Juventus potvrdil příchod francouzského mladíka Pogby

04.08.2012, 09:55
Aktuality
Paul Pogba bude s definitivní platností působit v Juventusu. Úřadující italský mistr teprve devatenáctiletého francouzského středopolaře získal zadarmo po jeho odchodu z Manchesteru United a podepsal s ním čtyřletou smlouvu...

Střední záložník s guinejskými kořeny působil na Old Trafford tři roky od příchodu z Le Havru a v uplynulé sezóně zasáhl do šesti soutěžních utkání. K nespokojenosti manažera Sira Alexe Fergusona se ale rozhodl neprodloužil s Rudými ďábly končící kontrakt.

Místo toho zamířil do Turína, kde se již před několika dny podrobil zdravotní prohlídce a ve středu již nastoupil za Juventus v přípravném utkání proti Benfice (1:1). Včera večer pak Stará dáma potvrdila jeho příchod na čtyři roky.

”Jsem šťastný, že jsem tady, je to opravdová pocta,” řekl Pogba pro oficiální stránku klubu. ”Bylo mi řečeno, že je zde velmi dobrá úroveň hry a že fanoušci skvěle podporují hráče. Doufám, že mě přijmou a budou podporovat stejným způsobem,” dodal francouzský mládežnický reprezentant.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (370)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele