Kadeřábkův gól odstartoval v Hoffenheimu oslavy jako po titulu

13.05.2018, 23:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
Dufan

Pojď du Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim jedinej duvod, proc by prave ted mel odchazet. Zahraje si LM, zaklad ma jistej. Pokud bude podavat solidni vykony dal, tak zajem o nej neopadne a uvidi se, co dal. Taky bude zalezet na tom, jestli Nagelsmann pujde jinam, ale ani to by nemel byt duvod ke zmene klubu.

Reagovat
tnt03

Za mě jsou možné 2 scénáře a oba super pro něj. 1 - zůstane-> v klubu má jisté místo a zahraje si LM, kterou si ukopal. 2 - odejde-> aktuálně má super formu a po 3 letech v tomto klubu má super možnost poskočit ještě o laťku výše. Navíc si myslím, že věk je na to (26) ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Pamatuju dobu, kdy Krejci byl nas golden kid, a s Kaderem to vypadalo, ze to nebude ani na ten zaklad ve Sparte.

Reagovat
Beči

On Krejčí tu kvalitu pořád má, ale těžko to může prokazovat, když v Bologni nedostává žádné šance. Prospěl by mu přestup, klidně i v rámci Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel jinakm, když ve věku, když už odcházel z naší ligy, tak si silnější týmy v jeho kvalitě i vyšší koupi mladší hráče.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak mohl by ho koupit někdo, kdo hraje 3-5-2 a využívat ho jak wingbacka, pak by to dávalo smysl.

Reagovat
tnt03

Přestup by mu rozhodně bodnul

Reagovat
dextroza_m

Krejčí je jednonohý čutálista...

Reagovat
Uwe háže buly

Takových je i ve velkých klubech..

Reagovat
Posledni Kovboj

akorat v Serii A ho podle me nikdo chtit nebude, leda by se nad nim smiloval nekdo, kdo postupuje ze Serie B.

Reagovat
Beči

Reagovat
Posledni Kovboj

promin, za tejden ho koupi Juve

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Beči

To ale nikdo neřekl

Reagovat
Uwe háže buly

Kdyby ho nedali tenkrát na beka, tak by se možná tolik neprosadil ani v rámci český ligy.

Reagovat
Bakary3

Tak on i Krejčí by byl ideální na takovýho wingbacka, možná i beka...

Tam by prodal svou rychlost, fyzičku a dobrý centr... Dozadu poctivej je, jen by mě zajímalo, jak by se vyrovnal s fyzickýma soubojema, ale minimálně na toho wingbacka by mu to stačilo..

To když hraje jakýsi křídlo, nemá moc co nabídnout..

Reagovat
Uwe háže buly

S tim 100% souhlasim, bránit celkem umí, beka by hrát taky mohl, ale ve slabší lize, ne v Serii A.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
langosh

To teda, hlavně neho výkon proti Lyonu... Ale i on je důkazem, že ve Spartě, se na první pohled dřeváci, můžou se správným vedením dostat hodně daleko.

Reagovat
7kaka7

To možná ze začátku ale pak byl 2-3 roky jedním z nejlepších hráčů ligy a repre, takže do kategorie "ve Spartě dřevák a jinde hvězda" bych ho neřadil. Spíš to po počátečních neúspěších nevzdal a zároveň měl i štěstí na tehdejší hru Sparty, která byla postavená na hru po křídlech.

Reagovat
salami

Navíc on hodně těžil z toho, že před ním hrál línej Dočkal, kterej se navíc často stahuje doprostřed, takže měl krásně volnej prostor na pravý lajně pro nabehy a s jeho fyzickou to nebyl problem.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Tak to hrál pořád v záloze, jak šel na beka tak super.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Bayer nedal tu LM. Jinak VFB půjde do EL asi. Sranda se kouknout na starší článek a diskuzi k příchodu trenéra http://www.eurofotbal.cz/clanky/stuttgart-ma-noveho-trenera-tymu-se-ujal-korkut-388253/#forum

Reagovat
wyqinac

tak to je vtipny

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Inter? proč by chodil do horšího?

Reagovat
oli9

Reagovat
Beči

Podle mě by byl nesmysl teď odcházet. Vybojoval s týmem LM, má jistou pozici v základu a momentálně je Hoffenheim lepší, než zmiňovaný Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Po stránce návštěvnosti, atmosféry atd. ano, to je BL celkově nad SeA. Ale pokud si Spagettiho udrží, tak půjdou nahoru. I když si myslím, že tu LM Inter urvat mohl.

Ale já bych Kadu nikam výš necpal. Hoffenheim taky není žádný zázrak na jednu stranu a Kadeřábek není nejmladší. Má sice ideální fotbalový věk, ale jít do klubu, který má jiné finanční možnosti, mohou si koupit snadno na jeho pozici konkurenci, kterou už nepřekoná. Nebo se změní trenér a nezahraje si vůbec.

Jak se psalo výše. Hoffenheim je pro něj ideální volba. A když, tak bych na jeho místě preferoval PL než Itálii.

Reagovat
cologneFC

V Interi by dostal niekoľkonásobne vyšší plat. Nepoznám ho, neviem či ide po peniazoch v prvom rade. Ale na výplate by pocítil rozdiel medzi Interom a Hoffe.

Reagovat
Beči

To rozhodně, finanční stránku netřeba řešit. Uvidíme, jestli mu půjde spíš o peníze, nebo o pravidelné nastupování a Ligu mistrů. Netvrdím, že by se třeba v Interu neprosadil, ale rozhodně by měl mnohem větší konkurenci, než v Hoffenheimu, nemluvě o tom, že má důvěru trenéra.

Reagovat
Mr.Mike

Sympatickej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Má šanci si zahrát LM, rozhodně bych na jeho místě zůstal. Ten klub mu věří, velká část hry je postavená právě na něm a jeho fyzickém fondu, stejně jako je to u halfbacka na levé straně. Přestup v tuhle chvíli by nebyl rozumný, ať si zkusí LM a třeba pokud se v lize nebude dařit a vypadnou z pohárů, určitě bude mít nabídky i v zimě.

Reagovat
salami

Na druhou stranu, pokud přijde nějaká opravdu zajímavá nabídku z velkýho klubu, tak to může bejt šance, která už se nemusí opakovat, v Hoffenheimu už nějakej čas byl, já se mu nedivím, že premejsli i o prestupu a nechává obě varianty otevreny.

Reagovat
smazaný uživatel

Uniká mi něco, když si myslím, že i kdyby ten třetí gól Kadeřábek nedal, tak by Hoffenheim skončil 4., takže by i tak hráli LM? Protože v porovnání s Leverkusenem by měli lepší skóre tak či tak ne?

Reagovat
Dufan

Ano ale šel by do předkola, kde naposled vyletěli s liverpoolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost ne? Z Bundesligy jdou první čtyři přímo do skupin ne?

Reagovat
OnderCZ

Nešel, BL má 4 jistá místa v základní skupině od nové sezony.

Reagovat
Dufan

Jo pardon. Ale loni byli v předkole

Reagovat
OnderCZ

V pohodě Jo jo, loni to tak ještě bylo, měli smůlu, že chytli zrovna Liverpool.

Reagovat
Dufan

To jo. Ale ty nemistrovský předkola jsou vždycky hrozně našlapaný

Reagovat
smazaný uživatel

v tu chvíli vedl Leverkusen 3-0, a kdyby Leverkusen vyhral tuším 4:0 a Hoffe jen 2:1, tak už by byli o skore 5. (koukal jsem an to včera, teď jsem to nekontroloval tak mě kdyžtak opravte, ale vim ze to bylo dost tesny)

Reagovat
smazaný uživatel

Těsný to bylo každopádně, nicméně to nic nemění na tom, že ten Kadeřábkův gól sám o sobě nic nezajistil... :D a podle mě by Leverkusem musel vyhrát 5:0, pokud by Hoffenheim vyhrál 2:1... ale zas je fakt, že mohl Dortmund vyrovnat no... jen mi v situaci, kdy to skončilo takhle, přijde divný dělat z toho gólu "zlatej"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele