg mi dnes naopak pripadal, že je nejako duchom mimo, často krát šiel do súboja neskoro. Inak Lo celso by sa mohol Angemu hodiť. Ak zostane tak s tým budem ouk, škoda tých jeho zranení.

Reagovat
jk

Ale v záloze je fakt přetlak jako prase. Tam by se aspoň jednoho chtělo zbavit. Hojbjerg, Bentancur bych neprodával. Z toho zbytku 1-2 hráči klidně odchod, kdokoli.

Reagovat
Eichel

Bissouma hral inak tiež super. Ja by som s kľudným svedomím odstrelil Skippa a Ndombelého. Zostane ti Bissouma, Hojbjerg, Bentancur, Lo Celso a eventuálne Sarr, s tým, že Lo Celso by dokázal zahrať aj CAM, čo ten zbytok nedokáže. Inak je na CAM okrem Madissona už len Kulu, nie?

Hlavne nemám pocit, že by sme za Lo Celsa dostali nejaké normálne peniaze a to by som si ho v kádri radšej nechal, než ho púšťal za 15m.

Reagovat
jk

Já jsem to počítal jako tři místa v záloze a na to nám stačí 7 lidí, kdyby v tom byli nějací mladící -> Sarr, Devine. A k nim Hojberg, Bentancur, Maddison, + 2. A je mi docela buřt kdo to bude, Skipp možná není top player ale má status odchovanec a HG a to se taky počítá.

A je teda fakt, že Benta bude beztak ještě na podzim mimo, takže klidně někdo může odejít až v lednu, ale mohli bychom na tom už trochu zapracovat.

Reagovat
Eichel

Ja by som bol asi radšej keby ide Sarr na hosťovačku. Neviem ako sme na tom s kvótov na HG, ale mne proste Skipp nepríde dostatočne kvalitný na Spurs. Ja v ňom ten veľký talent nevidím

Reagovat
jk

Syroví by hostovačka prospěla fest. Mě se třeba když nastoupil líbil, ale furt je to kidd. A co jsem četl, tak o něj byl zájem i mezi kluby PL, tak třeba se dočkáme. On by si stejně moc nekopnul, pokud Ange neodstřelí někoho staršího.

Hlavní bude vyřešít tu obranu, protože to prostě nefunguje. Ani bych neřekl, že ti fotbalisti jsou takové kopyta, ale tam je fakt potřeba do toho řížnout a nastartovat to novým směrem. Tapsoba i Micky vdV ale podle všeho byli skautovaní už delší dobu a před podpisem Angeho, který zatím asi není úplně přesvědčený, že je chce co jsem tak pochopil.

Reagovat
Eichel

Mne sa ten Tapsoba fakt viac hodí do trojobrancového systému a podľa mňa boli skautovaní aj za týmto účelom. Pri VDV mám aspoň nádej, že tým ako je rýchly tak nejaké Romerove prepadnutie vie dobehnúť a uhasiť, pri Tapsobovi mám pocit, že s Romerom by boli príliš agresívna dvojica a mohli by prepadať. Neviem úprimne koho by som si ideálne želal ale najradšej by som z tej obrany odstrelil snáď všetkých okrem Romera. Nikto tam dlhobo nepodáva dobré výkony, jedine Dier chvíľu vedel dobre organizovať tú trojicu, ale sám o sebe mi stále nepríde dostatočne kvalitný. Možno by sa mi páčil Todibo.. neviem.. ale ideálne by som si prial dvoch stopérov lebo jeden to nevytrhne z biedy a treba to prestavať.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Miguel19

Further to this, Jürgen Klopp has held a phone call with Colwill directly.

Chelsea are extremely angered by Brighton & Liverpool’s per­sistence, as they have said many times directly that Levi is not for sale.

Chelsea are contemplating reporting Liverpool to the FA.

Co to Flopp zkouší?

Reagovat
Hachim Mastour

To je typicky tapping up hráča of Kloppa, už sme to videli s VVD

Reagovat
fenixLFC

je to typicky pristup u vsetkych, vy ste tak riceovi pustali prezentacie s jeho zapojenim a rolou v time ked este nebol dohodnuty ani odsuhlaseny prestup

Reagovat
Mastný Chobot

zaujimave, ze to nikto nikdy neriesi, ked je to de iure zakazane

Reagovat
SunFells

Zrovna u Rice jsem viděl nějakou zprávu, že měli povolené s ním mluvit už v zimě, ale třeba u Mudryka si Shakhtar veřejně stěžoval, možná že ale na uefu žádnou ofiko stížnost nepodali.

Reagovat
Salfovic

Tak nejvyjadřoval se Colwill, že je pro něj hlavní hrát a je mu celkem u prdele kde ?

Jinak mi tedy celkem uniká ten hype kolem něj, když většinu sezony strávil v Brightonu na lavičce.

Reagovat
Whitemedia

Hype kolem něj je oprávněný. Ale borec je taky skleněný a proto si ho v Brightonu tak často viděl na lávce a nebo v béčku se rozehrávat. Takže by se všichni mohli uklidnit.

Reagovat
SaianSupaCrew

Za mě ideální scénář. Na dva roky do Bayernu - vyhrár ligu, zkusit vyhrát CHL a pak zpátky do Totáče překonat Shearerův rekord.

Reagovat
Salfovic

Pokud dá za něj Bayern minimálně 80 mil, tak to určitě nebude jen na dva roky.

Reagovat
SaianSupaCrew

Může být, ale pochybuju, že by kariéru zakončil jinde, než mimo ostrovy.

Reagovat
Mastný Chobot

Inter Milan have made a €40m offer to sign Arsenal striker Folarin Balogun. Inter Milan have offered Balogun a five-year contract, worth €3.5m net per season. [@RaiSport] #afc

Ak to je pravda, tak super. Keby sme to vytiahli na 40 v librach, tak je to viac nez by som cakal.

Reagovat
Golasso

Asi jo . A pak koupit ještě někoho pořádného do zálohy, jestli odejde Partey nebo nějaké dělo do útoku.

Furt přemýšlím, jestli nám ještě někde leží ty prachy, co jsme chtěli dát za Mudryka.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Já teda nebudu rád, když Balogun odejde. Ale je to nejspíš jeho rozhodnutí, ví o svých kvalitách a chce hrát. Narozdíl od jiných.

Reagovat
Golasso

Arteta ho prý chce v USA nechat ukázat se, tak je možné, že se ještě popere o místo. Tam je právě ten problém no, že on chce základ, ale u nás se o něj bude muset prát s Jesusem a do budoucna asi budeme chtít cilit na nejake velke jmeno do utoku. Nakonec prodej za nejaky kompromis s pojistkou zpetneho vykupu bude asi nejlepsi varianta

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nejspíš příští léto půjdeme po někom na hrot bych to viděl. Ten zpětnej odkup by šel leda u nějakýho menšího klubu no, u Interu bych to moc neviděl.

Reagovat
SunFells

Na Italy slušná první nabídka.

Reagovat
masly008

Vzal bych 40 s možnosti zpětného odkupu.

Reagovat
Talker

To byste museli dost slevit, aby vám tam dali "rozumný" buyback.

Reagovat
SunFells

utopické. Spíš pokud Inter nebude chtít moc přisypat, tak se dá možná bavit o nějakých procentech z prodeje.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Salfovic

To je víc než za Lukaka, to je asi jejich maximum.

Reagovat
Robertson

Čo ja viem, na to ako si svojích hráčov oceňujú iní, tak mi to pripadá málo...

Nie je podstatné koľko nakoniec dostanú, ale nejako takto, si napr. oceňujú mladých hráčov s prvou lepšou sezónou tí iní...

G.Ramos-výkupka 120 mil.€

Caicedo-116 mil.€

Muani-85 mil.€

Hojlund -70 mil.€

Lavia-58 mil.€

.,..

Pripomínam, že minulú sezónu boli za týchto hráčov vyplatené tieto peniaze...

Antony-95 mil.€

Núňez-80 mil.€

Isak-70 mil.€

Mudryk-70 mil.€

Gordon-47 mil.€

....

Ak, by bol Flo v iných kluboch, verím, že jeho cena, by bola minimálne niekde na úrovni Hojlunda,Mudryka...to potrebujeme zmeniť... akokoľvek sa Flo a jeho agent prezentujú, stále má zmluvu na 2 roky, a ak ho nepotrebuje klub nutné predať, a chlapec, sa prejaví aj v príprave, tak nech sa aj poserie, jednoducho zostane, alebo pôjde za pálku...ja verím,že sa na neho zlakomí West Ham, a pošle nám za neho polovicu z ceny Ricea...

Reagovat
bbbauch

Konecne novej clanek, pod tim predeslym nekdo dostaval hroznou cocku …

Reagovat
Swarley

chudak Maguire

Reagovat
bbbauch

Reagovat
nani92

Keita sa už stihol zraniť v Bremach

Reagovat
Godwinson

Myslel jsem, že se Bayernu po vyhození těch dvou oslů vrátí zase nějaká tvář a začnou být ty jejich kroky smysluplnější. Ale jejich léto bude honění se za Walkerem a Kanem, to je v prdeli

Reagovat
Salfovic

Oba super hráči.

Reagovat
VTID94

David Moyes is having a medical at West Ham after making a bid to sign Harry Maguire.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Ve světě, kde 100 milionů stojí kdejaká rýže, je tato částka za jednoho z nejlepších hráčů světa bargain.

Reagovat
lofin9

Akurat nechapem, aku to ma suvislost s Kanom a preco to pises pod tento clanok

Reagovat
J0EL

Ak by bolo 100 mega za neho s rokom do konca zmluvy naozaj bargain, tak by tu sumu uz davno niektori so zaujemcov zaplatil.

Reagovat
J0EL

*zo zaujemcov zaplatili

Reagovat
Jesfey

Hodně ostříhaný článek, v originále (tedy přeložený do angličtiny, ale německé reakce byly stejné) se vyjadřuje jako totální zoufalec. Pro mě jedině dobře, s tímhle ho Levy jen tak lehce neprodá.

Reagovat
Salfovic

Takže se směješ tomu, že za rok odejde zadarmo a třeba ještě k městskému rivalovi ?

Reagovat
Jesfey

Do Arsenalu určitě nepůjde, do Chelsea jedině, kdyby byla v příští sezóně přinejhorším druhá blízko za prvním.

U ostatních týmů je mi to celkem jedno, u nás si dost odehrál, tak ať se rozhodne podle sebe.

Jinak nejlepšího útočníka světa je zbytečnost prodávat za jakoukoliv takhle nízkou částku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Dělat tu anketu tady, tak má Arsenal 10.

Reagovat
dantetomas

11,5

Reagovat
SunFells

spokojení lidé

Reagovat
Swarley

Reagovat
o͜͡w͜͡n͜͡y͜͡

minimálně

Reagovat
Salfovic

Co to sakra je? Konečně ti začaly růst vousy nebo si na tebe někdo hraje?

Reagovat
Swarley

Co to je za bordel

Reagovat
Svatej

penis

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
Maximm9

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Kapřík

Reagovat
pingla

Brighton

Reagovat
Csaplárova past

Skoda, ze nesel do City minuly rok. Mohl pokorit toho Shearera v poctu golu.

Zbyva mu 58 golu k prekonani ...

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Však taky nakonec překoná. Do žádnýho Bayernu nepůjde, to je pičovina, která pro něj nedává žádnej smysl.

Reagovat
Gunner14

Copium az na Mesic

Reagovat
teenz

Reagovat
Csaplárova past

Tobe to muze byt uplne jedno. O co vam jako jde? Nikdy nic nevyhrajete - ani s Kanem ani bez Kanea ...

Reagovat
Pithivier

Takze odsuzujes vaseho nejlepsiho hrace k tomu, aby nikdy neziskal zadnou trofej?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Harry v Bayernu potrenuje ty primaky!

Reagovat
Gunner14

Omari Hutchinson left Arsenal for better 1st team chance at Chelsea and they have went and bought 10 wingers

Aspon si zahral proti City

Reagovat
Golasso

To musí být docela mrzení, když je tam víc křídel jak v KFC. No co ... The dildo of consequences rarely arrives lubed.

Reagovat
Gunner14

Blessing in disguise

Teď, když bude chtít něco podobného udělat jiný nadějný mladík, tak máme názorný příklad jak to dopadne

Škoda ho no, zahrabat se u modráků

Reagovat
Miguel19

Jop, proto máme celkem 3 křídla...

Reagovat
Gunner14

Tak já ten tweet chápal jako nadsázku, prostě udělal Hutchinson chybu. Zahrál si pár minut proti City a teď ho neberete ani na přípravu, máte nakoupené pokemony na jeho pozici. Bude chodit po hostování a u vás si už nezahraje.

Qle

Reagovat
Gunner14

Ale aspoň bude sloužit jako odstrašující případ

Reagovat
Svatej

No blba nadsázka celkem, když jsme od jeho prichodu nenakoupili ani polovinu toho cisla

Reagovat
Gunner14

Uz si u vas nezahraje, je ho skoda

Reagovat
Svatej

To je věc jiná samozřejmě.. Ale takových je plná prdel, nejspíš by se mu blbě prosazovalo i u vás. Přes Saku a jeho fyzickou odolnost proti zátěži by si nekopl a na ofenzivní pozici v záloze máte Odegaarda, Havertze, Rowea a možná Vieiru, takže by mu to vyšlo tak nějak furt blbě..

Reagovat
FC Porto FC

Mudryk, Sterling, Madueke, Moreira to je 10 křídel vyloženě

Reagovat
Talker

A to ten Moreira bude mít podobnou startovací pozici.

Reagovat
vodka

Hudson-Odoi je definitvní konec?

Reagovat
M0rb1D4S

Tak mi těch 10 křídel prosím vyjmenuj. Vy jste fakt jak dezoláti, ověřit si informaci je nadlidský výkon.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

.....

Reagovat
SaianSupaCrew

According to Italian newspaper Corriere dello Sport, Newcastle have made an opening bid of £82million to sign Kvaratskhelia.

Reagovat
Miguel19

Takže Fofana ani James neodletěli na tour. To je fakt k pláči...

Reagovat
SunFells
Reagovat
Salfovic

Alespoň už nemusí Colwill pičovat, protože mu teď musí být jasné, že si zahraje dost.

Reagovat
SunFells

Jeho problém je spíš Badiashile.

Reagovat
Miguel19

Ani ne, ten taky neodjel..

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

kvůli čemu?

Reagovat
blade115

Zranění - to sis taky mohl aspoň tipnout..

Reagovat
SunFells

Ajo, on se zranil už v sezóně. Jsem přemýšlel zda nebyl na U21 turnaji.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
M0rb1D4S

Nemá vůbec žádný problém, protože společně s ním teď máme 3 zdravé stopery. A jedním z nich je za chvíli devětatřicetiletý Silva.

Reagovat
Talker

A druhým Chalobah, který dost možná ještě odejde.

Reagovat
SunFells

Evidentně je problémem myšlená konkurence. A tu má v Badiashilem především.

Reagovat
O.Giroud

Maguire time

Reagovat
Rich

Fanoušci Bayernu, koho si myslíte, že Bayern přivede, pokud Kane nepřijde? Za mě jsou jenom dvě možnosti, buď nepřijde nikdo a bude tam hrát Choupo, Gnabry a Tel... Ale reálnější mi přijde Fulkrug, góly umí dávat a je to Němec.

Reagovat
romeo351

30letý Fullkrug by byl panic buy jak prase (nic proti němu)

Reagovat
lofin9

Pochybujem, ze by v 30 rokoch bol este panic

Reagovat
Bandita_Harry

Bundesligu vyhrali mnohí, rekord v počte gólov drží len jeden, mal by zostať minimálne v rámci Premiér League

Reagovat
Herry31

Reagovat
nani92

nemusí, môže dať presne toľko golov ako Shearer a už budú dvaja

Reagovat
M0rb1D4S

Tak, vypadá to, že Aubameyang se dohodl s Marseille a my bychom neměli dělat žádné potíže s jeho přestupem. Pokud se ještě podaří někde udat Ziyecha, tak oproti sezoně 21/22 ušetříme ročně na platech £107 380 000, což je skoro polovina celkových výdajů na platy. Poměrně dobře odvedená práce, ale už to sakra chce dotáhnout toho Caiceda a ještě minimálně jednoho hráče do zálohy.

Reagovat
Talker

Já teda nepočítám s tím, že nám Caiceda pustí ještě v červenci.

Oni prostě tlačí na co nejvyšší cenu (a peníze co nejdřív), my na co nejnižší (a na splátky) a pokud ten hráč nezačne dělat problémy, tak Brighton s tím nemá teoreticky problém čekat.

Reagovat
Jesfey

Měli jste na něho tlačit víc ještě předtím, než Pool koupil McAllistera.

Reagovat
Eichel

Ktovie, možno čakajú či sa o neho nezačne zaujímať Liverpool po odchode Fabinha a či z toho nevytrieskajú viac.

Reagovat
Svatej

No malej tlak tam furt je, slibili mu odchod a prej začíná bejt vypruzelej.

Za jeden rok v PL je hroznej risk davat 80, natoz 100 mega. Fakt se v Brightonu zbláznili

Reagovat
Miguel19

Proč v Brightonu? Už s námi vyjebali dvakrát, tak proč to neudělat potřetí.

Reagovat
Svatej

Protože tuhle částku za něj nedá nikdo, doslova žádnej klub a už ani nejde o vyjednávání. Kompromis má nastat ve chvíli, kdy si představuješ optimistickou variantu a nakonec se sejdete v půlce. Když ale uměle navýšíš svůj první návrh, aby jsi to jednání pokřivil, tak jseš kokot a měli by s tebou vyjebat.

Ten hráč tu cenu 100k nemá, zdaleka. Slíbili mu, že odejde a jejich přístupem tomu slibu nejdou naproti..

Reagovat
martin.b

kontrakt do roku 2027, přestup mu slíbit mohli, ale za správnou cenu...prudit může svý agenty že mu nevyjednali podobný podmínky jako Macovi. Tím, že je ale nastaven jít jen do Chelsea a ta jediná je ochotna platit, tak tipuju že se stejně dohodnou někde na úrovni 80+10 v bonusech.

Reagovat
Svatej

Vsak 70 mega je správná cena, to je cela.pointa mýho příspěvku za rocni hrani v PL chtit stejně jako za nesrovnatelně zkušenějšího a vsestrannejsiho hráče s kapitanskyma vlohama bez anglickyho pasu, to je čistá vydirarna a dobre musí vědět, ze na to nikdo nepřistoupí..

Reagovat
Robertson

Ale to nie je o Mac Allisterovi, je to hlavne o Enzovi a sčasti o Mudrykovi.

Enzo bol pol roka v Benfice,a Mudryk rok v Šachťare, obaja s polročnou lepšou sezónou... napriek tomu Boehly nemal problém vysoliť za nich 120/70 mil. €... Caicedo má rok a pol skúsenosti v PL, a za sebou sezónu v ktorej výrazne ovplyvnil skvelé výsledky Brightonu...vďaka ich práci,je ich hviezda vysoko na futbalovom nebi,a keďže pracujú s danými faktami,ich podmienky sú v rámci doby v danom čase, oprávnené...

ok, nepáči sa mi táto futbalová finančná politika,tak ako aj Tebe, ale bohužiaľ aj my sme museli vysoliť strašné prachy za Havertza...

Reagovat
Svatej

Viz níže..

63 mega za uz velmi zkusenyho mladyho hrace, co na urcity urovni zahraje vic postu, ma i uspechy v zadech vs 100 mega za ucho, co nema v zadech skoro nic .. ja nevim, tohle je silenost

Reagovat
Robertson

U mňa majú obaja hodnotu cca polovicu ...

Reagovat
Svatej

Reagovat
martin.b

a jak si k té správné ceně došel ? Enzo za +100m po půl sezoně v lize druhého sledu byla správná cena ? To stejný Mudryk ? OK srovnávat ho s Ricem je předčasný, ale taky má v klubu o 2(3) roky delší smlouvu a hlavně je o 3 roky mladší, což prostě trh zaceňuje nejvíc.

Reagovat
Svatej

Odpovím oběma

Oba přišli díky přirážce ze zimniho prestupaku + Mudryk byl koupenej preplacenim konkurence (a i jeho cena je prepal o polovinu, zaplacenej ze zoufalosti) a Enzo mel par týdnů po šampionátu (taky absurdně preplacenej).

Caicedo ma dohodu s klubem, neni anglican a jeho srovnání není s Enzem a Mudrykem, tam je daleko min podobnosti než s Ricem, kterej je pripodobnovanej i mediama a dle vseho to k nemu přirovnává i samotnej Brighton..

Reagovat
Robertson

Ja na slovné spojenie zimná prirážka kašlem...a trh už zrejme tiež,lebo tie letné ceny sú minimálne rovnaké,ak nie vyššie...robia to práve médiá,ale ja som presvedčený,že Brighton,sa neriadi porovnávaním s Riceom,ale práve s Enzom...

Veď si zober koľko chcú za Laviu,Hojlunda,Ramosa,Muaniho,atď...to sú cielené hype...ale ok,nemusíme to ďalej rozvíjať,je to šialené,a tak ako my sme chceli Ricea,a museli to dorovnať,tak aj vy sa budete musieť skloniť Brightonu,kor keď oni vidia vašu situáciu zo stredom poľa...

Reagovat
Svatej

No ty můžeš, ale reálně to furt existuje, vsak u Enzova přestupu ta skutečnost litala neustále a potvrzovali ji lidi, co se okolo.toho prestupu motali

Nevim kde beres ty rovnaje nebo vyssie, kdyz se takovy prestupy téměř nedějí

Uff když i primo tier 1 zdroje tvrdí o Brightonskym přirovnávání k Ricemu a ty chces tvrdohlave tvrdit opak, jen aby jsi proste oponoval a prosadil svou myšlenku, tak uz ti nemam jak pomoct

Jinak nemam s tim druhym odstavcem problem v jeho pravdivosti, prirazky jsou naprosto kretensky, jen se to pristupovanim na tohle jen zhoršuje, proto bych ocenil, kdyby se klub nenechal podělat a rval se o normalni cenu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele