Juventus a Fiorentina chtějí Zapatu

08.11.2007, 19:48
Aktuality
Velký zájem špičkových klubů vzbudil svými výkony v dresu Udinese mladý obránce Christian Zapata. Do svých řad se ho budou snažit získat Juventus a Fiorentina, sám hráč údajně preferuje mužstvo z Turína.

Zapatovi je teprve jedenadvacet let, přesto patří k nejatraktivnějším přestupovým cílům mezi hráči v Serii A. Kolumbijský obránce totiž podává stabilně velmi dobré výkony a přispívá svému Udinese k aktuálnímu pátému místu v lize.

Už v létě chtěla Zapatu získat Fiorentina, která údajně nabízela 8 milionů liber, se svou snahou však neuspěla. Mladý obránce pak i dál pokračoval v kvalitních výkonech a zájem o jeho služby se zvyšuje.

Podle dnešního Tuttosportu je nyní favoritem na jeho získání Juventus Turín, jelikož sám hráč si údajně bíločerný klub přeje posílit. Zapata však minulý podepsal novou smlouvu až do roku 2012 a Udinese si jej cení na 20 milionů eur.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

taky chcu zapatos (spanelsky: boty)

Reagovat
HOST*

tak to bolo trapne...

Reagovat
HOST*pedro:)

Reagovat
HOST*

hm tý woe ten juventus aby založil B a C tým , se zajímá taky o každýho a nakonec nikdo nepříde

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega??? to snad ne...

Reagovat
HOST*DMC

Tak Zapata by rád do Juve?? Jenže Juventus má prej jen 20 mega na posily do obrany. Nevěřím, že koupí Zapatu. Je to špičkový obránce, který by měl jít do lepšího klubu než je průměrný Juvehnus.. AC, Inter, AS Roma nebo do Fiorentiny.... FORZA INTER....

Reagovat
HOST*

ty si taky prumer,ty tvoje jelita by scudetto nikdy nevyhraly nebyt odecteni bodu juve a AC milan tak se zpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak kamo!!!kdyby inter nechranil nejvetsi mafian v italii tak by je urcite taky resili a urcite by se neco naslo i na inter!!!

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

zase ty ty fandiš juve?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele