JSOU FOTBALISTÉ 1.FC BRNO VANDALOVÉ?

17.03.2003, 22:10
Aktuality
Naprosto nevídané představení se prý mělo odehrát po nedělním prvoligovém zápase mezi tými 1.FC Brno - Sigma Olomouc. Pro brněnské byla pouze remíza výrazná ztráta a tak podle očitých svědků šli fotbalisté po zápase celou záležitost "zapít" do hospody. To ovšem zdaleka nebylo vše...

Podle svědků se prý v této nejmenované hospodě objevili mimojiné i nejvýraznější osobnosti Brna - útočnící Libor Došek a Milan Pacanda. Na tom, že šli fotbalisté do hospody, není jetě nic vážného. Ovšem to, co se odehrálo po té, co se fotbalisté opili a podnik opustili, je v našich krajích zatím nevýdané. Fotbalisté totiž podle policie, která se do případu vložila, zničili v brněnské Údolní ulici bilboard a převraceli na ulici popelnice. Policie tak obvinila 7 nejmenovaných fotbalistů z trestného činu poškozování cizí věci a vandalství.

Hráčů se ale zastal jejich trenér Karel Večeřa: "Na tréninku jsem měl dopoledne všechny hráče a na nikom jsem žádné známky opilosti nepozoroval. Všichni odmakali plnou pozápasovou dávku," řekl Večeřa. "Informace se různí a já nebudu nikoho podezírat, když nic nevím. S hráči si promluvím před úterním tréninkem," dodal trenér. Klubový sekretář Radek Bělák taktéž ohlásil, že o ničem neví.

"Mohou být obviněni z poškozování cizí věci, případně výtržnictví. Ale vzhledem k tomu, že byli podnapilí, vyslechneme je až po vystřízlivění, tedy v následujících dnech," uvedl policejní mluvčí, který ale neupřesnil, jaký postih zadrženým hrozí. Na to, jak celý případ skončí, si tak budeme muset ještě pár dnů počkat.

Autor: Jan Werner

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Momentální situace v Brně je skutečně unikátní. 1.FC má zcela zřetelně nejhorší zálohu v lize, přesto se čekají od trenéra Večeři pomalu zázraky. Vedení v klidu nechalo odejít nadprůměrnou středovou dvojici Polák - Zúbek. Náhradou za ně mají být prvoligový zajíc Schuster (původním povoláním stoper) s pro změnu druholigovým Svobodou. A pak světe div se! Ještě že je tu náskok z podzimu, jinak by "bobíky" sestup neminul. A že na Údolní řádili zrovna Schuster, zrovna Svoboda a taky další "elegantní" záložníci Živný a Návrat, tak to už mě fakt nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

No s tou zaloho mas pravdu! Je to fakt DES

Reagovat
HOST*

A s čím to v Brně na sportovním poli není děs? Snad jen s basketem! Pěkně se tady na všechno sere! Co takovej Liberec, několikrát menší město, ve fotbale hrají o poháry, v hokeji extraliga. Není k tomu asi co dodat :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, pokud se ve fotbale neudelaji RAZANTNI zmeny to jest novi vedeni brnenskyho fotbal klubu tak nevim! No, o hokej nemej strach, chodim do tridy se dvema juniorskyma kometakama! To je nase budoucnost! :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud neodejdou za lepším. A to oni odejdou. Ještě k fotbalu. Je zajímavé, že dokud tady nebyl Stavoartikel, tak to bylo celkem dobrý. Bobíkům šlapala záloha s Ríšou, Zubem, Valnožkou, Sigim a Hóóónzou Marošim, to se na to dalo koukat. Deset šancí za zápas, na to se panečku chodilo. Ale dnes? Za zápas jedna a půl šance, jenže všichni si nalhávají, že lidi nechodí kvůli Vodové. To je blbost!

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle mas naprostou pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

BRNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JE V PICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJEEEEEEJJJJJJEEEEEEJEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

klid

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele