JUNINHO POHROZIL LYONU

13.03.2007, 16:06
Aktuality
V současnosti nejlepší exekutor trestných kopů na světě by mohl změnit působiště. Juninho Pernambucano by chtěl mít co nejdříve jasno o své další budoucnosti a pokud mu jeho zaměstnavatel nenabídne dostatečně dlouhý kontrakt, je připraven z Lyonu odejít...

"Je mi 32 let a vím, jak to ve fotbale chodí. Před třemi roky jsem říkal, že chci z klubu pryč a na konci této sezóny se rozhodnu, co budu dělat dále. Mám jasno, rád bych zůstal do roku 2010," prozradil brazilský záložník své další plány.

Juninho přišel do Lyonu v roce 2001 a na Stade Gerland má platný kontrakt ještě na jeden rok. Po světovém šampionátu v Německu se vzdal reprezentace, aby se mohl plně koncentrovat na své klubové povinnosti.

"Ještě jsem neprodloužil a nechci prodloužit jenom o jeden rok. Chtěl jsem být červstý, proto jsem odešel z národního týmu, ale nejsem to jenom já, kdo rozhoduje o mé budoucnosti v OL. Pokud nedostanu novou smlouvu, mohu také odejít," podrozil 32letý fotbalista.

"Vedení klubu se stále rozhoduje nad rokem 2010. Uvědomuji si, že je to ještě daleko, ale cítím se dobře. Prezident celou situaci zná, do roku 2010 chce vybudovat tým, který vyhraje Ligu mistrů. Já osobně musím dohrát dobře letošní sezónu a až poté uvidím, co se stane," dodal Juninho.

Olympique Lyon má zaděláno na šestý titul francouzského šampiona v řadě, deset kol před koncem má na druhý Racing Lens třináctibodový náskok. Více trofejí však svěřenci Gerarda Houlliera v letošní sezóně nezískají. Z domácího poháru je vyřadil Olympique Marseille, v osmifinále Ligy mistrů zase nestačili na AS Řím.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
HOST*jano7

ze v současnosti nejlepsi exekutor trestnych kopu, na becksa nema ani nikdy mat nebude!

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, to je blázen, nejlepším exekutorem trestných kopů v současnosti je Volešák!

Reagovat
Shevchenko

hej ty si pekny debil

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*

co to placas

Reagovat
HOST*

Nejlíp kope přímáky ten Brazilskej brankář Ceni

Reagovat
HOST*milco

tak co ja viem dobre kopal a este stalle kope roberto carlos jeho bomby tak pred tymi sa moze sklonit kazdy brankar

Reagovat
HOST*

ten se jednou trefil do brány a všichni ho za to ještě voslavujou ....... narozdíl od něj je Juninho mezi 3 nejlepšími exekutory trestných kopů na světě !!!

Reagovat
HOST*

by me zajimalo podle ceho se tedy soudi nejlepsi exekutor... muze to bejt kdokoliv, co kdyz na svete existuje clovek, o kterym nikdo nevi a z 25 metru vystreli z 10 strel 10 spojnic treba...

Reagovat
HOST*hrubinho

ver ze by svet uz o nom vedel

Reagovat
smazaný uživatel

toho Turka, kterej to vyhrál, skoro nikdo neznal

Reagovat
smazaný uživatel

A Vaniaka jako nejlepšího brankáře trestných kopů taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl, ale soutěž to byla asi taky hodně "prestižní", když mu nedali ani to auto, co vyhrál.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Heretic

Juninho je pro ligu mistru celkem nepotrebny hrac a francouzskou ligu vyhraje v Lyon v klidu i bez nej...myslim, ze tam uz moc dlouho nevydzi...bude se stehovat

Reagovat
RMCF

Tak i v lize mistru je Juninho nejduležitějším hráčem Lyonu.

Reagovat
HOST*Heretic

Me se zda ze v Lize mistru spis paberkuje...kady rok ho v LM zastinili hraci, ktere posleze odesli Essien, Diarra...pro Lyon je urcite dulezity(zvlast co se sebevedomi tymu tyka), ale LM ji rozhodne nevyhraje

Reagovat
RMCF

No tak to je jasný, že jeden jí sám nevyhraje, ale i vtom prohráném zápase s AS byl hodně nebezpečnej jeho centry ze standartek hrozili neustale a dokázal se i uvolnit a zakončit ze hry, ale Doni to chytil...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že Juninho by s ve svetovem velkoklubu neprosadil, je to podobne jako treba Gerrard, hráč který musí být v týmu kde proti ostatním vyniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Juninho je borec, jeho přímáky nemají konkurenci, jasně nejlepší exekutor.

Reagovat
HOST*1860

tak to mam uplne stejnej nazor..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak nic moc...

Reagovat
HOST*

je i podle me nejlepsi, ale co dokazala levecka S. Mihajlovice, kteryho jsem jinak nesnasel ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele