Kahn bude pokračovat v jednáních

21.03.2009, 22:07
Aktuality
Po Oliveru Kahnovi je po delší době opět sháňka. Nedávno se přidal do konkurzu na manažera Schalke, v rozhovoru pro německá média si nechal i otevřená vrátka do Bayernu. Na lepší cestě je přece jen angažmá v Gelsenkirchen, nic však ještě definitivní a za dva až tři týdny bychom prý měli být chytřejšími.

"Schalke má obrovskou povinnost vůči fanouškům a Kahnův příchod by mohl zlepšit naše vztahy," řekl útočník Schalke Gerald Asamoah, jenž v Gelsenkirchenu působí už úctyhodných deset let. S Kahnem se zná ještě ze společného působení v německé reprezentaci. "Je to super člověk pro tuto pozici, vždy měl jako hráč úspěch. Jsem si jist, že by ho měl i na pozici manažera."

Angažování Kahna je podle posledních zpráv na velmi dobré cestě - ve čtvrtek se sešel se šéfem Schalke Clemensem Tönniesem a přes média vzkázal: "Nic zatím není definitivní." Kromě Kahna se prý na tuto pozici tlačí frankfurtský Heribert Bruchhagen a Andreas Möller z Kickers Offenbach.

"Kahn je typově zapadající člověk, kapacita. Musíme si však ještě nechat projít hlavou koncept, podle kterého budeme v budoucnosti chtít pokračovat. Během dvou až tří týdnů se vrátíme k telefonním rozhovorům," řekl Tönnies. Ten však ještě musí dozorčí radu na jejím zasedání oficiálně informovat o Kahnově zájmu.

S legendárním Ollim se ale také počítalo jako s nástupcem Uliho Hoenesse v Bayernu, který po této sezoně končí. "Mám zájem o práci tady (v Schalke - pozn. red.), myslím si, že je to velmi zajímavá nabídka. Záleží na hodně faktorech a úhlech. Je to o tom, kdo jakou nabídku poskytne a kdo dřív s ní přijde," řekl Kahn.

Své jisté ale může mít současný trenér týmu z Gelsenkirchenu Fred Rutten. Ten se nabídl, že by zastával pozici manažera i trenéra současně, vedení klubu to ovšem prostřednictvím Tönniese důrazně odmítlo, avšak jej ujistilo, že svou trenérskou židličku má jistou. Tönnies pak ještě přes média vzkázal, že anglický model dva v jednom neplánuje.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OLIIIIIIIII ty budeš navždy iba Bayern..neverim že prijmeš ponuku schalke..a ked aj hej tak len preto aby si zničil jedneho konkurenta Bayernu:))

Reagovat
smazaný uživatel

Kahn si z nás stejně dělá jenom šprťouchlata

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je o čem psát...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tomu ani za boha nechci uvěřit..

Reagovat
smazaný uživatel

holt už nepřestupuje Robinho, Arshavin nebo Ribéry, tak se musí psát o Ollim

Reagovat
smazaný uživatel

Do Bayernu Oli

Reagovat
smazaný uživatel

KAHN JE IKONA BAYERNU JAKO BYL A JE BECKENBAUER!!!!!!!! Ale divím se proč chce jít do Schalke už dříve prosákli informace v Německu že pod Klinsmanem KAHNA nikdo v BAYERNU neuvidí a asi neco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

je to prostě divný protože za aktivní kariery KAHNA prohlašoval RUMENIGE že až KAHN skončí karieru bude pracovat v managmentu BAYERNU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele