Juninho myslí pouze na Pohár UEFA

03.10.2007, 08:32
Aktuality
Obrovské zklamání zavládlo v Lyonu, šestinásobný francouzský šampion v Lize mistrů prohrál podruhé 0:3 a jeho šance na postup do osmifinále tak rapidně klesly. Brazilský záložník Juninho dokonce již vyhlásil boj o třetí místo ve skupině zajišťující přestup do Poháru UEFA...

Včera večer to přitom měla být jednostranná záležitost. Olympique si měl spravit chuť po porážce od Barcelony a celý zápas byl lepším týmem, jenomže místo tříbodového zisku přišel šok. Glasgow Rangers překvapivě zvítězili na Stade de Gerland 3:0 a postarali se jednoznačně o největší překvapení úterního programu.

"Je to už hodně dlouho, co se nám takhle nedařilo. Nehráli jsme špatně, Rangers prostě uspěli se svoji defenzivní taktikou," hodnotí zápas Juninho, jehož dvěma pokusů se do cesty postavila branková konstrukce.

Situace Lyonu ve skupině E je nyní kritická. Po dvou kolech má na svém kontě nula bodů a tenisové skóre 0:6. Glasgow Rangers společně s Barcelonou navíc již posbíraly šest bodů a šance Lyonu alespoň na druhou příčku jsou tak hodně malé.

"Nyní musíme doufat, že skončíme třetí a dostaneme se do Poháru UEFA. Je to dobrá soutěž, ve které jsme nikdy neuspěli," vyhlíží Juninho v tomto směru klíčové souboje se Stuttgartem.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat
HOST*

lyon je na tom hodně bídně..škoda

Reagovat
HOST*teslov

opravdu ti děkuji lyone ze si me udělal jediny 3 chyby na třech tiketech ....

Reagovat
HOST*

podobne

Reagovat
HOST*FCHK

ZASRANCI JESTE TED ME TO SERE SNAD SI VECIR ZLEPSIM NALADU

Reagovat
Kily

mě to na netu stálo litra, v Tipsportu jsem to naštěstí měl na kombinátoru ve stejný skupině, jako CSKA-Fenerbahce

Reagovat
HOST*nofan

Sázkovky se radujou, asi jediní.

Reagovat
smazaný uživatel

už to balí po dvou zapasech???

Reagovat
HOST*

no všechno mi se štěstím vyjde.a lyon kterému jsem nejvíc věřil mě zklamal.když jsem viděl tu produktivitu lyonu a rangers a 3 tyčky juninha se mi chtělo brtečet.tak jsem přišel o 2000 z 100 kč.děkuji lyone.a kurva baroš už něco hraj.

Reagovat
HOST*

posrali to,,,a me posrali tiket zmetci

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Pj Ladd

upřímne sem se vcera behem sledovani zapasu nestačil divit....Lyon je muj favourite tým a za predvedenou hru si takový výprask rozhodne nezaslouzil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele