JUVENTUS URČIL BUFFONOVU CENU

26.04.2007, 12:33
Aktuality
Na Apeninském poloostrově se stále mluví o možném odcohdu Gianluigiho Buffona z Juventusu Turín. O italského reprezentačního gólmana se údajně zajímají především milánské velkokluby Inter a AC, případný přestup ale bude hodně drahý...

"Když přihlédnu k tomu, že ho Juventus nechce prodat, tak 28 milionů liber, o kterých jsem četl, by stačilo jenom na spoluvlastnictví. Buffon je terčem mnoha týmů, ne jenom Interu, ale 28 milionů nebude nikdy stačit," prohlásil sportovní ředitel "Staré dámy" Alessio Secco, podle něhož je jeden z nejlepších gólmanů světa k mání jedině za 50 milionů liber.

Buffon se před letošní sezónou rozhodl zůstat v Juventusu, když se smířil s přeřazením svého týmu do Serie B. Turínský klub vedle titulu a prvoligové příslušnosti přišel rovněž o možnost startu v Lize mistrů a právě nejprestižnější klubová soutěž Buffonovi hodně chybí. Juve sice má dobře nakročeno k návratu mezi elitu, Champions League si však zahraje nejdříve v ročníku 2008/2009.

"Chcete po mě slib, že neodejde? Takové sliby nedávám, nemám to v povaze," připouští Secco Buffonův možný odchod.

O mistra světa z Německa měl velký zájem AC Milán, tento transfer však zřejmě padne. Rossonerri se totiž nedávno dohodli na prodloužení smluv hned se třemi brankáři - Valeriem Fiorim, Zaljkem Kalačem a především Nelsonem Didou.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

berme ho!

Reagovat
smazaný uživatel

pro vás je moc mladej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*koudy

nj,ale dida je poslední doubou děravej jak řešeto,myslím, že jestli ac sežne náhradu,tak bude leštit lavičku.proti bayernu pustil dva laciný góly,proti manchesteru taky...nci moc vizitka

Reagovat
HOST*ROMANISTA

za buffona a vubec zadneho brankare bych nedal vic, nez 15 mil liber

Reagovat
HOST*ital

Taky to podle toho v té vaší bráně vypadá

Reagovat
HOST*ROMANISTA

nez predrazenyho buffona, to uz klidne blazka. koupis jen jmeno, efekt stejnej.

Reagovat
HOST*ital

Částečně máš pravdu,ale ten efekt,jak ty říkáš, se projeví právě v nejdůležitějších zápasech...

Reagovat
HOST*M11

no nevim jestli je blazek stejne dobry jak Buffon ale je pravda ze 50 je uvalene

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 50 mega je trošku moc takovýhle peníze bych dal za jednoho golmana na světě a tim je Peťa

Reagovat
HOST*Tavo

Tak proč ho nekoupíš?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jardel

No protože na fotbale máme dobrýho golmana a šetříme s rozpočtem viď

Reagovat
HOST*inzaghi

Gigiho bych v AC viděl straštně rád, Dida je díra...FORZA AC

Reagovat
HOST*1860

No snad nikdo tech 50 melounu nevysoli, a zustane v Juve, jinak 50 mil je opravdu premrstena cena, ale za kolik byste prodavali jednoho ze tri nejlepsich brankaru sveta?

Reagovat
HOST*

Muhuhehe... 50 milionu liber za muze duchodoveho veku...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

AC se svoji výbornou obranou nemá za potřebí mít v bráně 50ti milionovýho gólmana - v mnoha zápase si gólmani AC ani nesáhnou na míč, poněvadž na ně žádná střela nejde. V tomhle smyslu by mi to přišlo jako zbytečný plýtvání penězi...btw Juve stejně zůstane příští sezonu v Serii B a on jim Gigi uteče za desetinovou cenu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele